Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canlar şehir dışından gelen hastalar için konaklama nasıl oluyor ? nereye yönlendiriyorlar ? otel ücretleri fln nasıl ?

evet canım orjinal burnun (tabi tasarımınıda paylaşmak istersen hayır demeyiz

merhaba canım ben rastladım ınanılmaz guzel bı erkek burnu olmustu o kadar guzel yakısmıstı kı adama hatta yuzune de soyledım

Kızlar benim için kalacak yer büyük sıkıntı zaten parayı zor denkleştirdim otel motel derken beli doğrultmayacağım .Şehir dışından gelen arkadaşlar, ameliyattan sonra nerede kaldı ne kadar ücret ödediği hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim .Ameliyatı 1 sene kadar ertelemek istemiyorum yardımlarınıza ihtiyaçım var kızlar bir akıl verin =(

Son düzenleme:
Yok fıstığım onu sormadım ben :26: ameliyat sonrası konaklamayı sordum .Emre beyin asistanıyla telefonla konuştum 3 gün hastanede kalabilirsin dedi ama sonrasında ne yapacağım bilmiyorum zaten parayı kılı kılına biriktirdim nasıl olacak bilmiyorum

hastanede 3 gün deil istediğin kadar kalabilirsin.ben zübeyde hanım öğretmenevinin fiyatlarına bakmıştm hemen yakın hastaneye ama onun da fiyatı çok farklı deil acıbademde kalırsan rahat edersin ama yemek parası filan yok sonuçta

kizlar ben ameliyatimi erteledim, ekonomik nedenlerden dolayi. Cok üzgünüm, gercektende kendimi cok hazirlamistim bu ameliyata. Ameliyatimi ertelemek zorunda kaldim icin moralim cok bozuk.. artik yaza biraktim. Ameliyat olanlara ve olacaklara simdiden cok gecmis olsun.

tramolacığım haklısın öğretmen evlerine bir bakayım :44:

kurapiyecim hayır asistan bana yoğunluk dolayısla 3 gün kalabileceğimi söyledi .Önceden senin dediğin gibiymiş ama .

NelaDora canını sıkma canım yaza çok fazla birşey kalmadı .Tatlım geç olsun güç olmasın

ya canım üzülme olsun vardır herşeyde bır hayır..beklemek zor bılıyrm benımde ole oldu çünkü bende şubat tatilinde olcaktım ama işyerı 5 gunden fazla izin vermeyınce(malum özel sektör:96:) bende hazıran sonuna ertelemek zorunda kaldım ve resmen gün sayıyorum zaman hiç geçmiomuş gıbı gelıo ama olsun düşünmeye karar vermeye ve kendımızı hazır hıssetmeye daha çok zaman kalıo gıbı de dusuneılırsın ben ole tesellı edıyrm kendimi şahsen bıraz züğürt tesellısı ama napaılım..gec olsun da güç olmasın canım..

Kızlar ya ameliyatın tekniği konusunda bende işin içinden çıkamıyrm şahsen ve hala o yüzden doktor konusunda karar veremdım özellikle açık teknıktekı kesı ızı dusunduro benı:97: konuyla ılgılı burun estetıgı bolumune topik de actım ama burda da soruyrm amelıyat olan arkadaslar kesı izlerınız ne alemde? bu iz zaman içerısınde tamamen gecıor mu yoksa az da olsa kalıomur mu? bıde kızlar gecıorsa nekadar zman alıo tamamen gecmes?ı gecmıosa burnun altında dıkkat cekıcı bır goruntu yaratıo mu? mesela 6 aylık bır burnda kesı ızı oluo mu olusa nederce bellı oluo?

Haklisiniz kizlar, onemli olan baskalarin ne dusunup ne istedigi degil. Onemli olan kendimizin ne istedigi ama insan boyle bir karar'da cevresinden destek bekliyor yani.. Benimde ameliyatima bir hafta kaldi

bana 2 ay oldu , kesi izi nerdeyse hic kalmadi

Yarin bandajim cikiyor aslinda bu gece cikarabilirdim ama yarin doktora giderken ve sabah oglumu krese götürürken burnum cok üsümesin diye cikarmiyorum ... yarin aksam aile doktorum hem bandaji cikartacak hemde geriye kalan dikisleri alacak
neyse halim ciksin falim

sevdalinka canim iki hafta olacak benim ameliyata burun altindaki dikis izim hizla iyilesiyor ben bile sasiriyorum :)

Evet kizlar, hayirlisi. Belkide böylesi daha iyi, beni biraz teselli ettiniz gercektende. Insallah sizin ameliyatlar cok iyi gecer ve bende dahada istekli girerim ameliyata sizin sayenizde. Ve canim petek dincözün burnunu örnek olarak göstermek istiyorsun ve bence cok hos duruyor burnu resimde.. ben begendim, insallah istedin gibi olur

canim cok tesekkurler yorumuna
benimde cok hosuma gitti bu fotograftaki gorunusu
acaba yandan nasil gorunecek
ameliyat tarihi yaklastikca fikir degistiriyorum ben
once charlize'in burnunu istemistim doktordan simdi vazgectim. sanki petegin bu fotodaki burnu daha bir hos:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…