Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmin altına yazdım ama sormadan geçemicem burnun altındaki gazlı bez ağzı kapatıyor nefes almak o anda çok zor olsa gerek:uhm:
Cevoocumm, dün nete giremedim ama çokk mutluyum dünden beri, umutla doldumm hihoyyyt
Emre Bey dediğin gibi çokkk iyi bir dr. son derece ilgili ve anlayışlı. psikoloğa gerek bile yok demiştin ya haklıymışsın. Uzun zamandır ilk kez rahat rahat uyuyabildim.
Gerçi ben son derece gergin ve farklı bir insana döndüğüm için psikolog randevusu da almıştım. Bakalım artık, ne kdr zamanda etki edecek
Dün de -hiç susmadan- konuştum, konuştum, konuştum, dertlendim durdum, :kedi::kedi:
o kadar anlayışlı bir insan ki dinleyip, moral verdi
Emre Beyle tekrar görüşeceğiz ama endişelenecek bir durum olmadığını, sabırlı olmam gerektiğini vs. belirtti. Görüşmeye gitmekle çok doğru bir karar vermişim, önerilerin için çok teşekkürler olumunekankayizsmile[/QUOTE
Çok sevindim, gerçekten....Moralinin düzelmesi çok iyi haber arkdaşım..İyi ki gitmişsin çok iyi olmuş bak...Kesinlikle çok anlayışlı bir doktor ve hastasının psikolojisine çok önem veriyor..Aynı şekilde bende gidip Emre beyi görünce çoook rahatlamıştım..Şimdi ameliyat tarihini ayarlamaktan başka bir düşüncem yok..Hayırlısı ile olacak bitecek ve kurtulacağız. Bir daha ne zaman görüşeceksiniz? Benim tasarımımı gördün mü? Çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan:lepi:
canim emre bey tasirimini nasil yapti sen gittmistin ya?
Ay İnşallah bakalım hadi hayırlısı...Allah o günleri göstersin arkadaşım...Kurtulalım artık bu durumdan...Ama gerçekten rahatlamış ve huzur bulmuş olmana çok sevindim...
iiakşamlar bayanlar ne güzel hbrler almışsınız benim sabah 9 da ameliyatım şükürler olsun çok relaxım evelallah güzel güzel olup çıkıcam kendinize ii bakın eve gelip kendime gelince yazarım duanızı eksik etmeyin ii geceler
herkese çok tşkkürler güzel dilekler hepimize olsun
bi yatamadım gidimde uyuyayım bari:lepi::Saruboceq::sinifsinif: