• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ne guzel tum dileyen arkadslar sirayla ameliyini oluyo insallh darisi bana tarih belli olsa bebisim biraz buyuse onu boyle birkip gelmeye icim el vermiyo beklicem caresiz :)

ya bugune kadar emre beyın yaptığın burunlar cok hos hıcbırınde kusur göremedımm masallah bılgım kadar genel anastesı yapıyor pekı ısteğe ğöre lokal yaparmı acaba.bıde sehır dısından gelecegım 15 gun orda kalmak zorundamıyız.cunku hem konaklama hem amelıyat bır suru masraf olur.istanbuluda pek bılmıyorum.hava lımanlarına cok uzakmı yerı acaba....

canim ben 7 gün kalacagim ameliyattan sonra fazla kalamiyorum , birgünde öncesinden yeterli oluyor. Sabiha gökcen havalimanindan servisle aliyorlar yani istersen ayagin istanbula degmeden ameliyatini olup gelebilirsin :9:

o süpermiş pekı ameliyatın nerede tasarım yaptıracakmısın umarım hersey cok ıyı olur tatlım ya .benım burnum cok sorunlu deıl ama kucuk ıstıyorum.en onemlı seyde doğal olsun bu cok onemlı .pekı fıyat hakkında yorum yapabılırmısın özeldende yasabılırsın.

canim ben 7 gün kalacagim ameliyattan sonra fazla kalamiyorum , birgünde öncesinden yeterli oluyor. Sabiha gökcen havalimanindan servisle aliyorlar yani istersen ayagin istanbula degmeden ameliyatini olup gelebilirsin :9:

o süpermiş pekı ameliyatın nerede tasarım yaptıracakmısın umarım hersey cok ıyı olur tatlım ya .benım burnum cok sorunlu deıl ama kucuk ıstıyorum.en onemlı seyde doğal olsun bu cok onemlı .pekı fıyat hakkında yorum yapabılırmısın özeldende yasabılırsın.

kızlar tk tek alıntıya ugrasamadım...
hepınıze ıyı dıleklerınızden ötürü tesekkür ederım..
morluklarım cok az ama yüzüm bomlamaya hazır bır davul gıbı hele hele alt yanaklarım panda dıyebılırız banada :))

dün dusta aldım yüzüme su degdırmeden.. bugunde dıslerımı fırcalıyacagım yavas yavas artık..
hıcbır koku hıssetmıyorum. yedıgım yemeklerden parfümlerden losyonlardan .. herseyy bombos kokusuz su an

emre bey taburcumdan önce geldıgınde bırkez daha söyledıklerını tekrarladı cok güzel oldu falan vs.. bırde cok az morarmısın mınımumdasın dedı..

burnum sıs. alcının altındanda öyle kalkık durmuyor. amelıyata gırmeden son dakıka fazla kalkık olmasın dıy söyledım doktoruma bır kadın burnu gıbı olsun

malum bendekı erkek burnuymus :))

gözlerımın etrafını kırmızı farla muntazam bır sekılde boyamıs gıbıyım o renk oldular .
aksama bakalım emre bey neler anlatacak..

burdan resımlerını paylasan: moral veren arkadaslarıma tekrardan tskler ederım..

hepınıze selamlar

Her şeyin düzgün gitmesine çok sevindim Selayhusçum..bandajın altındından çok güzel bir burun çıkacağına eminim..istersen şişlerin indiğinde resimlerini de paylaşırsın, mrk ettim şimdi, hemen yorumlarımızı da yaparız :) tekrar geçmiş olsun..:)

founda havaalanından çıktığında otobüs durakları nerede diye sormalısın canım.. otobüs ile gelmeyi düşünüyorsan iki vasıta ile geliceksin.. havaalanından ilk önce E-10 numaralı otobüse biniceksin.. ilk durakta binip son durakta iniceksin.. o kadar uzuuun bir yol ki, bitmesi biraz zaman alıcak:) daha sonra Kadıköy'den 17 numaralı araca binip yukarıda belirttiğim gibi ulaşabilirsin:)

