Kesinlikle katılıyorum, iyi bir ekip.Kendinizi güvende hissediyosunuz.Ameliyatta bir kaç gün kala hala kararsız olan ben ameliyat sabahı acayip rahattım.Ameliyatım oldukça başarılı gecti.Kulagımda ve başımda ağrı sızı oldu 2 gün ama cok aşırı boyutta değildi .Ameliyattan cıktığım gün, yüzümü göstermediler korkmayayım diye ..Ertesi gün bile oldukça korkunçtu.Gözlerim balon gibiydi ve sürekli akıyodu. Şuan hala mor ,sarı , yeşil rengarenk bi suratım var ama mutluyum ve inanıyorum ki cok daha iyi olacak:)
doktoruma, tüm hastane personeline teşekkür ederim.
yeni ameliyat olmus arkadaslar hepinize gecmis olsun birkactane olunca nikleri aklimda tutamadim
... en son carpediem seni okudum sanada cok gecmis olsun ..
tugba81 canim senide online görüyorum nasilsin ?? ne durumda pandamiz :)
ameliyattan sonra neden 2 gecede hastanede kalmayi istedin sen evde durulacak gibi degilmiydi?ß
ben hastaneden cikinca karsiya gececegim nerdeyse 2 saat yolum var yavas yavas bende düsünmeye basladim 1 gece daha fazla kalmayi hastanede .. ama simdi karar vermek istemiyorum insallah dururum iyi olurda hemen cikar akrabalarimin yanina gider mor sis bir sekilde hasret gideririm :)
Geçmiş olsunnn:)) ben erkenden kabullenebiliyim diye hemen baktım aynaya :)))
şimdi iyiymisisn cnmcım?
Canım iyiyim çıkartıyor Emre bey hemen ertesı gun ama benım abla bıraz panık bende oldum olası dusuk tansıyonluyum ne kadar kolayda olsa sonucta narkoz aldın bır gece daha kal fazldan maskenıde tak gıderız eve dedı.Bende kırmadım.Ama sakınana göze çöp batar misali dün bayıldım akşam burnuma sprey sıkmaya banyoya gıttım sıktım basım dondu abla tut dıyene kadar gıtmısısm e burunda bantta olunca agızdanda nefes almıorum dıye ölmüs korkudan sonradan baktık tansıyon 9 a 4.Aman diyim olacak olan arkadaşlara öle ağrı sızı olmuyo dıye hoppıdı modunda dolanmayın ılk bır hafta hep bırı olsun yanınızda yürürken banyoda sprey sıkarken falan dıkkat edın kendınıze ben bana bişe olmadı sonuçta ama onları öle ödleri kopmuş görünce ağlıycaktım nerdeyse
Canım iyiyim çıkartıyor Emre bey hemen ertesı gun ama benım abla bıraz panık bende oldum olası dusuk tansıyonluyum ne kadar kolayda olsa sonucta narkoz aldın bır gece daha kal fazldan maskenıde tak gıderız eve dedı.Bende kırmadım.Ama sakınana göze çöp batar misali dün bayıldım akşam burnuma sprey sıkmaya banyoya gıttım sıktım basım dondu abla tut dıyene kadar gıtmısım e burunda bantta olunca agızdanda nefes almıorum dıye ölmüs korkudan sonradan baktık tansıyon 9 a 4.Aman diyim olacak olan arkadaşlara öle ağrı sızı olmuyo dıye hoppıdı modunda dolanmayın ılk bır hafta hep bırı olsun yanınızda yürürken banyoda sprey sıkarken falan dıkkat edın kendınıze ben bana bişe olmadı sonuçta ama onları öle ödleri kopmuş görünce ağlıycaktım nerdeyse
Canım evde kalınacak gıbı değilmiydi demişsin herkesin tenine ameliyatına acı eşiğine göre değişiyodur muhakkak maşallah diyim benım hıc agrım sızım olmadı sadece şişlik morarma onun dışında baş agrısı bururn acısı falan olmadı hiç.Ilk gunler bi şişlikler sorun oluyo bide beslenmede sıkıntı oluyo işte o kadarcıkta olsun diyorum ben :) ben evdekıler ıstedı içleri rahat etsın dıye kaldım
