foto koymayı tercıh etmıyorum ama yok ben cok merak ettım aslı astarı oldugunu dusunmuyorum demeye getıren varsa kızlar cogunuz İstanbuldasınız ben memnunıyetle bulusup ustu kapalı ıfade ettıgınız seylerı sızınle canlı gorsel olarak paylasabılırım,nette laf kalabalıgı yapmaya degıl ben tecrubelerımı paylasmaya geldım nıtekım buna gercekten ıhtıyacı olanlar ıllakı vardır.kimse foto eklemek zorunda değil ama burnumdan şişler inince memnun kalmazsam ve problemler olursa burdan ben de yazarım hem de hiçbir şekilde susacağımı zannetmiyorum ama insanlara memnuniyetsizliğimi anlatırken fotolarımı da eklerim
çünkü burdakileri okuyarak ve fotoları görerek sabrediyor pek çok insan ve doktora karar veriyor .
canım tesekkur ederım guzel temennılerın ıcın dilerım yasadıgım bu kotu tecrubeler sızın yanınızdan bıle gecmez..Durumuna çok üzüldüm mfemalelion... Her şeyin illa ki bir çözümü vardır ama... o yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış. Bir şekilde her şey yoluna girecektir, böyle düşünmeye çalış..Ne hastalıklar, ne sıkıntılar geçiyor, bitiyor öyle değil mi....Çok çok geçmiş olsun...Umarım tüm sıkıntıların sorunsuzca hallolur...
Tesekkur ederım,resım konusunda negatıf dusunuyorum,kımıne gore fena degıl bu burun ama ben begenmıyorum ve hatalarını bılerek gorerek yasıyorum,gerısıde benı mutlu ve tatmın etmıyor zatenÖncelikle geçmiş olsun. Böyle bir şey olması çok kötü. Peki resim ekleyebiliyor musun? Belki sandığın kadar kötü değildir.
foto koymayı tercıh etmıyorum ama yok ben cok merak ettım aslı astarı oldugunu dusunmuyorum demeye getıren varsa kızlar cogunuz İstanbuldasınız ben memnunıyetle bulusup ustu kapalı ıfade ettıgınız seylerı sızınle canlı gorsel olarak paylasabılırım,nette laf kalabalıgı yapmaya degıl ben tecrubelerımı paylasmaya geldım nıtekım buna gercekten ıhtıyacı olanlar ıllakı vardır.
canım sıra yavaş yavaş bize gelıyor.. bilmem hissedıyormusun?
evet ya kesınlıkle önce sen olacaksın senıde ugurlayıp gondercez sonraa sıra yavas yavas bana gelıo :81: ben bırı amelıyat olcagında burdan heyecanlanıorum valla ama benımkıne daha baya var bakalım umarım hepımız çok ama çok mutlu oluruzz
ay öle deme heycan basıyooooinşallah hakkımızda hayırlısı olur.. hep böyle dua ediyorum canım. rabbim kimseyi pişman etmesin
Canım ya tesekkür ederim ne guzel anlamıssın benı,nete foto koymak ıcın uygun psıkolojıye elverıslı degılım ınan.ama cok ısrar edene yenı cektırdıgım vesıkalıgımı mail atarım,yan profılden degıl karsı duz profılden belli oluyo rahatsızlıklar.tabiki var paylaşmana bişey demiyorum ki aksine iyi ki paylaştın memnun kalmazsam ben de yazarım diyorum.
burnum güzel olmazsa doktorun güzel yaklaşımı beni biyere kadar bağlar taraf oluncak bi durum yok, benim burnum da asimetrik şişti mesela ben de yazdım buraya panik içinde çok şiş çok kötü sağ daha aşağıda duruyo çok havada duruyo filan diye geçen hafta.
şuanda şişlerin geçmesini iple çeken biri olarak kırılmanı istemem ,
sadece senden değil ki burnumdan memnunum diyenlerden de herkes foto istiyor.hatta yandan ekleniyo önden de görmek istiyor herkes onu da ekliyolar, eski halini görmek istiyorlar bu kez, kolay değil suratımızı emanet ediyoruz sonuçta herkesin tabiki birbirinin tecrübesine ihtiyacı var ki burayı takip ediyor..
haklısın cok teknık konusuyorsun ben 3 amelıyat ve yıllar gecen bı arastırma sonucu bı cok bılgıye vakıf oldum bu konu hakkında,sanıyorum sızde bayagı bılgılısınız,tepkılerınızın nedenını anlıyorum taafsız olmaya ozen gosterelım kızlar. Benım ne yasadıgımı nasıl yasadıgımı ıkı satırla teshıs etmen ıyı bı akademık egıtımden gectıgını gosterır.
