Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cnm çok saol içim rahatladı çok zor olmadığını duymak ii geliyor seninki bir nevi toparlama ameliyatı olmuş inşallah umduğun gibi olur emrebeyin muayenehanesinde bir bayanla karşılaştım kadının nasıl olduysa alnı yanağı burnu çökmüş ve emre beye gelmiş tam 7 saat sürmüş ameliyatı kasıktan yağ kaburgadan kıkırdak almış emrebey 1 haftalık ameliyatlıyken karşılaştık hafif gözaltı morlukları vardı ama burnu maşallah süper gözüküyodu alnı yanağı falan süperdi hiç olmamış gibi o bile hiç korkma çok kolay demişti bu yazıyı ameliyat olacak olupta korkanlar için yazayım dedim hem benim içinde yinelemek ii oluyor zor işler ya allah beterlerinden korusun

pek endişe edecek bir şey yok inan bana ben ayaktayım 3. günden beri bende hiperaktivite olduğu için pek yatamıyorum zaten hele biraz dirayetliysen herşey daha kolay olacak senin için, fazla nazlanacak bir şey yok zaten ameliyat korkusuymuş anesteziymiş 1 gram korkmadım burnum düzgün olsun da kaburga kulak ne alırsa alsın izin verdim tabi şükürler olsun gerek kalmadı sen de bence sıkıntı yapma pozitif düşün hep ki pozitif bul bu benim felsefem o yüzden herhalde psikolojim oldukça iyi şu an

aaa canım ben kontrole geldiğimde o bahsettiğin bayanı gördüm alnı yanakları burnu çöküktü kendiliğinden olmuş emre bey demişti bana ilk görüşmesiydi o gün onun
demekki oldu ameliyatını iyi olmasına çok sevindim

Canım fotoğraflarının altına yakın zamanda memnun değilmişsin gibi yazmışsın. Sadece sol taraftan güzel, sağ taraftan beğenmiyorum, önden hiç hoşuma gitmiyor demişsin. En son durumun nedir? Memnun musun?

arkadaşlar bu akşm tamponlarım ve alçı çıktı benim yüzüm aşırı şişmişti ve göz altlarım morarmıştı çünkü beyaz tenliyim ve hassas bi cildim var ama bu şiş halde bile burnuma bayıldım ve çoooook mutluyum 2 ay snra bayaa ineceğini söyledi emre bey, revizyon olduğu için tam sonuç 6 ay sonra alınacakmış dedi ama şu hali bile çok iyi inşallah daha da iyi olacak

adına çok sevindim..Geçmiş olsun..

Sezoss bazen dertleniyor ama genel olarak o da beğeniyor ve seviyor burnunu kanımca Şahsen ben beğeniyorum gerçekten ..yandan önden soldan sağdan alttan yukardan :)) yüzüne giden çok şirin bir burnu var..

arkadaşlar bazı fotolar ekledim çok net değil ancak fikir vermesi açısından bakılabilir

çok sevindim cnm yaaa.. zoru atlattın sen sıra bizde inş :)

kellyr olmadan oncekı halınıde eklersen eger daha faydalı olur

bi foto war önden bakınca yana kayıklık belli biraz onu ekledim şimdilik ilerde daha ayrıntılı ve net fotolar da koyarm. burnummda septum deviasyonu vardı o düzeltildi bide ucunda çukurlar vardı kıkırdak oyulduğu için tenim çok hassas olduğu için çok morardım arkadaşlar çarpsam bile mosmor olur zaten vücudum .

Son düzenleyen: Moderatör:
misserable özel mesj atamıorm sanırm 50 mesj doldurmam gerekio o yzden yazamadm sana

kemerm çok azdı kavis azcıkk olsn dedm şu an şişten belli diil ama çok da kavisli olmasını istemiorm şahsen hatta tasarmda bile kavisi kaldırttım

ii akşamlar bayanlar kelly memnun olmana çok sevindim resimlerini göremiyorum profilinde gözükmüyor özele koydun acaba

ilk foto çok net olmasa da dümdüz baktığım halde burnumun durumu belli

tmm cnm gördüm gayet güzel gözüküyor tabiki biraz şiş ama çok normal daha çok erken inşallah umduğundanda güzel olur şişler inince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…