Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

foto koymayı tercıh etmıyorum ama yok ben cok merak ettım aslı astarı oldugunu dusunmuyorum demeye getıren varsa kızlar cogunuz İstanbuldasınız ben memnunıyetle bulusup ustu kapalı ıfade ettıgınız seylerı sızınle canlı gorsel olarak paylasabılırım,nette laf kalabalıgı yapmaya degıl ben tecrubelerımı paylasmaya geldım nıtekım buna gercekten ıhtıyacı olanlar ıllakı vardır.

canım tesekkur ederım guzel temennılerın ıcın dilerım yasadıgım bu kotu tecrubeler sızın yanınızdan bıle gecmez..

Öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir şey olması çok kötü. Peki resim ekleyebiliyor musun? Belki sandığın kadar kötü değildir.
Tesekkur ederım,resım konusunda negatıf dusunuyorum,kımıne gore fena degıl bu burun ama ben begenmıyorum ve hatalarını bılerek gorerek yasıyorum,gerısıde benı mutlu ve tatmın etmıyor zaten

tabiki var paylaşmana bişey demiyorum ki aksine iyi ki paylaştın memnun kalmazsam ben de yazarım diyorum.
burnum güzel olmazsa doktorun güzel yaklaşımı beni biyere kadar bağlar taraf oluncak bi durum yok, benim burnum da asimetrik şişti mesela ben de yazdım buraya panik içinde çok şiş çok kötü sağ daha aşağıda duruyo çok havada duruyo filan diye geçen hafta.

şuanda şişlerin geçmesini iple çeken biri olarak kırılmanı istemem ,
sadece senden değil ki burnumdan memnunum diyenlerden de herkes foto istiyor.hatta yandan ekleniyo önden de görmek istiyor herkes onu da ekliyolar, eski halini görmek istiyorlar bu kez, kolay değil suratımızı emanet ediyoruz sonuçta herkesin tabiki birbirinin tecrübesine ihtiyacı var ki burayı takip ediyor..

canım sıra yavaş yavaş bize gelıyor.. bilmem hissedıyormusun?

evet ya kesınlıkle önce sen olacaksın senıde ugurlayıp gondercez sonraa sıra yavas yavas bana gelıo :81: ben bırı amelıyat olcagında burdan heyecanlanıorum valla ama benımkıne daha baya var bakalım umarım hepımız çok ama çok mutlu oluruzz

ay öle deme heycan basıyoooo inşallah hakkımızda hayırlısı olur.. hep böyle dua ediyorum canım. rabbim kimseyi pişman etmesin

ay öle deme heycan basıyoooo inşallah hakkımızda hayırlısı olur.. hep böyle dua ediyorum canım. rabbim kimseyi pişman etmesin

ben de tugba81 ameliyat olcağı heyecan yaptım gelip gidip ekranı yeniledim haber var mı ki çıktı mı ki diye annemle bekledik durduk

Canım ya tesekkür ederim ne guzel anlamıssın benı,nete foto koymak ıcın uygun psıkolojıye elverıslı degılım ınan.ama cok ısrar edene yenı cektırdıgım vesıkalıgımı mail atarım,yan profılden degıl karsı duz profılden belli oluyo rahatsızlıklar.

böyle burdan takip etmek cok heycanli oluyor yaa bakalim ameliyata giderken heycanim ne olacak

teşhis fln yok:)akademik eğitimden deilde 2 berbat bir iyi ameliyattan geçtim. o yüzden az cok ne yasadıını anlayabilirim.ileri teknikle:) yapılan 2.ameliyatımın sonucunu görseydin acır oturur benımle aglardın.2 kerede duzeltılemeyen bi burnun 3.de mukemmel olmasının mümkün olmadıınıı ben anladım..bilmiorum profesyonel destek alıomusun ben uzun bı süre aldım halada alıorum..öneririm.. eğer dr yapılabilcek bıseydır diosa daha fazla üzülme hazır olduun anda ol ameliyatını..bende eskı burnumu severdim halada özlüorum ama yenisiyle ii kötü yasamaya basladım.Allah caresız dert vermesın..sıkma canını