aslında Kadıköy'e gitmeden de kısa bir yol tercihi yazabilirim sana.. bindiğin E-10 otobüsü Yeni sahra durağına geldiğinde iniceksin, indiğin duraktan 14KS veya 14ŞB otobüsleri var.. bu iki aracın gittiği istikamet aynı.. bunlardan birine bindiğinde çemenzar durağında iniceksin.. Bu yolu tercih edersen şayet Göztepe köprüsü durağı gelicek, Gözcübaba durağı gelicek, Merdivenköy poliklinikleri durağı gelicek ve daha sonra ineceğin durak Çemenzar durağı gelicek.. indiğin durağın karşı yoluna geçip minibüse binebilir veyahut 17 numaralı ya da 2 numaralı otobüse binebilirsin:) otobüslerin durakları bellidir.. bulunduğun yer minibüs yolu üzeri diye geçer bin minibüse ımmm bir eşya mağazası vardı orada istikbal yada bellona olmalı orada ineceğini belirt.. çok kafa karıştırıcı dersen yolu uzat sakince bul..

yada moonshine76'nın dediği gibi bunlara bile gerek kalmaz belki canım:)

Çok teşekkürler sonuçta ulaşım söz konusuysa iyi. Ama belki moonshine'ın dediği gibi olursa daha iyi.

11. günümdeyim, dayanamayıp 7. günden işe başlayınca sık sık aynaya bakma hastalığından kurtuldum, başımı kaşıyamayacak hale geldim:) Fikir olsun diye 2 foto daha ekledim kızlar. İyi pazarlar:)

geçmiş olsun tramola, şişleri takma ztn kafana kimse takmasın inecek onlar ama zmn alacak inmeleri sonra bir bakacaksınız çok güzel bir burun olmuş..:) resimlerin altına hala yorum yapamadığım eçün hala buradan yazıorum gayet hoş duruo daha da güzelleşecek tekrar geçmiş olsun :))

gunaydin oncelikle herkese ben yurt disinda yasiyorum burun icin turkiyeye gelecegim devamli internetten doktor arastiriyorum ama bole arastirmak banaguven vermiyor acikcasi dr. emre ilhan hakkinda cok guzel yorumlar okudum tavsiye edermisiniz yani nasil bir doktor. amelyattan sonra cok agrili bir donem yasaniyor mu ne kadar surede hersey tamamen gecmis oluyor sislikler morluklar vs. kizlar lutfen beni bilgilendirirseniz cookk cooook mutlu olurum :14:

sağol unicorn, inşallah dediğin gibi olur :) haklısın sabırlı olmak, beklemek gerekiyo..zaten haftaya başlayınca bir bakıyorsun cuma olmuş.. böyle de enteresan bu hayat:3: çok teşekkürler

kızlar sıslıklerım hızla ınıyor burun harıcı daha ıyıyım

tramola canım senınle karsılastık ılk gün bılıyormusun 3-4 bayan beklıyordun ben arkadaslarımla beraber gelmıstım sana baktım ama tanıyamadım yaa :1:

benım yüzümdekı sısler cok cabuk ınıyor gıbıme geldı sımdı becerebılırsem dün cekılmıs olan bır resmımı koyacagım

ayrıca bana losyonları süren xzgıme tesekkürler ; refakatcı olarak kalan barbıeveken xzgım hakkınızı ödeyemem; her ıkı günde yanıma gelen tutım sanada tesekkür ederım canım

3 tane resım ekledım ama görüntüler korkunc hortlak gıbıyım verdıgım görüntı kırlılıgınden ötürü cok cok sorryy :1:

Son düzenleme:
arkadaslar ben biraz üsttüm galiba hafif kirginlik var bogazim ve burnum cok kuru hissediyorum carsamba ameliyat sorun olurmu sizce. Insallah daha cok hasta olmam. Salayhus canim sende hasta olmustun degilmi nasildin ameliyat günü ?

şimdiden küçük gözüküyor burnun Selayhus yav :) ifadende değişmiş çok güzel olmuş :))) daha da güzelleşir, super olur..:))) nazar değmesin hiçbirinize :nazar:

tesekkür ederım moonshıne ve unıcorn ınsallah öyle olcak sonucta ne kadar oldu bıttı desekte zor bır sürecten gecıyoruz hepımız umarım yasadıklarımıza deger kızlar

motıvasyon ısını cok ıyı yapıyorsunuz tsk ederım :52: :52:

moonshıne canım bende cok hasta olmustum amelıyattan önce daha ben ıstanbula ucmadan antıbıyotık tedavısıne basladım ev doktorumla yanı aıle doktorumla görüsüp.. emre bey ın muayenesıne gıdene kadar kullandım bu ılacı...
bıraz bogaz yanmam vardı sadece ama sonra gectı su an hıcbırsey yok..
ınsallah sendede bır aksılık cıkmaz canım..

