Keske Emre Beye ameliyat olmasaydım.aslında Emre Bey benı mutlu etmek için her kapıyı acıyor her seyı yapıp arkasında duracagını soyluyor ama hıcbısey bana tesellı olmuyor. 3. ameliyatımı yaptı Emre İlhan zaten ona geldiğimde korkuyordum asılanan o ozguven ve en onemlısı emın ol en kotu ıhtımalle suankınden guzel olacak vaadı ameliyat olmamda karar vermeme cok yardımcı oldu.
Aslında bodoslama daldım anlatayım kısaca ameliyat mazımı;burnum cocukluktan kırılmıstı,ilk ameliyatımı oldum kapalı ameliyat yapıldı rınoplastı degıldı doktorum bana senı fazla zorlamadan dokularına zarar vermeden bı ameliyat yaptım cunku ıkıncı ameliyatta olman gerekebilir dedi nitekım de oyle oldu 1 sene sonra burunda egılme oldu,ıkıncı ameliyatımı maalesef bı tavsıye uzerıne oldum,burnun ucunu guzel kalkık hos bı burun yaptı hatta ucunu cok begenıyordum ama us kısmını cok oymus ve ıcerde duruyordu cok cırkın bı goruntu yoktu ama ben rahatsız oluyordum ta kı emre bey le yıne bı tanıdık vasıtası ıle tanısıncaya kadar,emre bey 3. ameliyatımı yaptı kaburgamdan parca alarak burnuma koydu ama teknıksel o kadar sıkıntılar cıktı kı burunda sırf burun uzerınde 5 problem var kendısınınde kabul ettıgı,aramız ıyıdır Emre Beyı cok severız cokta basarılı buluyoruz bazı noktalarda ama benım burnum olmadı tek seyden rahatsızken farklı seyler cıktı ortaya,tamam o cukur kısmı doldurdu ama gerisi ofsayt,yanı +1 ve -5 durumun ozetı bu,bunu neden burdan paylastıgımı gelincede bılmıyorum belkıde tesellıye ıhtıyacım var.