geçmiş olsun canım. ben de 2 kez ameliyat oldum, eski burnum kötüydü ama şimdi daha kötü oldu diye üzülüp duruyorum. burda okuduklarımdan ve gördüğüm fotoğraflardan, revizyon ameliyatlarında başarılı diye emre ilhan'ı düşünüyorum 3. ve inşallah son olacak ameliyat için. çok detaycı biriyim, 1 hata olsa bile düzelttirmek isterim. sen 5 hata dan sözediyorsun bu hatalar neler yazabilir misin? inan seni çok iyi anlıyorum. 2. ameliyatımı olduğum doktorumun çok başarılı ameliyatlarına şahit oldum, benim burnum için de yaparız, zor değil dedi ama eskisinden beter etti.zaten çökmüş olan psikolojimi hepten altüst etti. evet gördüğüm burunlar güzeldi ama benim burnumu yapamadı işte. burdaki arkadaşların da durumuna anlayış göstermeleri gerekir. kendileri memnun olabilir ama sen fotoğraf eklemiyorsun diye seni eleştirmelerini yanlış buldum. içinde bulunduğun ruh halini anlamaları lazım. emre bey'in tavrı, yaptığı işin arkasında durması ve düzeltiriz demesi gerçekten takdir edilir, her doktor böyle değil malesef. ümidini kaybetme, inşallah herşey güzelleşir senin için.

Megumi senin su andaki burnunu cok begeniyorum ben yüzüne cok yakismis halami barisik degilsin canim anlamadim tam ?

istanbul dışından emre bey' e ameliyat olan arkadaşlar size bir sorum olacak. ameliyattan sonra 2 hafta hastanede kalabiliyor muyuz? alçının ve bantların çıkarılması için en az 2 hafta istanbul'da kalmak gerekir heralde. hastaneye ne kadar alıyor günlük biliyor musunuz?

Megumi senin su andaki burnunu cok begeniyorum ben yüzüne cok yakismis halami barisik degilsin canim anlamadim tam ?

bence burnum cok güzel cumartesi kontrole gıttım hıc bır sorun yokmus..inş.boyle dvm eder.alıştım alışcam cok az kaldı:)simam baya bi deişti sanki daha guzel oldu ama eskiyide özlüorum:) oda güzel bı anı olarak kaldı:S öle karısık duygular içerisindeyim..:))

inşallah zamanla daha da güzelleşir ve eskiyi hiç özlemesin.

Allah yardımcın olsun canım anlıyorum o zaman acil şifa versin problemlerin ne dedik burun üzerinde görebilirsiniz dedin burnu görsek dedik ona da olmaz deyince e malum benim gibi burnu şiş yeni ameliyat olmuş olanlar ve ameliyat tarihini bekleyenler gerildi haliyle.
yoksa ters davranmak istememiştim inşallah problemlerin bi an önce çözülür de kurtulursun sabretmek zor :/

eskiyi derken ?? ana burnunu diyorsun degilmi dogru anladim yani sen emre beyin ameliyatindan memnunsun ?? emre beyden önceki halini begenmiyordun sanirim .. zaten psikolojini etkileyen en cok o halindi dogru anladiysam

hastane gecelik 50euro refakatçin olursa 70euro 3öğün yemeğiniz dahil.bi de hastane rahat oluyo dr her gün gelip bakıyo burnuna.
8 gece kalman yetiyo ameliyattan sonra. bantı kendin de çıkarabilirsin.ben 19unda muayene oldum 20sinde ameliyat 25inde dikişlerin bi kısmı ve tamponlar alçı filan çıktı bant yapıştırdılar 28inde dikişlerin geri kalanını alıp yeni bant yapıştırdılar ve geri döndüm.

eskiyi derken ?? ana burnunu diyorsun degilmi dogru anladim yani sen emre beyin ameliyatindan memnunsun ?? emre beyden önceki halini begenmiyordun sanirim .. zaten psikolojini etkileyen en cok o halindi dogru anladiysam

ılk amelıyatlı burnum cnm şişmedii zamanlar cok begenırdım:)şu anki burnum sorunsuz sağlam bir burun emre beyden oncekı görüntm bence evlat olsa sevılmez turundendı tovbe yarabbım:Smutluyum herkezin mutlu olmasını diliorum:)
inşallah zamanla daha da güzelleşir ve eskiyi hiç özlemesin.
inşallah cnm az kaldı:)

çok geçmiş olsun benden bir kaç gün sonra ameliyat olmuşsun çift yastıkla sırtüstü uyumayı ve tuzsuz yemeyi sevmiyorum gel beraber sabredelim=) inşallah fındık gibii burunlarımız olur =)

teşekkür ederim canım. evet 22'sinde oldum sanırım senden 2 gün sonra falan. Burnumun sağ tarafı daha şiş o yüzden hafif bir eğrilik var git gide azalıyor ama çok korktum ilk gün açıkcası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…