• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Lanishka super olmus burnun ... Kurapiye hak veriyorum canim tabikide her sekilde bu platformdA insanlar hastalar anlatabilmeli herseyi buna katiliyorum . Birde doktor cok onemli orasi tamam ama icine sinmeside sart ..

Cok iyi bir doktor olur sinmez icine suphen olur olmaz o is
Ben kimseye haksizlik etmek istemem 1 ay sonra ayni durum benim basima gelse ben magdur olurum ..

Insallah arkadasta gelir sorularimizi daha net seklde cevaplar

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi resimleri eklerken ameliyattan sonraki ilk hallerimin fotolarına birdaha baktım...of of of davul gibiymiş resmen..korkmayın vallahi geçiyor :) tecrübeyle sabit...:)

canım sen ne kadar şeker bir kızmışsın. ben çok beğendim burnunu. çok yakışmış yüzüne. maşallah.

kurapiyecim cnm benim çok teşekkür ederim, o senin tatlılığın :))) çok sağol...seninkide çok güzel olacak hiç merak etme...ztn kavisine hastayım hele bi şişleri insin...nazar değmesin burunlarımıza :)

Lanishka super olmus burnun ... Kurapiye hak veriyorum canim tabikide her sekilde bu platformdA insanlar hastalar anlatabilmeli herseyi buna katiliyorum . Birde doktor cok onemli orasi tamam ama icine sinmeside sart ..

Cok iyi bir doktor olur sinmez icine suphen olur olmaz o is
Ben kimseye haksizlik etmek istemem 1 ay sonra ayni durum benim basima gelse ben magdur olurum ..

Insallah arkadasta gelir sorularimizi daha net seklde cevaplar

tesekkur ederim ;)

bi burunda 5 hata varsa ona burun demem ben şaka gibi bıle bıle yapmamıstır heralde emre bey burnun dokusuyla ıyılesmesıyle alakalı bıseydır..seklini begenmez o ayrıda o kadar hatayı amelıyatta yapcak bı dr.degıl. bende neler var dıodum:)algı problemımı duzelttım burnumda duzeldi:))gecmiş olsun umarım diledii buruna sahip olur..

Son düzenleme:
Emre Bey cok yetenekli bı doktor basarılara ımza atmıs bı ısım zaten kendı veya sahsıyla bı problemımız sıkıntımız yok aksıne kendısını de cok sever sureklı gorusurum burda yazma aracım doktorumu kotulemek degıl aksıne doktorumu sevmeme ragmen kendı kotu tecrubelerımı bırılerıyle paylasmaktır,benım Emre Beyden evveli ameliyatlarımda var ama sonuncusu bıraz farklı gelıstı,yenı operasyon hakkında dusuncelerım bıraz daha urkek ve acelecı bende bılmıyorum ne zaman olacagımı,gecen aksam Emre Bey benı arayıp ıstedıgım zaman ameliyat yapabilecegını ve her konuda yardımcı olabılecegınıde belirttı,benım olayım artık bıraz strese psıkolojıye dondu bakalım ne zaman yapıcam hazır olucam merak etmeyın yazıcam hepsını.
Emre Bey cok duyarlı bı doktor ve sanırım kendı ıfadesıne gore de tek mutsuz hastası benım :) yanı ozelimm :)
Saka bı yana ben Emre Beyı ameliyat olmak ısteyen arkadaslarıma onerıyorum,ısının arkasında durup elinden gelenı yapabilecek bı adam,elinden gelende oyle hafıfe alınacak bısey degıl benımkı bıraz sanssızlık urunu oldu aksı olsaydı ben yıne duzeltme ıcın kendılerını tercıh etmezdım.
Benım ameliyat olacak arkadaslarıma tavsıyem ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı cekınmeden uzun uzun anlatın ıfade edın ..
Fotolara gelince ınanın burdan yuklemeyı bılmıyorum cok afıse etmekte ıstemıyorum yanlıs anlamayın uzuluyorum artık, bı albumum var 3 ameliyatımın oncesı sonrası alcılı tamponlu vs vs hallerı ıle ama o resımlerı bıle acıp bakmayalı cok oldu gormek ıstemıorum sıkıldım hepsınden.

