canım senın sıslıgınde bence cok normaldı sen benden 6 gun onden gıdıyorsun ınanır mısın o kadar dıkkat edıyorum maydonoz su sureklı tuz cay kahve soda sıfır ama gel gor kı bandaj cıktıktan sonra davul gıbı oldum mımıklerımı hareket ettıremıyorum botox yaptırmıs gıbıyım davul az bıle amelıyat sonrası gercekten cok zor
canım amelıyat oncesı kolay ama sonrası cok zor en azından benı zorladı ama kendını su sloganla yatıstır SONUNU DUSUNEN KAHRAMAN OLAMAZ
esterabim supersin canim tesekkur ederim :)) Benim randevum saat 18:00 de ama galiba biraz erkene alsam daha iyi olur. Son vapuruda kacirmak istemem. Peki otobus aksam saatlerinde gidiyormu kadikoye geri?
canım senın sıslıgınde bence cok normaldı sen benden 6 gun onden gıdıyorsun ınanır mısın o kadar dıkkat edıyorum maydonoz su sureklı tuz cay kahve soda sıfır ama gel gor kı bandaj cıktıktan sonra davul gıbı oldum mımıklerımı hareket ettıremıyorum botox yaptırmıs gıbıyım davul az bıle amelıyat sonrası gercekten cok zor[/QUO
Ne kadar sıkma canını desemde yüzdeki şişlik abesse sıkıo kasıo ama bunları bilerekte bu işe giriştiysek sabredicez başka yolu yok.Ben ilk başta naydanoz du bilmem neydi dikkat ettim sonra baktım bende çok bişey farkettirmiyor hep aynı normal hayatıma döndüm takılsın kafasına göre dedim.
evet cok yerinde bi söz olduinşallah kısa zamanda bu sıkıntından kurtulursun canım.. iyi haberlerını beklıyoruz
İstanbul İETT Otobüs Seferleri
canım 22:35'e kadar var bu otobüsün dönüşü.. yukarıda belirttiğim linkte 15. sırada 17 numara otobüsünün kadıköyden kalkışına, ve tekrar kadıköye gidebilmen için bu sefer aynı araç pendikten kalkmış olacak pendik saatlerine bakabilirsin
canim sen ameliyata girdin mi??????
merak ettim
benim ameliyatim 27 aralikta
kizlar peki regl dönemi sorun oluyormu birkac gün sonra ama yinede aksilik olabilir, geciktirici biseyler alsammi burdaki doktorumdan ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?