Evet cnm daha iyiyim canlandım .Sürekli yatmaktan sıkıldım geldim buraya :)
Ameliyat günü akşam yemekten sonra ilk defa hemşirenin yardımıyla ayağa kalktım.Wc olayı :) ışığı yakmadık:) Ama sabaha karşı kalkabilecek gücü bulunca gidip baktım :)
canım iyiyim çıkartıyor emre bey hemen ertesı gun ama benım abla bıraz panık bende oldum olası dusuk tansıyonluyum ne kadar kolayda olsa sonucta narkoz aldın bır gece daha kal fazldan maskenıde tak gıderız eve dedı.bende kırmadım.ama sakınana göze çöp batar misali dün bayıldım akşam burnuma sprey sıkmaya banyoya gıttım sıktım basım dondu abla tut dıyene kadar gıtmısım e burunda bantta olunca agızdanda nefes almıorum dıye ölmüs korkudan sonradan baktık tansıyon 9 a 4.aman diyim olacak olan arkadaşlara öle ağrı sızı olmuyo dıye hoppıdı modunda dolanmayın ılk bır hafta hep bırı olsun yanınızda yürürken banyoda sprey sıkarken falan dıkkat edın kendınıze ben bana bişe olmadı sonuçta ama onları öle ödleri kopmuş görünce ağlıycaktım nerdeyse
Canım evde kalınacak gıbı değilmiydi demişsin herkesin tenine ameliyatına acı eşiğine göre değişiyodur muhakkak maşallah diyim benım hıc agrım sızım olmadı sadece şişlik morarma onun dışında baş agrısı bururn acısı falan olmadı hiç.ılk gunler bi şişlikler sorun oluyo bide beslenmede sıkıntı oluyo işte o kadarcıkta olsun diyorum ben :) ben evdekıler ıstedı içleri rahat etsın dıye kaldım
tugbam cok gecmis olsun yaa bende ameliyat önceleri ve sonralari hem tansiyon sorunu olan bir insanim birde cok zayif oldugum icin bünyem tamamiyle benimle dans etmiyor :)) demekki bende cok dikkat etmeliyim... aman sende dikkat et sen anlatinca gözüm korktu benimde iyikide ablan varmis canim benimde devamli birisi olur yanimda heralde insallah ... bende bakayim duruma ozaman cok sagol canim
cok gecmiş olsun .dikkat et kendine
allah korumuş vallahi cnmyaadüşsen başını biyere çarpsan... rabbimkorusun
çokgecmişş olsun tekrarrr
carpediem83 sanada cokgecmıs olsunn.....canım
çoook geçmiş olsun Allah acil şifa versinn =)
yeni ameliyat olmus arkadaslar hepinize gecmis olsun birkactane olunca nikleri aklimda tutamadim
... en son carpediem seni okudum sanada cok gecmis olsun ..
tugba81 canim senide online görüyorum nasilsin ?? ne durumda pandamiz :)
ameliyattan sonra neden 2 gecede hastanede kalmayi istedin sen evde durulacak gibi degilmiydi?ß
ben hastaneden cikinca karsiya gececegim nerdeyse 2 saat yolum var yavas yavas bende düsünmeye basladim 1 gece daha fazla kalmayi hastanede .. ama simdi karar vermek istemiyorum insallah dururum iyi olurda hemen cikar akrabalarimin yanina gider mor sis bir sekilde hasret gideririm :)
ben ilk başta başkasına ameliyat olmayı düşünüodum kk ile anlaşması olan ama sonra vazgeçtim :)
emre beyin indirimi yok kk kartına .
dilekleriniz için teşekkür ederim efenim :)
carpediem, tuğba81 çok gecmış olsun umarım hersey gonlunuzce olurr ve umarım çabucak ıyılesırsınsz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?