ben balona döndüm ya :)))) kızlar yarın kontrolüm var.. içini temizlicez dedi... ya bu içini temizleme olayi filan acılı bişey mi..
puff hiç korkacak birşey yok buarada sen tasarımdan bahsediyodun ne zaman ameliyat oldun geçmişolsun cevocum saol cnm baya rahatladım ama tamponlar çıkınca burun akıntısı çoğaldı bıyık yetiştiremiyorum umarım azalır:Saruboceq:
puff hiç korkacak birşey yok buarada sen tasarımdan bahsediyodun ne zaman ameliyat oldun geçmişolsun cevocum saol cnm baya rahatladım ama tamponlar çıkınca burun akıntısı çoğaldı bıyık yetiştiremiyorum umarım azalır:Saruboceq:
O da geçecek bir kaç güne temizlemek için doktorun ne verdiyse onları sürekli kullan, çok rahatlayacaksın...Ben okyanus suyu alıp kullanmıştım..Bir de doktor Mehmet özün bir yöntemi vardı, sinüsleri falan temzilemek için o benim işime çok yaradı..Bir tane porselen demliğe tuzlu ılık su yapıp kafamı lavaboda tam olarak yana eğerek üstte kalan burun deliğinden çaydanlığın ucunu yanaştırarak tuzlu suyu akıtıyordum..Hem burnun iç kısmını dolaşıyor hemde içinde kan pıhtı vs ne varsa temizliyordum. Yani su bir burun deliğinden girip diğerinden akıyor ve tamamen temizleniyor akıntılarda duruyor...Ve burnun içi nemlediği için daha güzel nefes alıyorsun..Kabuklanmayı da tedavi ediyor..İnternetten bu yöntemi araştırabilirsin canım..kaydirigubbakcemile5
aaa cevocum bu yöntem çok hoşuma gitti bende deneyecem zemuszemus
tşk.ler paylaştığın için opuyorumnanaktan
kellycim sana 1 şey sorucam hikayeni çok net hatırlayamıyorum 1. ameliyatını olduktan ne kadar sonra asimetri ve çökme oluştu
asimetri ameliyatı olduğum gibi barizdi alçıdan bile belli oldu hemen doktoru aradm o da sana öyle geliyor dedi zaten 6 ay snra bile bana öyle geldiğini asimetri olmadığını söyledi ki albümümdeki fotoya bakman yeterli asimetrinin olup olmadığını görmen için. çöküntüler de bir kaç ay içinde iyice belirgin bir hal aldı
inşallah canım en yakın zamanda seni de fotolarınla bekliyoruz:)
selam kızlar ben de misafir olarak okuyodum
araştırmalarım sonucu burayı buldum ve kayıt olmak istedim
bende emre beyle görüşmek istiyorum ama size bi sorum olucak
emre beyle görüşmeye gittiğimizde kaç gün sonraya ameliyat tarihini veriyo acaba?
Bildigim kadariyla Emre Bey ameliyat öncesi 3 görüsme yapiyor. Bence sen en iyisi ofisini ara veya mail at.