Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

öff sanırım bu şişlikler en rezil halini bant çıktıktan sonra alıyor hiç gelmesin istiyorum o gün
@saadet81, sonrası için sabırlı olmak gerekiyor demek sanırım daha doğru.

Son düzenleme:
Iyi fikirmis aslinda:))

Ama bende malesef istanbulu bilmedigim icin pek yardimci olamicam.

Ama galiba kadikoy iskelesine yakinmis??

Birde bilmiyorum guzel seyler falan satiyorlarmi :)

canım merhaba bende regl olarak amelıyata gırdım 4. gundu ancak sakın ılac kullanma o sekılde amelıyat sorun olmuyo :)

canım merhaba bende regl olarak amelıyata gırdım 4. gundu ancak sakın ılac kullanma o sekılde amelıyat sorun olmuyo :)

öff sanırım bu şişlikler en rezil halini bant çıktıktan sonra alıyor hiç gelmesin istiyorum o gün
@saadet81, sonrası için sabırlı olmak gerekiyor demek sanırım daha doğru.
canım maalesef asıl sıslıkler bandajlar cıktıktan sonrakı bı hafta sonra olusuyo yanaklar sısmeye baslıyo tabı bu bunyeden bunyeye degısır bende kotu etkı yarattı

kızlar tk tek alıntıya ugrasamadım...
hepınıze ıyı dıleklerınızden ötürü tesekkür ederım..
morluklarım cok az ama yüzüm bomlamaya hazır bır davul gıbı hele hele alt yanaklarım panda dıyebılırız banada :))

dün dusta aldım yüzüme su degdırmeden.. bugunde dıslerımı fırcalıyacagım yavas yavas artık..
hıcbır koku hıssetmıyorum. yedıgım yemeklerden parfümlerden losyonlardan .. herseyy bombos kokusuz su an

emre bey taburcumdan önce geldıgınde bırkez daha söyledıklerını tekrarladı cok güzel oldu falan vs.. bırde cok az morarmısın mınımumdasın dedı..

burnum sıs. alcının altındanda öyle kalkık durmuyor. amelıyata gırmeden son dakıka fazla kalkık olmasın dıy söyledım doktoruma bır kadın burnu gıbı olsun

malum bendekı erkek burnuymus :))

gözlerımın etrafını kırmızı farla muntazam bır sekılde boyamıs gıbıyım o renk oldular .
aksama bakalım emre bey neler anlatacak..

burdan resımlerını paylasan: moral veren arkadaslarıma tekrardan tskler ederım..

hepınıze selamlar

arkadaslar bu amelıyattan 20 gun gectı ben neden sısıyorum yanaklarım cok sıs gozlerımın altı bırı bana yardım etsın bu durumu yasayıp bırı nasıl atlattıgını ve ortalama ne kadar surdugunu bana soylesın lutfen

selayhusum 4 5 tane burun ameliyatı gördüm sen aralarında ki en iyisiydin
çok daha az hasarla kurtuldun yüzün şiş ama mor değil sadece gözlerin mor
ve inşallah çok yakın zamanda geçicek rahat nefes alıp vermen en önemlisi zaten
burnun koku almasa bile mis gibi vanilya kokuyosun saclarında bal kokuyor

herkesin bünyesi farklı canım.. mesela gözlerimde bir sorun yoktu ama benim yüzümde çok geç toparlandı.. üç ayı buldu gerçekten yanaklarım.. belki senin için şimdi ne desek nafile ama daha sonra düzelicek o yüzden üzme kendini..

regl dönemi sıkıntı yaratmamıştı benim
varis çorabı giydirdiler(daralttı beni rahatsız bişey dr gelene kadar da çıkarttırmadılar )
bi de iç çamaşırı veriyolar regl olunca sağolsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…