Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt
yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...
Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz
!!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)