Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

slm bayanlar cevo güzel hbrlerine çok sevindim kelly geçmişolsun cnm atlatmışın şükür beni soracak olursanız hala ameliyat olamadım problemler çıktı hayırlısı olsunda neyapalım

Canım noldu? Merak ettim...

kıslar perş günü Emre Bey'e randevum var, bakalım nsl geçecek, çok gerginimmm
bana şans dileyin

bana şans dileyin

Canım sana iyi şanslar diliyorum..Şimdi çok gerginsin ama görüştükten sonra büyük ölçüde rahatlayacaksın..Hayırlısı olsun bakalım....İyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

bana şans dileyin

canım hayırlı olsun
şimdi gerginsin ama emre beyden sonra çok rahatlayacağına eminim olumunekankayizsmile
git gel iyi haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

Canım sana iyi şanslar diliyorum..Şimdi çok gerginsin ama görüştükten sonra büyük ölçüde rahatlayacaksın..Hayırlısı olsun bakalım....İyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

cnm arkadaşım cevoocumm, çokkk teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, bana umut ve destek oldun sözlerinle, opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun
şimdi gerginsin ama emre beyden sonra çok rahatlayacağına eminim olumunekankayizsmile
git gel iyi haberlerini bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

cnmmm çok teşekkür ederim, iyi haberler vereceğim umarım sizlere olumunekankayizsmile

bana şans dileyin

cnm benim carsamba günü tasarim yapılıcaktı.. bugun asistanı aradı emre beyin.. Emre bey yarın cok yogun olucak persembeye alalım dedi önce.. sonra cumaya aldı.. tüh ne guzel karşılaşırdık :)

cnm benim carsamba günü tasarim yapılıcaktı.. bugun asistanı aradı emre beyin.. Emre bey yarın cok yogun olucak persembeye alalım dedi önce.. sonra cumaya aldı.. tüh ne guzel karşılaşırdık :)

aaa evet çok iyi olurdu, napalım başka zaman artık.

umarım istediğin gibi olur tasarım ve de tabii sonuç...

tabii hepimizin deee

kelly nasılsın şişlerin indimi cnm heralde 1. 2. gece zorlandın morluklar ne durumda allah şifa versin umarım sonucuda istediğin gibi olur cnm

iyiyim sunbul dediğin gibi 1. ve 2. gece şişti çok bide benm gözlrm çok morardı bgn inio dün akşm emre beye gttim gayet iyi dedi. yarın akşam da gidicem ve tamponlar çıkıcak inşllah. şu an bile güzel görünüyor umarım hep böle olur sen ameliyat olmadın dimi neden ?

biliyorum çok gülüceksiniz bana ama ben ameliyattan korkmuyorum aslinda yada sonrasinda yaşıcağım morluklar şişlikler değil korkum :) benim korkum ayhh sölerken bile gülüyorum ama iğne :)))) hani damar yolu açma olayı varya.. kan verirken bile ben buhranlar geçiren bi insanim.. daha önce hic ameliyat v.b bi işlem geçirmedim.. yani hic damar yolu filan açtırmadım.. o koca iğnenin koluma giriyo olma düşüncesi ıyyyyy ölücemmm bu korku yüzünden ameliyattan kaçarsam hic şaşırmayın :roflol:

puff damar yolu ameliyathanede anestezist tarafndan açılıyor onu görmüosn bile sadece kalçadan iğne 2 3 dk snra da uyku

biliyorum çok gülüceksiniz bana ama ben ameliyattan korkmuyorum aslinda yada sonrasinda yaşıcağım morluklar şişlikler değil korkum :) benim korkum ayhh sölerken bile gülüyorum ama iğne :)))) hani damar yolu açma olayı varya.. kan verirken bile ben buhranlar geçiren bi insanim.. daha önce hic ameliyat v.b bi işlem geçirmedim.. yani hic damar yolu filan açtırmadım.. o koca iğnenin koluma giriyo olma düşüncesi ıyyyyy ölücemmm bu korku yüzünden ameliyattan kaçarsam hic şaşırmayın :roflol:

Allah iyiliğini versin arkadaşım ya.. Operasyondan değilde iğneden korkun demek..Belki bu vesileyle bu korkunu da yenersin..Belli mi olur? akannehir

puuff alemsin gerçekten benim babamda aynı senin gibidir 14 tan ameliyat olmuş hala kan alınırken bağırır sırnaşık şey

kelly senin ameliyatın revizyondu dimi yanlış hatırlamıyorum ilk ameliyata nazaran revizyonda dahamı çok şişlik morluk oluyor birde tamponlarla azda olsa nefes alınabiliyor dimi

benim revizyondu ama şöyle anlatayım sana burun ucumdan sadece ameliyat oldum çünü doktor burnumun septum kısmının çok düzgün olduğunu söyledi ama septumda eğrilik varmış burun ucum revizyona uğradı çünkü aşırı kalkıktı yandan burn içim görünüodu ayrıca şu orta bölge aşaıya dogru sarkmış gibiydi bir de uçta çukur yerler vardı şu an burnumdan yarım nefes alıyorum tamponlar war çünkü ama yutkununca açık olduğunu hiisediyorum zaten emre bey dün temizledi çok zor olduğunu söyleyemem şu an benim için en zor olan şey gözlerimn bayağı bozuk olması lens takamadığım için flu görüorm ve bu da baş ağrısı yapıyor onun dışında bir şikayetim yok açıkçası

X