1. tasarım daha iyi gibi geldi bana 2. si çok küçük sanki tabi tercih senin:)
puffum ben 2. diyorum
wishy sen nezamn oldun ılk amlıytını pekı ve dah anekadr beklemen gerekırmıs?emre beyın bu gizemi nedir merak ettım dogrusu herks olumlu konusuyor sırrı ne acaba?
cnm neredeyse 5 ay olacak ve 6-7 ay daha beklemem gerekecek sanıyorum. Sonuçta ilk ameliyat değil, dokular, kıkırdaklar... arghh bak gene bi kötü oldum( benneyaptımki
:sinifsinif: napalım beklerim ben de...
Emre beye gelince, sanıyorum işin sırrı mesleğini severek yapması ve her dr.da olması gereken ama maalesef bulunmayan vicdan ve empati yeteneği, insanlara yardımcı olmak için dr. olmuş. okuyup, gördüğüm ve görüşmeden anladığım kadarıyla da gerçekten yardımcı oluyorr
bence 1 nolu daha doğal ve çekici olmuş, 2 daha sevimli bir ifade katmış,
gönlünce olur umarım... :)
Ben başlarda çokk korkuyordummm senağlama ameliyat olmaktan istedigim gibi olmicak diye düsündümm çok arastirdim çok doktora muayene oldumm. Emre ilhan bana en çok güven veren doktor oldu ameliyatim da basarili geçtiiiii :))) sitesine bakabilirsiniz rinoplastisositososito
bence 1.si sivri değilki yuzun cok kucuk deıl 2.si biraz sırıtablır ben 1 dıyorum
slm bayanlar sonunda bu sabah eve döndüm şuan baya şişim ama sabaha göre daha iyiyim umduğum kadar zorlanmadım ilk gün çok kolay geçti asla tamponları hissetmiyosun ameliyata nasıl girip çıktığını anlamıyosun ama asıl mevzu 2.gece ve sabahı şişlik morluk tıkanmalar ozaman başlıyor ama evelallah dayanılıyor denizsuyunu ihmal etmemek çok önemli, yoksa pıhtılar tıkıyor şuan aklıma gelenler bunlar hayırlısıyla birazdaha kendime geleyim yazarım