Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Sunbulcum çoook geçmiş olsun...ınşallah herşey istediğin gibi olmuşdur.. ıyi haberlerini bekliyoruz..

çok saolun kelly sen nasılsın muhtemelen 10. günün ne değişiklikler var

ben oldukça iyiyim. dün akşam kontrolüm vardı iyileşmem çabuk olmuş, benim revizyon olduğu için derimin bazı yerlerinde incelmeler vardı onlar riskliymiş ancak çok şükür herşey yolundaymış. en kısa zamanda senin de haberlerini bekliyoruz. ama bana göre daha şanslısın çünkü ilk ameliyatını emre bey yaptı, inşallah istediğin sonucu elde edeceksin. sevgiler...

hayır öyle doğal bir incelik değil,önceki ameliyatta aşırı inceltilen kısımlar riskliydi. normal cildin inceliğinin benimki gibi bir riski yok yani için rahat olsun...

slm herkese bugün baya düzeldim çok şükür işin zor kısmı 2 ve 3 gün yarın alçı tamponlar falan alınacak bakalım burnumu ilk görücm inşallah güzel olmuştur inşallah rahat rahat nefesimi alırım bantlar 9 gün daha duracakmış daha şimdiden kaşıntılar başladı elimden gelse alçıyı çıkarıp hatır hatır kaşıcamlmaz::sm_confused:

canım zor kısmı atlattın
kellyrın,senin ve diğer arkadaşların resimleri için sabırsızlanıyorum zemuszemus

saol sersacım inşallah suratım bir normale dönsün resim koyucam bu arda senin remin profilinde yok senin burnunu merak ediyorum

sunbul benim bantlarım cuma günü çıkacak morluklarım yok denecek kadar azaldı ama tamamen iyi görünmek için sanırm 10 gün kadar daha zamana ihtiyaç var çok sorun değil benim için ama burnumu gördüm bantı değiştirmeden önce emre bey, gayet iyi görünüyor. ucu şiş onun dışında anormal bir görüntü yok, çok memnunum ben

kellyr cnm, özel msj yazabilince sana döneceğim
kusura bakma lütfen
bu arada inş süper olacaksın

bir iki mesaj daha yazarsan özelden yazabilirsin iyi dileklerin için teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar slm alçıdan tampondan kurtuldum aldığım ilk nefesi size tarif edemem muhteşem 1 şey:Saruboceq: şükürler olsun burnumuda gördüm şiş ama gayet güzeldi bu hali bile :lepi:aman yinede büyük konuşmayayım inşallah şişlikler inincede güzel olur :Saruboceq:şuan bantlıyım 9 gün kadar sürecek bantla ilişkimiz :umursamaz:gerek sağlık gerek güzellik adına herkes sonuçtan mutlu olur inşallah:Saruboceq::sm_cool:

saol crazy biraz dirayetliysen hiç sorun yok anlık 1 şey anında çekiyo çıkarıyo tabi ilk önce rahatlatıyo pıhtıları temizliyor uzun lafın kısası korkacağın en son şey

Canım geçmiş olsun..Tamponlarda çıktı, artık rahatladın..Bundan sonrası çok daha kolay geçecek...Kendine iyi bak..kaydirigubbakcemile5

puff hiç korkacak birşey yok buarada sen tasarımdan bahsediyodun ne zaman ameliyat oldun geçmişolsun cevocum saol cnm baya rahatladım ama tamponlar çıkınca burun akıntısı çoğaldı bıyık yetiştiremiyorum umarım azalır:Saruboceq:

12. gün fotolarını koydum burun ucum biraz şiş ancak genel olarak gayet memnunum. ayrıca sunbulcum bugün diğer günlere göre daha rahat nefes alabiliyorum. sen de bir hafta sonra oldukça rahatlamış olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…