Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım çok gecmış olsun umarım ıstedgın gıbı bı burnun olur.ılerleyen gunlerde kendını ıyı hıssetıgıgnde resım paylasrsan sevınrızz..

teşekkür ederim canım. biraz zaman geçsin fotoğraflarımı paylaşıcam. ama şu anki görüntü ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar için belki yanıltıcı olabilir diye bekliyorum :)

teşekkür ederim canım. evet 22'sinde oldum sanırım senden 2 gün sonra falan. Burnumun sağ tarafı daha şiş o yüzden hafif bir eğrilik var git gide azalıyor ama çok korktum ilk gün açıkcası :))

bilio musun benm de sağ tarafım daha aşağıda karşıdan foto çekmeyi denedim az önce ama çok kötü duruyooo insinnn yamuduk duruyorum

off kizlar bende estetik olmak istiyorum ama Emre Ilhan ve Yakup Avsar arasinda gidip geliyorum.. Icim nedense daha cok Emre Ilhan diyo ama yinede karar veremiyorum

bilio musun benm de sağ tarafım daha aşağıda karşıdan foto çekmeyi denedim az önce ama çok kötü duruyooo insinnn yamuduk duruyorum

ben şu haliyle pek de fotoğraf çektirme taraftarı değilim açıkcası :) Çünkü objektif açıyı genişlettiğinden burun her zaman oldugundan daha büyük çıkar. dışardan bakıldığında daha iyi göründüğüne eminim fotograflara bakarak değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum

aaaa
gerçekten mii
benim de hep yüzüm ve burnum olduğundan kocaman çıkar
demek ki bu yüzdenmişş

ben 7 gece kaldim

off kizlar bende estetik olmak istiyorum ama Emre Ilhan ve Yakup Avsar arasinda gidip geliyorum.. Icim nedense daha cok Emre Ilhan diyo ama yinede karar veremiyorum

iki doktorda cok basarili doktorlar... iyice arastirdiysan ve bilgilendiysen icin ne diyorsa onu yapacaksin ozaman rahat ve huzurlu olabilmek icin, her ne karar verirsen insallah senin icin en iyi olani olur simdiden basarilar secim yapmak cok zor cünkü

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim.

mfemalelion, cok gecmiş olsun .. Umarım en kısa zamanda tüm sorunların çözüme kavuşur.
Ama burnundaki sorun her ne olursa olsun, psikolojin hazır değilse eğer yeni bi ameliyat için acele etme,
Hazır olduğun zaman doktorun senin için en iyi olanı yapıcaktır diye düşünüyorum.

Revizyon hastaları için karar verme aşaması gerçekten zor oluyor, en azından benim için oldukça zor.Emre Beye revizyon olmak istiyorum ancak 1.ameliyattaki gibi olumsuz şeyler yaşamaktan korkuyorum.İlk ameliyatımı olalı 3 yıl oldu ama ben hâlâ korkuyorum.Emre Beyin yaptığı burunları gördükçe mutlu oluyorum, gerçekten güzel iş çıkarıyor.Birkaç hafta içinde Emre Beyle görüşmeye gideceğim, şimdiden rüyalarıma giriyor.
mfemalelion,
Umarım yaşadığın sorunları en kısa sürede atlatırsın.

esterabim ve malteser resmin altına yorum yapmışsınız, yazamıyorum oraya -hala- çok teşekkür ederim :))

Noname gecmis olsun .. Umarim gorusmen iyi gecer ve istedigin sonucu alirsin .

Cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin.. Gercekten cok zor, basima agrilar giriyo artik karar verememekden..

Bende cok gidip geliyordum emre beymi yoksa yakup beymi gercekten ikiside cok basarili doktorlar. Ben hangisini Karar vericegimi bilmiyordum ve ikisinlede gorusmek istedim. Burda guvenmek cok buyuk bir rol oynuyor ve iletisim tabikide.

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Umarım sorunların en kısa zamanda düzelir.. Bende 2 kez ameliyat oldum ve memnun değilim.. Emre beyi düşünüyorum.. Bu arada bir çok arkadaşımız gibi Emre beyin çok ilgili olduğundan bahsetmişsin.. Bu çok güzel.. Çünkü ben aynı ilgiyi kendi doktorumdan göremedim..

tampon ve dikişlerim alındı :) ama burnum çok şiiiiiiiiiiiiişşşşşşşş.. bantlıyım : )
Ssmn hadigözün aydın şimdi biraz daha rahatladın mı ?Aksilik olmazsa benimde yarın akşam alınacak çok acıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…