Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ilk başlarda tampondan sonra çok akıodu ancak şu an bitti gibi bu akıntı zaten 15 gün fln sürüo sanırm

kellycim sana 1 şey sorucam hikayeni çok net hatırlayamıyorum 1. ameliyatını olduktan ne kadar sonra asimetri ve çökme oluştu

ben balona döndüm ya :)))) kızlar yarın kontrolüm var.. içini temizlicez dedi... ya bu içini temizleme olayi filan acılı bişey mi..

ben balona döndüm ya :)))) kızlar yarın kontrolüm var.. içini temizlicez dedi... ya bu içini temizleme olayi filan acılı bişey mi..

yok canım korkmana gerek yok
süpürge gibi bişey var onla çekiyo içinde birikenleri
hem emre beyin elide hafif acıtacak bişey yapmaz :)

puff hiç korkacak birşey yok buarada sen tasarımdan bahsediyodun ne zaman ameliyat oldun geçmişolsun cevocum saol cnm baya rahatladım ama tamponlar çıkınca burun akıntısı çoğaldı bıyık yetiştiremiyorum umarım azalır:Saruboceq:

evet cnm Emre beyde korkulucak bisey yok tereyagindan kıl çeker gibi dedi.. Salı sabah oldum ameliyatı cnm.. tek korkum ayın 15ine kadar toparlayamamak.. işe dönmem gerekiyo cünkü.. Allahtan cok morluğum olmadi benim.. hatta su an yok gibi diyebilirim.. ama çok şişim var..

puff hiç korkacak birşey yok buarada sen tasarımdan bahsediyodun ne zaman ameliyat oldun geçmişolsun cevocum saol cnm baya rahatladım ama tamponlar çıkınca burun akıntısı çoğaldı bıyık yetiştiremiyorum umarım azalır:Saruboceq:

O da geçecek bir kaç güne temizlemek için doktorun ne verdiyse onları sürekli kullan, çok rahatlayacaksın...Ben okyanus suyu alıp kullanmıştım..Bir de doktor Mehmet özün bir yöntemi vardı, sinüsleri falan temzilemek için o benim işime çok yaradı..Bir tane porselen demliğe tuzlu ılık su yapıp kafamı lavaboda tam olarak yana eğerek üstte kalan burun deliğinden çaydanlığın ucunu yanaştırarak tuzlu suyu akıtıyordum..Hem burnun iç kısmını dolaşıyor hemde içinde kan pıhtı vs ne varsa temizliyordum. Yani su bir burun deliğinden girip diğerinden akıyor ve tamamen temizleniyor akıntılarda duruyor...Ve burnun içi nemlediği için daha güzel nefes alıyorsun..Kabuklanmayı da tedavi ediyor..İnternetten bu yöntemi araştırabilirsin canım..kaydirigubbakcemile5

çok geçmişolsun inşallah toparlarsın benim tam 5. günüm baya okkalı şiş 15 günden önce bu abartı şişlik inmez diye düşünüyorum kendi adıma ama ödem atmak için ne gerkiyosa yap yüksekte olsun başın yatarken bol su içmek çokönemli ben şişliklerin çoğunu suya buz koyup bezleri ıslatıp yüzüme kompres yaptım öle indirdim aklıma gelenler bunlar

O da geçecek bir kaç güne temizlemek için doktorun ne verdiyse onları sürekli kullan, çok rahatlayacaksın...Ben okyanus suyu alıp kullanmıştım..Bir de doktor Mehmet özün bir yöntemi vardı, sinüsleri falan temzilemek için o benim işime çok yaradı..Bir tane porselen demliğe tuzlu ılık su yapıp kafamı lavaboda tam olarak yana eğerek üstte kalan burun deliğinden çaydanlığın ucunu yanaştırarak tuzlu suyu akıtıyordum..Hem burnun iç kısmını dolaşıyor hemde içinde kan pıhtı vs ne varsa temizliyordum. Yani su bir burun deliğinden girip diğerinden akıyor ve tamamen temizleniyor akıntılarda duruyor...Ve burnun içi nemlediği için daha güzel nefes alıyorsun..Kabuklanmayı da tedavi ediyor..İnternetten bu yöntemi araştırabilirsin canım..kaydirigubbakcemile5

aaa cevocum bu yöntem çok hoşuma gitti bende deneyecem zemuszemus
tşk.ler paylaştığın için opuyorumnanaktan

aaa cevocum bu yöntem çok hoşuma gitti bende deneyecem zemuszemus
tşk.ler paylaştığın için opuyorumnanaktan