bi burunda 5 hata varsa ona burun demem ben şaka gibi bıle bıle yapmamıstır heralde emre bey burnun dokusuyla ıyılesmesıyle alakalı bıseydır..seklini begenmez o ayrıda o kadar hatayı amelıyatta yapcak bı dr.degıl. bende neler var dıodum:)algı problemımı duzelttım burnumda duzeldi:))gecmiş olsun umarım diledii buruna sahip olur..
haklısın cok teknık konusuyorsun ben 3 amelıyat ve yıllar gecen bı arastırma sonucu bı cok bılgıye vakıf oldum bu konu hakkında,sanıyorum sızde bayagı bılgılısınız,tepkılerınızın nedenını anlıyorum taafsız olmaya ozen gosterelım kızlar. Benım ne yasadıgımı nasıl yasadıgımı ıkı satırla teshıs etmen ıyı bı akademık egıtımden gectıgını gosterır.

emre bey gerçkten işini çok iyi yapıyor. hem teknik hem moral olarak psikolojik yaklaşımları oldukça kuvvetli. kendisinden yana hiç sıkıntım yok. ama benim ameliyat sürecim yani ameliyatın hemen sonrası çok zor geçti. bugün tamponlarım alınacak. morarmam olmadı gibi bişey. ama şişliğim çok. 1 hafta oluyor ameliyat olalı. sanırım 1 haftaya kadar şişlerde azalma olur. burnum fazla şiş ama. belki bi süre daha alçıda kalabilirmiş. bayrama kadar geçseydi bari :) herkes merakla bekliyo çünkü : )

Emre Bey cok yetenekli bı doktor basarılara ımza atmıs bı ısım zaten kendı veya sahsıyla bı problemımız sıkıntımız yok aksıne kendısını de cok sever sureklı gorusurum burda yazma aracım doktorumu kotulemek degıl aksıne doktorumu sevmeme ragmen kendı kotu tecrubelerımı bırılerıyle paylasmaktır,benım Emre Beyden evveli ameliyatlarımda var ama sonuncusu bıraz farklı gelıstı,yenı operasyon hakkında dusuncelerım bıraz daha urkek ve acelecı bende bılmıyorum ne zaman olacagımı,gecen aksam Emre Bey benı arayıp ıstedıgım zaman ameliyat yapabilecegını ve her konuda yardımcı olabılecegınıde belirttı,benım olayım artık bıraz strese psıkolojıye dondu bakalım ne zaman yapıcam hazır olucam merak etmeyın yazıcam hepsını.
Emre Bey cok duyarlı bı doktor ve sanırım kendı ıfadesıne gore de tek mutsuz hastası benım :) yanı ozelimm :)
Saka bı yana ben Emre Beyı ameliyat olmak ısteyen arkadaslarıma onerıyorum,ısının arkasında durup elinden gelenı yapabilecek bı adam,elinden gelende oyle hafıfe alınacak bısey degıl benımkı bıraz sanssızlık urunu oldu aksı olsaydı ben yıne duzeltme ıcın kendılerını tercıh etmezdım.
Benım ameliyat olacak arkadaslarıma tavsıyem ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı cekınmeden uzun uzun anlatın ıfade edın ..
Fotolara gelince ınanın burdan yuklemeyı bılmıyorum cok afıse etmekte ıstemıyorum yanlıs anlamayın uzuluyorum artık, bı albumum var 3 ameliyatımın oncesı sonrası alcılı tamponlu vs vs hallerı ıle ama o resımlerı bıle acıp bakmayalı cok oldu gormek ıstemıorum sıkıldım hepsınden.

