Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

misserable sana özelden mesaj attım ilk mesaj bu umarım gelmiştir

resmin altına yazdım ama sormadan geçemicem burnun altındaki gazlı bez ağzı kapatıyor nefes almak o anda çok zor olsa gerek:uhm:

resmin altına yazdım ama sormadan geçemicem burnun altındaki gazlı bez ağzı kapatıyor nefes almak o anda çok zor olsa gerek:uhm:

ya o ilk 2 gün sıkıntılı ağzı kapatmıo tampon dudak üstünde duruo ki süzülen sıvıları tutsun. ağızdan nefes alıosn tamponlar çıkana kadar takriben 5 gün. ona da alışırsın bir süre sadece dudak koruyucu sürmek lazım dudaklar çok fena kuruo bi de sık sık su içiosun boğaz kuruluğu için ama inan şu an burnumu görünce bunlar sıkıntı bile gelmedi bana takma sakın bunları sunbulcum.

kızlar slm birazdan emre beye son randevuya gidicem yarın ameliyat günü saati falan öğrenicem bana dua edin ah şu panik atağımıda bir atabilsem nefes alamıcam korkusu neyse kendimi rahatlatmam lazım şu deviasyonum olmasa anında kaçıcam da nefes almak gitgide zorlaşıyor eyvahedigeldismile

iyi şanslar dilerim canım korkacak birşey yok inşallah istediğin gibi bir burna sahip olursun.

Cevoocumm, dün nete giremedim ama çokk mutluyum dünden beri, umutla doldumm hihoyyyt

Emre Bey dediğin gibi çokkk iyi bir dr. son derece ilgili ve anlayışlı. psikoloğa gerek bile yok demiştin ya haklıymışsın. Uzun zamandır ilk kez rahat rahat uyuyabildim.
Gerçi ben son derece gergin ve farklı bir insana döndüğüm için psikolog randevusu da almıştım. Bakalım artık, ne kdr zamanda etki edecek

Dün de -hiç susmadan- konuştum, konuştum, konuştum, dertlendim durdum, :kedi::kedi:
o kadar anlayışlı bir insan ki dinleyip, moral verdi

Emre Beyle tekrar görüşeceğiz ama endişelenecek bir durum olmadığını, sabırlı olmam gerektiğini vs. belirtti. Görüşmeye gitmekle çok doğru bir karar vermişim, önerilerin için çok teşekkürler olumunekankayizsmile

Çok sevindim, gerçekten....Moralinin düzelmesi çok iyi haber arkdaşım..İyi ki gitmişsin çok iyi olmuş bak...Kesinlikle çok anlayışlı bir doktor ve hastasının psikolojisine çok önem veriyor..Aynı şekilde bende gidip Emre beyi görünce çoook rahatlamıştım..Şimdi ameliyat tarihini ayarlamaktan başka bir düşüncem yok..Hayırlısı ile olacak bitecek ve kurtulacağız. Bir daha ne zaman görüşeceksiniz? Benim tasarımımı gördün mü? Çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan:lepi:[/QUOTE]

Tatlım, henüz belli değil sonraki görüşme tarihi, haber veririm ama kısa süre önce olduğum için ameliyatımı, revizyon için beklemem gerekecek napalım hallolsun da beklerim :)

Senden bahsettim, KK'dan arkadaşım bir bayan da revizyon yaptıracaktı size diye, tasarımını görmemi yazmıştı dedim, evet dedi ... hanım olmalı, bu hf. diğer arkadaşları da sordular, çok güzel olacak dedi cnm
ama araya laf girdi, resimleri göremedim tatlım. bir daha ki sefere söz unutmayacağım.

inş sonra mutlu mutlu revize hallerimizi paylaşırız :)) opuyorumnanaktan

Ay ınşallah bakalım hadi hayırlısı...Allah o günleri göstersin arkadaşım...Kurtulalım artık bu durumdan...Ama gerçekten rahatlamış ve huzur bulmuş olmana çok sevindim...

canim emre bey tasirimini nasil yapti sen gittmistin ya?

cnm benim kendi yaptığım bi tasarım vardı hatırlıyosun dimi :) onu götürmeyi unuttum ben.. neyse sıfırdan tasarım yaptık.. benim yaptıgımla aynı oldu diyebilirim :) Emre beye maximum kavis istiyorum dedim :)) ve kalkık istiyorum, ayrıca dikkat ceksin iddiali bişey olsun dedim :))) e napim ya ben pek sevmiyorum öyle dümdüz burunları.. senle zevklerimiz uyuşuyo o yüzden merakta bırakmıyım seni dedim :) Emre beyin yaptığı yorumlardan kavisi ve kalkıklığı sevdiğini anladım.. problem yok yani nasıl istiyosan anlat.. aceba olurmu diye tereddüt etme.. olamıcağı noktada zaten uyarıcaktır seni :) yaptıgın tasarımı mail at bana dedi.. gonderdim onuda.. senin icin yaptıgım tasarımıda gonderdim (istedigim şeye cok yakın bi tasarım diye).. yarında son görüşmem var..

Umarım herkesin gönlüne göre olur..

Ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Ay İnşallah bakalım hadi hayırlısı...Allah o günleri göstersin arkadaşım...Kurtulalım artık bu durumdan...Ama gerçekten rahatlamış ve huzur bulmuş olmana çok sevindim...

Evet arkadaşım inş süper olacak ve ben gerçekten inanıyorum çok memnun kalacağına, kalacağımıza hihoyyyt

kurtulalım da boy boy resim ekleyelim ve çokk teşekkür ederim cevoocum inan, dönmeden, rahat bir uyku çekmeyi çoookkkk özlemişimm

iiakşamlar bayanlar ne güzel hbrler almışsınız benim sabah 9 da ameliyatım şükürler olsun çok relaxım evelallah güzel güzel olup çıkıcam kendinize ii bakın eve gelip kendime gelince yazarım duanızı eksik etmeyin ii geceler

sunbulcum, dualarım seninle, eminim çokkk güzel olacak sonuç, şimdiden geçmiş olsun diyorum opuyorumnanaktan

wishy sen nezamn oldun ılk amlıytını pekı ve dah anekadr beklemen gerekırmıs?emre beyın bu gizemi nedir merak ettım dogrusu herks olumlu konusuyor sırrı ne acaba?

herkese çok tşkkürler güzel dilekler hepimize olsun
bi yatamadım gidimde uyuyayım bari:lepi::Saruboceq::sinifsinif:

Kızlar bugun son görüşmem var.. tasarım konusunda son kararımı verip gitmek istiyorum.. 2 secenek arasında kaldım.. gerci ben biraz bildigini okuyan biriyim ama lütfen fikir verin yinede Hangisi ?

1. tasarım daha iyi gibi geldi bana 2. si çok küçük sanki tabi tercih senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…