arkadaşlar şimdi resimleri eklerken ameliyattan sonraki ilk hallerimin fotolarına birdaha baktım...of of of davul gibiymiş resmen..korkmayın vallahi geçiyor :) tecrübeyle sabit...:)
laniska ben de baktım fotolarına. gerçekten güzelliğin ortaya çıkmış, maşallah.
Lanishka super olmus burnun ... Kurapiye hak veriyorum canim tabikide her sekilde bu platformdA insanlar hastalar anlatabilmeli herseyi buna katiliyorum . Birde doktor cok onemli orasi tamam ama icine sinmeside sart ..
Cok iyi bir doktor olur sinmez icine suphen olur olmaz o is
Ben kimseye haksizlik etmek istemem 1 ay sonra ayni durum benim basima gelse ben magdur olurum ..
Insallah arkadasta gelir sorularimizi daha net seklde cevaplar
çok teşekkür ederim yeşilzeytin çok sağol,... hepimiz şekeriz..:)) :13:canım sen ne kadar şeker bir kızmışsın. ben çok beğendim burnunu. çok yakışmış yüzüne. maşallah.
lanishka evt super olmuş burnun, simanda çok değişmiş çok güzelleşmişsin, nazar değmesin, maşallah...:)
haklısın cok teknık konusuyorsun ben 3 amelıyat ve yıllar gecen bı arastırma sonucu bı cok bılgıye vakıf oldum bu konu hakkında,sanıyorum sızde bayagı bılgılısınız,tepkılerınızın nedenını anlıyorum taafsız olmaya ozen gosterelım kızlar. Benım ne yasadıgımı nasıl yasadıgımı ıkı satırla teshıs etmen ıyı bı akademık egıtımden gectıgını gosterır.bi burunda 5 hata varsa ona burun demem ben şaka gibi bıle bıle yapmamıstır heralde emre bey burnun dokusuyla ıyılesmesıyle alakalı bıseydır..seklini begenmez o ayrıda o kadar hatayı amelıyatta yapcak bı dr.degıl. bende neler var dıodum:)algı problemımı duzelttım burnumda duzeldi:))gecmiş olsun umarım diledii buruna sahip olur..
Emre Bey cok yetenekli bı doktor basarılara ımza atmıs bı ısım zaten kendı veya sahsıyla bı problemımız sıkıntımız yok aksıne kendısını de cok sever sureklı gorusurum burda yazma aracım doktorumu kotulemek degıl aksıne doktorumu sevmeme ragmen kendı kotu tecrubelerımı bırılerıyle paylasmaktır,benım Emre Beyden evveli ameliyatlarımda var ama sonuncusu bıraz farklı gelıstı,yenı operasyon hakkında dusuncelerım bıraz daha urkek ve acelecı bende bılmıyorum ne zaman olacagımı,gecen aksam Emre Bey benı arayıp ıstedıgım zaman ameliyat yapabilecegını ve her konuda yardımcı olabılecegınıde belirttı,benım olayım artık bıraz strese psıkolojıye dondu bakalım ne zaman yapıcam hazır olucam merak etmeyın yazıcam hepsını.
Emre Bey cok duyarlı bı doktor ve sanırım kendı ıfadesıne gore de tek mutsuz hastası benım :) yanı ozelimm :)
Saka bı yana ben Emre Beyı ameliyat olmak ısteyen arkadaslarıma onerıyorum,ısının arkasında durup elinden gelenı yapabilecek bı adam,elinden gelende oyle hafıfe alınacak bısey degıl benımkı bıraz sanssızlık urunu oldu aksı olsaydı ben yıne duzeltme ıcın kendılerını tercıh etmezdım.
Benım ameliyat olacak arkadaslarıma tavsıyem ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı cekınmeden uzun uzun anlatın ıfade edın ..
Fotolara gelince ınanın burdan yuklemeyı bılmıyorum cok afıse etmekte ıstemıyorum yanlıs anlamayın uzuluyorum artık, bı albumum var 3 ameliyatımın oncesı sonrası alcılı tamponlu vs vs hallerı ıle ama o resımlerı bıle acıp bakmayalı cok oldu gormek ıstemıorum sıkıldım hepsınden.
kıslarrrrr ben geldim.Dualarınız ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür ederim.Olacak arkadaşlar sakin panık yapmayın oluyo ve bitiyor.Çok iyi bir ekip ve organizasyonla ameliyat olucaksınız.Ağrım olmadı morardım şiştm sadece.Az önce Emre bey geldı gördü çok güzel herşey dedi.Bol bol mor resim çektim sizlere:)isteyene yollarım albume koymıycam olacak olanlar ürkmesin hehe kadına şiddete hayır modu gibiyim valla.Açılın kk nın pandası olaraktan döndüm aranıza:))))
Kesinlikle katılıyorum, iyi bir ekip.Kendinizi güvende hissediyosunuz.Ameliyatta bir kaç gün kala hala kararsız olan ben ameliyat sabahı acayip rahattım.Ameliyatım oldukça başarılı gecti.Kulagımda ve başımda ağrı sızı oldu 2 gün ama cok aşırı boyutta değildi .Ameliyattan cıktığım gün, yüzümü göstermediler korkmayayım diye ..Ertesi gün bile oldukça korkunçtu.Gözlerim balon gibiydi ve sürekli akıyodu. Şuan hala mor ,sarı , yeşil rengarenk bi suratım var ama mutluyum ve inanıyorum ki cok daha iyi olacak:)
doktoruma, tüm hastane personeline teşekkür ederim.
Kesinlikle katılıyorum, iyi bir ekip.Kendinizi güvende hissediyosunuz.Ameliyatta bir kaç gün kala hala kararsız olan ben ameliyat sabahı acayip rahattım.Ameliyatım oldukça başarılı gecti.Kulagımda ve başımda ağrı sızı oldu 2 gün ama cok aşırı boyutta değildi .Ameliyattan cıktığım gün, yüzümü göstermediler korkmayayım diye ..Ertesi gün bile oldukça korkunçtu.Gözlerim balon gibiydi ve sürekli akıyodu. Şuan hala mor ,sarı , yeşil rengarenk bi suratım var ama mutluyum ve inanıyorum ki cok daha iyi olacak:)
doktoruma, tüm hastane personeline teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?