- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- Konu Sahibi vargasabreu
bu resme açıklama yapacak aklı başında biri var mı acaba merak ediyorum.....Eki Görüntüle 1567979 Bu hakareti kendine malzeme yapanin neyini seveyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu resme açıklama yapacak aklı başında biri var mı acaba merak ediyorum.....Eki Görüntüle 1567979 Bu hakareti kendine malzeme yapanin neyini seveyim
livata nekipislikler
Emin ol onada bir kulp takilir ama saygisizligin paşasi sen kimsin be insan evladi mubarek ayda neyin kafasindasinda bu alayi yapiyorsunbu resme açıklama yapacak aklı başında biri var mı acaba merak ediyorum.....
Evet cok haklisinValla eşcinsellik sapıklık değildir. Onlar öyledir ve niye böyleler diye de kimsenin oturup düşünmesini gerektirecek bir olay yok. Eğer ki gay bir erkeğe aşık olmadıysanız ya da kendiniz lezbiyen değilseniz sizi hiç ilgilendirmez karşınızdakinin ne olduğu.
Yalnız bu onur yürüyüşlerine gerçekten mağdur olan ya da hayatı tehlikede olan kişilerden çok eğlence peşinde heterolar katılıyor gördüğüm kadarı ile ve olay bir yerde meydan okumaya geliyor fetiş fetiş saçma sapan ve deyim yerindeyse gerçekten sapık sapık kıyafetler davranışlar yapılıyor sokakta. Hani bunları heterolar yapsa onlar da sapık damgası yer. Herşeyin olduğu gibi bunun da suyunu çıkartıyoruz. Gerçekten mağdur olanların daha da mağdur olmasına neden oluyor bu.
arkadan yaklaşıma deniyor...livata neki
işte bunu yapanlara saygı duyacağım duymazsam benim çocuğum daböyle olacak...yerim öyle algıyı...Emin ol onada bir kulp takilir ama saygisizligin paşasi sen kimsin be insan evladi mubarek ayda neyin kafasindasinda bu alayi yapiyorsun
Kimseyle pilemige girmedim hakaret etmedim gay sevmiyrum diyede ban olmaz canm tartisma seviyeyi asarsa tabi ban gelir ramazanda benden tartisma cikmazbişi yazcamda neyse daha bismillah bugün geldim ban ı yemeyim..
konu dine kacmasin olay baska yere gider ama son dedigin dogruYani neden?diyorum neden?ne alaka? derdin özgürlük mu? hak mii ?islam düşmanlığı mi ?
Neyse ne arkadaslar, bu kadar stres yapmayin. Özgürlüğü hep kendinize istemeyin, birakin birazda (yilda 1 defada olsa) baskalari ozgur olsun...
öhööö ay iğrenç.nerden çıkıyor böyle şeyler yavirdelenmesin bence,kim ne yaparsa yapsın,her kesimde vardır böyleleri bencearkadan yaklaşıma deniyor...
işte böyle eylemlerle de meşrulaştırılıyor o iğrenç şey...öhööö ay iğrenç.nerden çıkıyor böyle şeyler yavirdelenmesin bence,kim ne yaparsa yapsın,her kesimde vardır böyleleri bence
bir şey olmaz, içinde yoksa kimse yapmaz,bu tarz şeyler genetik bence tabii ben yetkili değilim bu konuda,allah herkesi iyi etsinişte böyle eylemlerle de meşrulaştırılıyor o iğrenç şey...
Sanirim sıkıntı pankartla ilgili. Evet uc aylar icin cok seviyesiz bir pankart olmus ama bence bu mubarek aylarda sikinti yapilacak bu pankartdan daha ciddi seyler var. Mesela bugun kac musluman kac musluman tarafindan olduruldu????Ona laf eden yok ki
bir şey olmaz, içinde yoksa kimse yapmaz,bu tarz şeyler genetik bence tabii ben yetkili değilim bu konuda,allah herkesi iyi etsin
Hadis-i Şerif: Bir insan başka bir insanı işlediği günahdan dolayı kınarsa; o kınayan o günahı işlemeden ölmez.işte böyle eylemlerle de meşrulaştırılıyor o iğrenç şey...
Evet o apayri bir acinasi durum suriye isid tunus bunlar daha kotu olaylar ama kulvar cok farkliSanirim sıkıntı pankartla ilgili. Evet uc aylar icin cok seviyesiz bir pankart olmus ama bence bu mubarek aylarda sikinti yapilacak bu pankartdan daha ciddi seyler var. Mesela bugun kac musluman kac musluman tarafindan olduruldu????
maalesef dediğin herkesin altından kalkabileceği bir iş değil,helede genç yaşlarda,benim erkek kardeşim ünüversite yıllarıyla ilgili neler anlattı,allaha emenet demekten başka yapabilecek bir şey yok maalesefYaradanin kisiye verdigi sinavdir bu kisinin nasil alt edecegidir bence muhim olan genetik olarak yasanan gercekten cok zor bir olay Allahim islah etsin
mübarek ramazan günü ev basıp 160 kişinin kafasını kesmiş susturuculu silahla öldürmüşler ne için rabbim bildiği gibi yapsın dün gece burada okuyunca uyuyamadımEvet o apayri bir acinasi durum suriye isid tunus bunlar daha kotu olaylar ama kulvar cok farkli