cnm cok çok gecmı olsun ınsanın sıkıntısı neresındeyse canıda orda olurmus.Ben ılk amelıyatımı oldum ama emınım revızyon hastalarının psıkolojısıs cok daha farklıdır cunku onceden yasanmıs kotu deneyımler var.Evet Emre bey çok iyi bir doktor ve emınım sana her turlu yadımcı olmaya çalışıcaktır burda bı dunya revızyon olmus mutlu hastası var.Gereken neyse elınden gelenı yapar muhakkak sende beırtmıssın zaten bak yıne duzelmeyı onda dusunuyosun dr guvenın tam bellıkı ama önce senın kendıne yardımcı olman lazım kendini biraz toparlaman lazım gunde 24 saat olumsuz dusunursen kendıne yardımcı olamazsın dahada mutsuz olursun önce sen bı kendını topla psikolojını duzelt sonra gelısen teknıklerle sende mutlu hastalar kervanına katılırsın ınanıyorum ben Olumlu düşününce olumlu oluyor herşey bıraz sabır bak ben hemster panda karısımı dolanıom ortalarda dahada sısicem soledıde kalın derılısın 8 ayda anca toparlarsın dedı kızlardan erkenden ınenler var hemen oturan var ole kıyaslarsam hergun aynada ıncelersem kendı psıkolojımı bozarım bıraz dogaya bırakıp beklemek lazım guzel bır dr umuz var guzelseylerde cıkıcak ınanıyorum.:29:

Acelyam resım altına yorum yazmıssın cnm ama ben yazamıyorum cok tesekkur ederım yorumlar ve destek için

kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))

Kesinlikle katılıyorum, iyi bir ekip.Kendinizi güvende hissediyosunuz.Ameliyatta bir kaç gün kala hala kararsız olan ben ameliyat sabahı acayip rahattım.Ameliyatım oldukça başarılı gecti.Kulagımda ve başımda ağrı sızı oldu 2 gün ama cok aşırı boyutta değildi .Ameliyattan cıktığım gün, yüzümü göstermediler korkmayayım diye ..Ertesi gün bile oldukça korkunçtu.Gözlerim balon gibiydi ve sürekli akıyodu. Şuan hala mor ,sarı , yeşil rengarenk bi suratım var ama mutluyum ve inanıyorum ki cok daha iyi olacak:)
doktoruma, tüm hastane personeline teşekkür ederim.:3:

Kesinlikle katılıyorum, iyi bir ekip.Kendinizi güvende hissediyosunuz.Ameliyatta bir kaç gün kala hala kararsız olan ben ameliyat sabahı acayip rahattım.Ameliyatım oldukça başarılı gecti.Kulagımda ve başımda ağrı sızı oldu 2 gün ama cok aşırı boyutta değildi .Ameliyattan cıktığım gün, yüzümü göstermediler korkmayayım diye ..Ertesi gün bile oldukça korkunçtu.Gözlerim balon gibiydi ve sürekli akıyodu. Şuan hala mor ,sarı , yeşil rengarenk bi suratım var ama mutluyum ve inanıyorum ki cok daha iyi olacak:)

çoook geçmiş olsun Allah acil şifa versinn =)

Geçmiş olsunnn:)) ben erkenden kabullenebiliyim diye hemen baktım aynaya :)))
şimdi iyiymisisn cnmcım?

yeni ameliyat olmus arkadaslar hepinize gecmis olsun birkactane olunca nikleri aklimda tutamadim
... en son carpediem seni okudum sanada cok gecmis olsun ..

tugba81 canim senide online görüyorum nasilsin ?? ne durumda pandamiz :)
ameliyattan sonra neden 2 gecede hastanede kalmayi istedin sen evde durulacak gibi degilmiydi?ß

ben hastaneden cikinca karsiya gececegim nerdeyse 2 saat yolum var yavas yavas bende düsünmeye basladim 1 gece daha fazla kalmayi hastanede .. ama simdi karar vermek istemiyorum insallah dururum iyi olurda hemen cikar akrabalarimin yanina gider mor sis bir sekilde hasret gideririm :)

Son düzenleme:
Back
X