- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Ok. Kulvar farkli ama sonuc onemli. Lgbt liler toplandilar iki bagirdiler, iki yuruduler, birkac pankart actilar, ikide gaz yediler dagilip gittiler. Ama diger tarafda masum insanlar, kucuk canlar olup gidiyor. Keske bu ve bunun gibi konularda daha hassas olabilsek lgbt ziyade...Evet o apayri bir acinasi durum suriye isid tunus bunlar daha kotu olaylar ama kulvar cok farkli
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Ok. Kulvar farkli ama sonuc onemli. Lgbt liler toplandilar iki bagirdiler, iki yuruduler, birkac pankart actilar, ikide gaz yediler dagilip gittiler. Ama diger tarafda masum insanlar, kucuk canlar olup gidiyor. Keske bu ve bunun gibi konularda daha hassas olabilsek lgbt ziyade...
Hadis-i Şerif: Bir insan başka bir insanı işlediği günahdan dolayı kınarsa; o kınayan o günahı işlemeden ölmez.
bak arkadaş ne paylaşmış,çocuklarımız var,yemin ederim cemaat yurduna gönderiyorum oğlum 5 yaşında ama içimden binbir türlü şeyler geçiyor,rabbim evlatlarımızı korusun,
ben anlamadımki canım,rte içinmi diyorlar,çapılcu vs dediği için gençler tepkili bence, aslında bu insanlarıda kucaklayabilirdi ..bende kendisine oy verdimki,ama toplumu kabul etmek zorundasın eğer devletin başındaysan biz halkız baştakiler kucaklayıcı olmak zorunda bencebenim tepkim doğru olmayan birşeyin onur yürüyüşü adı altında savunulmasıdır....
bak bi arkadaşta ne paylaşmış buna ne diyosun?
Keske oralara birebir mudahele etme sansimiz olsada edebilsekOk. Kulvar farkli ama sonuc onemli. Lgbt liler toplandilar iki bagirdiler, iki yuruduler, birkac pankart actilar, ikide gaz yediler dagilip gittiler. Ama diger tarafda masum insanlar, kucuk canlar olup gidiyor. Keske bu ve bunun gibi konularda daha hassas olabilsek lgbt ziyade...
mübarek üç aylarımızdan bahsediyorlar...daha doğrusu dalga geçiyorlar....ben anlamadımki canım,rte içinmi diyorlar,çapılcu vs dediği için gençler tepkili bence, aslında bu insanlarıda kucaklayabilirdi ..bende kendisine oy verdimki,ama toplumu kabul etmek zorundasın eğer devletin başındaysan biz halkız baştakiler kucaklayıcı olmak zorunda bence
Ona bakarsan doğada kediler köpekler anneleri ile ilişkiye giriyorbu arada şunu da yazayım:
"doğal değil" diyerek karşı çıkılan eşcinsellik doğada pek çok hayvanda gözlemlenir:
mesela kuğular, martılar, yunuslar (yunuslar üreme zamanları dışında da çiftleşirler ki bu da cinselliğin doğrudan zevk amaçlı olduğuna delildir). en bilinenleri de penguenler ve primatlar yani maymunsulardır.
bonobo maymunlarında cinsellik sosyalleşme amaçlıdır ve eşcinsellik gözlenir.
etrafınıza azıcık baktığınızda sokakta çiftleşen köpeklerin tamamının bir dişi ve bir erkekten müteşekkil olmadığını, erkek köpeklerin de cinsel ilişki kurduğunu görebilirsiniz.
internet çağındayız, bilgi bir tık ötenizde.
inançlı değiller,inanmasınlar,bak anlamıyorum yazdıklarını bile,boşver,her koyun kendi bacağından asılır,gençler için bu ortamlar iyi değil ama yaşayıp görecekler maalesef,mübarek üç aylarımızdan bahsediyorlar...daha doğrusu dalga geçiyorlar....
hayvanların kan bağı gibi insanlara özgü kavramları bilmediğinin farkındasınız değil mi?Ona bakarsan doğada kediler köpekler anneleri ile ilişkiye giriyor
yani insanı durumu hayvanlarla karşılaştırmak ne kadar saçma
Insan Allahi yarattigi en ustun varliktir ki hayvanla ayni kefeye koymakta veya karsilastirma yapmakta bir o kadar gereksizdir.
size göre insan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır, bazılarımıza göre insan doğadaki canlılardan sadece bir diğeridir ve diğer hiçbir canlıya üstünlüğü yoktur.Insan Allahi yarattigi en ustun varliktir ki hayvanla ayni kefeye koymakta veya karsilastirma yapmakta bir o kadar gereksizdir.
İnançlı eşcinseller olduğu gibi, çoğu eşcinselin de inançlı olmamak için gayet haklı sebepleri var.inançlı değiller,inanmasınlar,bak anlamıyorum yazdıklarını bile,boşver,her koyun kendi bacağından asılır,gençler için bu ortamlar iyi değil ama yaşayıp görecekler maalesef,
kesinlikle,ama tartışmaya açık bir konu değil,neden tercih ettikleri için biz tartışsakta fikirlerini değiştiremeyiz,hatta gençlerin bu konuda üstüne gitmek onları daha fazla isyankar bir duruma getirecektir benceInsan Allahi yarattigi en ustun varliktir ki hayvanla ayni kefeye koymakta veya karsilastirma yapmakta bir o kadar gereksizdir.
Sürekli bir şeyleri sizin bildiginiz başkalarının bir şey bilmediğini kanıtlama çabası inandırıcı olmak için mihayvanların kan bağı gibi insanlara özgü kavramları bilmediğinin farkındasınız değil mi?
kaldı ki bir ilişki türünün doğal olması beni ilgilendiren bir şey değil. durumun saçmalığı eşcinselliğe doğal olmamaya atıfta bulunanların üzerine.