- 1 Ağustos 2009
- 879
- 0
- 37
sende haftaya oliorsun sekerim ayy umarim cok mutl olursun zaten fistik gibi kizsin ice güzelesirsinn.....yakarsin ortaligikaydirigubbakcemile5
arkadaşlar hastanedn daha yeni geldim gözlerm balon gibi şiş çok şükür kulagımdan veya kabrgamdn kkırdk almaya gerk kalmadı burnmn içndkileri kullnmş emre bey çok iyi göremiyorum bir iki gün içinde iyileşirsem size ayrıntılrı yazarım ama şimdiden burnumun düz görndüğünü söylyeblrm. sevgiler...
arkadaşlar hastanedn daha yeni geldim gözlerm balon gibi şiş çok şükür kulagımdan veya kabrgamdn kkırdk almaya gerk kalmadı burnmn içndkileri kullnmş emre bey çok iyi göremiyorum bir iki gün içinde iyileşirsem size ayrıntılrı yazarım ama şimdiden burnumun düz görndüğünü söylyeblrm. sevgiler...
günaydın arkadaşlar size kısaca ameliyat sürecinden bahsedeyim. saat 9 da ameliyata girdim. ameliyathaneye gitmedn önce cesaret iğnesi vurdular sadece kapıdan çıktığımı ve asansöre bindiğimizi hatrlıyorum gerisi karanlık... gözümü açtığımda başımda özgül hemşire vardı ve kaburgandan ve kulağından kıkırdak almadık dedi. ben de tam o sırada elimi kaburgama atmaya çalışıyordum. kuru bir öksürük krizinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başladığımı hatırlıyorum. emre bey neden ağladığımı sordu ben de sebebini bilmiyordum ama sanırım aylar süren stresim böyle patlak verdi. sonra odaya çıktık ve tıkalı burunla iki gün geçirdim. ilk gece pek uyuyamasam da dün daha iyi hissettim kendimi. acıbadem hastanesinin hemşireleri gerçektn çoook sabırlı. o kadar çok çağırdım ki onları bıkmadan usanmadan bakımımı yaptılar. şükürler olsun geçti artık. şimdilik bu kadar. biraz daha iyi olunca fotolarımı da koyacağım. herkese sevgiler...
slm bayanlar cevo güzel hbrlerine çok sevindim kelly geçmişolsun cnm atlatmışın şükür beni soracak olursanız hala ameliyat olamadım problemler çıktı hayırlısı olsunda neyapalım