Canım hem çok kolay bi yöntem hemde nezle grip oluna acayip işe yarıyor..Mikropları da böylece atabiliyorsun..Burun akıntısını kesiyor..Hatta işten eve dönünce elimizi yüzümüzü yıkarız ya, işte bunu da yaparsak bütün gün burunda biriken tozlar, mikroplar da temizlenmiş oluyor..Benim çok işime yaradı..Özellikle ameliyattan sonra tamponlar çıkınca kurumuş kanları pıhtıları temizlemek için birebir..opuyorumnanaktan

kellycim sana 1 şey sorucam hikayeni çok net hatırlayamıyorum 1. ameliyatını olduktan ne kadar sonra asimetri ve çökme oluştu

asimetri ameliyatı olduğum gibi barizdi alçıdan bile belli oldu hemen doktoru aradm o da sana öyle geliyor dedi zaten 6 ay snra bile bana öyle geldiğini asimetri olmadığını söyledi ki albümümdeki fotoya bakman yeterli asimetrinin olup olmadığını görmen için. çöküntüler de bir kaç ay içinde iyice belirgin bir hal aldı

asimetri ameliyatı olduğum gibi barizdi alçıdan bile belli oldu hemen doktoru aradm o da sana öyle geliyor dedi zaten 6 ay snra bile bana öyle geldiğini asimetri olmadığını söyledi ki albümümdeki fotoya bakman yeterli asimetrinin olup olmadığını görmen için. çöküntüler de bir kaç ay içinde iyice belirgin bir hal aldı

Canım yeni fotoların çok güzel gözüküyor...İyileşmeye devam..O kadar şiş olmasına rağmen kavisin görünüyor..Çok daha güzelleşecek..Emre beyin ellerine sağlık...olumunekankayizsmile

puff, sunbul, kellyr, cevoocum ve herkesin dee inş süper burnişleri olacakkk
boy boy resimler ekleyip paylaşacağız

selam kızlar ben de misafir olarak okuyodum
araştırmalarım sonucu burayı buldum ve kayıt olmak istedim
bende emre beyle görüşmek istiyorum ama size bi sorum olucak
emre beyle görüşmeye gittiğimizde kaç gün sonraya ameliyat tarihini veriyo acaba?

öncelikle merhaba:) siteye yeni üye oldum ve burun estetiği olmayı düşünüyrum.emre bey aklıma baya yattı ve hakkındaki yorumların bir çoğunu okudum.yalnız artık 4 saat fln olduğundan gözlerim ağrıdı:)gördüğüm kadarıyla ameliyat olan bir çok arkadaş var foto fln eklemişler ama bn bi çoğunu göremiyorumm:S bu konuda yardımcı olabilr misniz??

selam kızlar ben de misafir olarak okuyodum
araştırmalarım sonucu burayı buldum ve kayıt olmak istedim
bende emre beyle görüşmek istiyorum ama size bi sorum olucak
emre beyle görüşmeye gittiğimizde kaç gün sonraya ameliyat tarihini veriyo acaba?

Bildigim kadariyla Emre Bey ameliyat öncesi 3 görüsme yapiyor. Bence sen en iyisi ofisini ara veya mail at.

benim gibi hiperaktif biri evde oturupiyileşmeyi beklerse böle kafasını burnuna takar baya şiş acaba ne zamana hafifler bu şişler:uhm::Saruboceq::çok üzgünüm:

X