Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

1. tasarım daha iyi gibi geldi bana 2. si çok küçük sanki tabi tercih senin:)

Kafamdaki aslinda tamamen birinciydi ama ikincide burun ucu yuvarlaklıgınıda cok seviyorum.. pek sivri burun tercih etmedigim icin 2'ye kaydim :KK43:

wishy sen nezamn oldun ılk amlıytını pekı ve dah anekadr beklemen gerekırmıs?emre beyın bu gizemi nedir merak ettım dogrusu herks olumlu konusuyor sırrı ne acaba?

cnm neredeyse 5 ay olacak ve 6-7 ay daha beklemem gerekecek sanıyorum. Sonuçta ilk ameliyat değil, dokular, kıkırdaklar... arghh bak gene bi kötü oldum :KK43:( benneyaptımki
:sinifsinif: napalım beklerim ben de...

Emre beye gelince, sanıyorum işin sırrı mesleğini severek yapması ve her dr.da olması gereken ama maalesef bulunmayan vicdan ve empati yeteneği, insanlara yardımcı olmak için dr. olmuş. okuyup, gördüğüm ve görüşmeden anladığım kadarıyla da gerçekten yardımcı oluyorr

bence 1 nolu daha doğal ve çekici olmuş, 2 daha sevimli bir ifade katmış,
gönlünce olur umarım... :)

cnm neredeyse 5 ay olacak ve 6-7 ay daha beklemem gerekecek sanıyorum. Sonuçta ilk ameliyat değil, dokular, kıkırdaklar... arghh bak gene bi kötü oldum :KK43:( benneyaptımki
:sinifsinif: napalım beklerim ben de...

Emre beye gelince, sanıyorum işin sırrı mesleğini severek yapması ve her dr.da olması gereken ama maalesef bulunmayan vicdan ve empati yeteneği, insanlara yardımcı olmak için dr. olmuş. okuyup, gördüğüm ve görüşmeden anladığım kadarıyla da gerçekten yardımcı oluyorr

:lepi: alkisalkisalkis vereliniortak opuyorumnanaktan

Ben başlarda çokk korkuyordummm senağlama ameliyat olmaktan istedigim gibi olmicak diye düsündümm çok arastirdim çok doktora muayene oldumm. Emre ilhan bana en çok güven veren doktor oldu ameliyatim da basarili geçtiiiii :))) sitesine bakabilirsiniz rinoplastisositososito

canım çok geçmiş olsun mutlu olmana sevindim opuyorumnanaktan
sen ne zaman oldun ameliyatını
foto var mı ekleyebilir misin bilmiyorumkismile

kızlar emre beye gosterdim bu 2 tasarımı.. ne ikinci kadar yuvarlak uclu olucak nede ilki kadar sivri olucak.. ikisi arasi bişey işte :)

bence 1.si sivri değilki yuzun cok kucuk deıl 2.si biraz sırıtablır ben 1 dıyorum

kızlar cok özel olmazsa emre bey in ameliyat fiyatını öğrenebilirmiyim a.s.

bence 1.si sivri değilki yuzun cok kucuk deıl 2.si biraz sırıtablır ben 1 dıyorum

cnm resim cok yakından cekildi için yüzüm büyük cıkmıs.. Normalde minicik bi suratım var.. kücük burun isteme sebebimde o aslında... doğal burnumu bi başka yüze koysan kücük kalır hicde sırıtmaz.. ama yüzüm ufak oldugu icin sanki devasal görünüyo :))))

Buda Emre beyin ofisinde yaptığımız tasarımın hemen hemen aynısı.. bunda karar kıldık diyebilirim :)) ameliyata gelirken kendi tasarımlarımında çıktısını alıcam dedim :))))

1772.jpg

Merhaba arkadaslar,

uzun süredir bu forumu aralikla takip ediyorum. Iki yil önce almanyada rhinoplasti oldum, fakat cok mutsuzum burnumla. sislikler indikten sonra burun ucunda kemik belli olmaya basladi. aslinda cok kötü bir görüntü degil ama tabi ki de bicak altina yattiktan sonra dilegim kusursuz olmasi idi.

bir kac aydir doktor arastiriyorum. Listemde üc isim var. Emre Ilhan, Baris Cakir ve Naci Celik.
fakat emre beyin özellikle revizyon da cok basarili oldugunu okudum.

Burda bilgilerini ve resimlerini paylasan arkadaslara cok tsk ediyorum.

Kellyr sanada cok gecmis olsun, sende revizyon olmussun. Bir sakincasi yoksa revizyonun ücretini ogrenebilirmiyim acba? Bildigim kadariyla daha yüksekmis.

Kellyr cevabin icin cok tsk ederdim. özel mesaj gönderemiyorum henüz. mart ta istanbulda olunca görüsup kararimi verecem artik. tekrar tsk...

slm bayanlar sonunda bu sabah eve döndüm şuan baya şişim ama sabaha göre daha iyiyim umduğum kadar zorlanmadım ilk gün çok kolay geçti asla tamponları hissetmiyosun ameliyata nasıl girip çıktığını anlamıyosun ama asıl mevzu 2.gece ve sabahı şişlik morluk tıkanmalar ozaman başlıyor ama evelallah dayanılıyor denizsuyunu ihmal etmemek çok önemli, yoksa pıhtılar tıkıyor şuan aklıma gelenler bunlar hayırlısıyla birazdaha kendime geleyim yazarım

iyi olmana sevindim canım 1 hafta geçince gerisi kolay olacak inşallah tekrar geçmiş olsun

slm bayanlar sonunda bu sabah eve döndüm şuan baya şişim ama sabaha göre daha iyiyim umduğum kadar zorlanmadım ilk gün çok kolay geçti asla tamponları hissetmiyosun ameliyata nasıl girip çıktığını anlamıyosun ama asıl mevzu 2.gece ve sabahı şişlik morluk tıkanmalar ozaman başlıyor ama evelallah dayanılıyor denizsuyunu ihmal etmemek çok önemli, yoksa pıhtılar tıkıyor şuan aklıma gelenler bunlar hayırlısıyla birazdaha kendime geleyim yazarım

çokkk geçmiş olsun sunbul,
iyi olmana çok sevindim, :nazar:

X