Keske Emre Beye ameliyat olmasaydım.aslında Emre Bey benı mutlu etmek için her kapıyı acıyor her seyı yapıp arkasında duracagını soyluyor ama hıcbısey bana tesellı olmuyor. 3. ameliyatımı yaptı Emre İlhan zaten ona geldiğimde korkuyordum asılanan o ozguven ve en onemlısı emın ol en kotu ıhtımalle suankınden guzel olacak vaadı ameliyat olmamda karar vermeme cok yardımcı oldu.
Aslında bodoslama daldım anlatayım kısaca ameliyat mazımı;burnum cocukluktan kırılmıstı,ilk ameliyatımı oldum kapalı ameliyat yapıldı rınoplastı degıldı doktorum bana senı fazla zorlamadan dokularına zarar vermeden bı ameliyat yaptım cunku ıkıncı ameliyatta olman gerekebilir dedi nitekım de oyle oldu 1 sene sonra burunda egılme oldu,ıkıncı ameliyatımı maalesef bı tavsıye uzerıne oldum,burnun ucunu guzel kalkık hos bı burun yaptı hatta ucunu cok begenıyordum ama us kısmını cok oymus ve ıcerde duruyordu cok cırkın bı goruntu yoktu ama ben rahatsız oluyordum ta kı emre bey le yıne bı tanıdık vasıtası ıle tanısıncaya kadar,emre bey 3. ameliyatımı yaptı kaburgamdan parca alarak burnuma koydu ama teknıksel o kadar sıkıntılar cıktı kı burunda sırf burun uzerınde 5 problem var kendısınınde kabul ettıgı,aramız ıyıdır Emre Beyı cok severız cokta basarılı buluyoruz bazı noktalarda ama benım burnum olmadı tek seyden rahatsızken farklı seyler cıktı ortaya,tamam o cukur kısmı doldurdu ama gerisi ofsayt,yanı +1 ve -5 durumun ozetı bu,bunu neden burdan paylastıgımı gelincede bılmıyorum belkıde tesellıye ıhtıyacım var.
Megumi senin su andaki burnunu cok begeniyorum ben yüzüne cok yakismis halami barisik degilsin canim anlamadim tam ?
bence burnum cok güzel cumartesi kontrole gıttım hıc bır sorun yokmus..inş.boyle dvm eder.alıştım alışcam cok az kaldı:)simam baya bi deişti sanki daha guzel oldu ama eskiyide özlüorum:) oda güzel bı anı olarak kaldı:S öle karısık duygular içerisindeyim..:))
Canım ya tesekkür ederim ne guzel anlamıssın benı,nete foto koymak ıcın uygun psıkolojıye elverıslı degılım ınan.ama cok ısrar edene yenı cektırdıgım vesıkalıgımı mail atarım,yan profılden degıl karsı duz profılden belli oluyo rahatsızlıklar.
bence burnum cok güzel cumartesi kontrole gıttım hıc bır sorun yokmus..inş.boyle dvm eder.alıştım alışcam cok az kaldı:)simam baya bi deişti sanki daha guzel oldu ama eskiyide özlüorum:) oda güzel bı anı olarak kaldı:S öle karısık duygular içerisindeyim..:))
istanbul dışından emre bey' e ameliyat olan arkadaşlar size bir sorum olacak. ameliyattan sonra 2 hafta hastanede kalabiliyor muyuz? alçının ve bantların çıkarılması için en az 2 hafta istanbul'da kalmak gerekir heralde. hastaneye ne kadar alıyor günlük biliyor musunuz?
eskiyi derken ?? ana burnunu diyorsun degilmi dogru anladim yani sen emre beyin ameliyatindan memnunsun ?? emre beyden önceki halini begenmiyordun sanirim .. zaten psikolojini etkileyen en cok o halindi dogru anladiysam
inşallah cnm az kaldı:)inşallah zamanla daha da güzelleşir ve eskiyi hiç özlemesin.
çok geçmiş olsun benden bir kaç gün sonra ameliyat olmuşsun çift yastıkla sırtüstü uyumayı ve tuzsuz yemeyi sevmiyorumgel beraber sabredelim=) inşallah fındık gibii burunlarımız olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?