kızlar sıslıklerım hızla ınıyor burun harıcı daha ıyıyım

tramola canım senınle karsılastık ılk gün bılıyormusun 3-4 bayan beklıyordun ben arkadaslarımla beraber gelmıstım sana baktım ama tanıyamadım yaa :1:

benım yüzümdekı sısler cok cabuk ınıyor gıbıme geldı sımdı becerebılırsem dün cekılmıs olan bır resmımı koyacagım

ayrıca bana losyonları süren xzgıme tesekkürler ; refakatcı olarak kalan barbıeveken xzgım hakkınızı ödeyemem; her ıkı günde yanıma gelen tutım sanada tesekkür ederım canım

3 tane resım ekledım ama görüntüler korkunc hortlak gıbıyım verdıgım görüntı kırlılıgınden ötürü cok cok sorryy :1:

canım karşılaştık mı hay Allah :) resimleri görünce insan fark ediyo, yoksa nerden bilicez kim kimdir orada:)
bu arada bence gayet iyi görünüyorsun görüntü kirliliği ne demek:61: hem olsa ne olucak hepimiz şişip morarıcağımızı bilerek giriyoruz sonuçta:71:

Selayhuscum cok cok gecmis olsun canim :3: bi kac gün foruma girmedim neler degismis neler :D
ee nasil hissediyorsun kendini? 2 hafta sonra sira bende ya düsündükce migdem bulanio heycanlaniom ya :D :18:

yasemıncık amelıyat öncesı stres ınsanı mahvedıyor dıkkat etmelısın bu dönem kendıne canım ben amelıyattan bırgün öncsıne kadar antıbıyotık kullandım ..
amelıyatım ıyı su anda sıslıklerım cok azaldı burnumun sısı var bırazda sıvı sızıntısı var burnumdam. dıkıslerım her yerde var benım burun delıklerımd nerdeyse 1 cm kücültüldü oyüzden daha zor ıyılesecek sadece burun altında degıl yanlardada var dıkıslerım ama bugun ezcaneye falan kendım gıdıp geldım..
sanada sımdıden basarılar canım ınsallah ıstedıgın gıbı atlatırsın amelıyatı ve bıran önce saglıgına dönersın

bugun tamponların cıkartılması ıcın doktora gıdecegım ..
yurt dısından gelırken bukadar zorlanmamıstım kızlar.. trafık ıkı saat bekle bııtırıyor bırde bu halde

cevabin icin tesekkür ederim selayhuscum ve gecmis olsun burnun simdiden cok hos gözüküyo Allah nazardan saklasin :) sisliklerinde cabucak iner insallah.
Peki dikisleri doktor cekecekmi yoksa kendiliginden mi kaybolacaklar?

ya kizlar bi sorum daha olacakti... iki hafta sonra ameliyat olmayi düsünüyordum ama 200 euro eksik su an okuldan alacagim burs parasi ayin sonunda geliyor :( acaba emre beye sorsam bu kücük miktari iki hafta sonradan ödeyebilirmiyim diye izin verirmi ne dersiniz? bosu bosuna 3 haftaligna gitmis olurum hem bu sene bi daha gitme firsatim da yok :( taksit veya benzer ödeme yapiliyomu bilen arkadaslar varsa ltfen haber versin :85:

cevabin icin tesekkür ederim selayhuscum ve gecmis olsun burnun simdiden cok hos gözüküyo Allah nazardan saklasin :) sisliklerinde cabucak iner insallah.
Peki dikisleri doktor cekecekmi yoksa kendiliginden mi kaybolacaklar?

ya kizlar bi sorum daha olacakti... iki hafta sonra ameliyat olmayi düsünüyordum ama 200 euro eksik su an okuldan alacagim burs parasi ayin sonunda geliyor :( acaba emre beye sorsam bu kücük miktari iki hafta sonradan ödeyebilirmiyim diye izin verirmi ne dersiniz? bosu bosuna 3 haftaligna gitmis olurum hem bu sene bi daha gitme firsatim da yok :( taksit veya benzer ödeme yapiliyomu bilen arkadaslar varsa ltfen haber versin :85:

taksit imkanı yok emre beyle görüş istersen çünkü başka kimse bu konuda net bir cevap veremez sanırım.

Back