Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım senın sıslıgınde bence cok normaldı sen benden 6 gun onden gıdıyorsun ınanır mısın o kadar dıkkat edıyorum maydonoz su sureklı tuz cay kahve soda sıfır ama gel gor kı bandaj cıktıktan sonra davul gıbı oldum mımıklerımı hareket ettıremıyorum botox yaptırmıs gıbıyım davul az bıle amelıyat sonrası gercekten cok zor

gecmiş olsun canım.. hosgeldın aramıza, 1-2 ayda neler neler değişiyor kafana takmamaya calıs,desemde ameliyat olan görmüş gecirmiş sensin canım bu topiği bastan sona okursan ne demek istedıgımı daha iyi anlarsın çoğu arkadasımız ilk şişlikten tut da kemere kadar birsürü ensişeye kapılıyorlar ama sonra mutlu sonla bitiyo hepsi ...
umarım yanılmıyorumdur benımde 1ayım kaldı ameliyataaaa çokzor demeeee

esterabim supersin canim tesekkur ederim :)) Benim randevum saat 18:00 de ama galiba biraz erkene alsam daha iyi olur. Son vapuruda kacirmak istemem. Peki otobus aksam saatlerinde gidiyormu kadikoye geri?

canım merhaba oncelıkle cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım pekı ortalama eskı hale donmek ne kadar zaman alıyo ınsan amelıyat olmadan once hıc bunları hesaba katmıyo bu durum ınsanda psıkolojık bı cokuntu yaratıyo resmen

canım amelıyat oncesı kolay ama sonrası cok zor en azından benı zorladı ama kendını su sloganla yatıstır SONUNU DUSUNEN KAHRAMAN OLAMAZ

canım amelıyat oncesı kolay ama sonrası cok zor en azından benı zorladı ama kendını su sloganla yatıstır SONUNU DUSUNEN KAHRAMAN OLAMAZ

evet cok yerinde bi söz oldu inşallah kısa zamanda bu sıkıntından kurtulursun canım.. iyi haberlerını beklıyoruz

esterabim supersin canim tesekkur ederim :)) Benim randevum saat 18:00 de ama galiba biraz erkene alsam daha iyi olur. Son vapuruda kacirmak istemem. Peki otobus aksam saatlerinde gidiyormu kadikoye geri?

http://www.kadikoyweb.com/ulasim/iett.htm?page=14

canım 22:35'e kadar var bu otobüsün dönüşü.. yukarıda belirttiğim linkte 15. sırada 17 numara otobüsünün kadıköyden kalkışına, ve tekrar kadıköye gidebilmen için bu sefer aynı araç pendikten kalkmış olacak pendik saatlerine bakabilirsin

Ne kadar sıkma canını desemde yüzdeki şişlik abesse sıkıo kasıo ama bunları bilerekte bu işe giriştiysek sabredicez başka yolu yok.Ben ilk başta naydanoz du bilmem neydi dikkat ettim sonra baktım bende çok bişey farkettirmiyor hep aynı normal hayatıma döndüm takılsın kafasına göre dedim.

canım supersın bende bu aralar tam o kıvamdayım saglıklı yasam programıma ara vermek uzereyım ben amelıyat sonrasını hıc boyle hayal etmemıstım bandajlar tamamen cıktıktan sonra resmen balon oluyorsun eskı hayatımı gerı ıstıyorum tabı burnum harıc

evet cok yerinde bi söz oldu inşallah kısa zamanda bu sıkıntından kurtulursun canım.. iyi haberlerını beklıyoruz

tatlım calısıyorsan benım gıbı amelıyat zor gecıyo ben bandajlı halımde bıle makyaj yapan bı ınsan olarak bu sıs halımde kendıme bakmamaya basladım ama tabı burnunun ıyı olacagını dusunmek herseye deger tabı ınsallah dıyelım ınsallah

emre bey in su an ki revizyon ameliyat fiyatları ne kadar bilen var mı acaba??
forumda o kadar cok sey yazılmıski okuyamadımm

Aaay tatlim cok sagol hic üsenmeden aramissin benim icin. Cok tesekkur ederim bu iyiligin icin. Gercekten cok sevindim :))

....................................................................................................

Son düzenleme:
kizlar peki regl dönemi sorun oluyormu birkac gün sonra ama yinede aksilik olabilir, geciktirici biseyler alsammi burdaki doktorumdan ???

canım ben de sormuştum bu soruyu, yoğun bir kanama varsa doktorun izni ile yapılıyor ameliyat, yoksa bir sorun olmaz demişti hemşire ama sen yine de bir sor istersen, için daha rahat eder. yani bence geciktirici ilaç içmekten daha sağlıklı hiç içmemek, tam ameliyat zamanı dengeni bozmaya değmez.

kizlr bende emre beyde ameliyat olucam bebeigm var su an biraz buyumesini bekliyorum turkiyeye gelebilmek icin babasi bakicak burda ama su formda okuyorum sislikler kanalr zorluklar gozum korktu yani burnum kotu degil onden gye guzelde yandann reismelrde kotu duruyo cidden bu kdar zormu ameliyat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…