- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
hilafer yürüyüşünde kimseden çıt yoktu,her yerden gaz sıksaylardı görürdüm ben sakin kalabiliyorlarmıydıPeki neden geçen gün yapılan hilafet yürüyüşüne izin verildi? Bunun açıklamasını kim yapacak?
hilafet yürüyüşünde adamlar bayraklarla yürdü görmedinmi burada konusu vardı,böyle yapılsa ortalık kan gölüne dönerdibu mübarek ayda milletçe onur duyacak başka şeyimiz kalmadı....
Evlatlarına yazık. Gerçekten.Buyuk lokma yiyip buyuk konusmayi ergenligi gectikten sonra ogrenmistim misal ben.
Evladi olanlarin 3 defa dusunup 1 defa konusmasi gerekirken gerek diger escinsel evlilik topigini gerek bu topigi ti'ye almasi cok ilginc...Tekrardan diyorum ,sanirim tecrubeyle sabitlemeleri lazimki bu insanlari,haklarini,tercihlerini ve hak arayislarini desteklesinler.
Onlar en azından errrrkeklik taslayıp yerde oturan trans kadının üzerine 2 metreden plastik mermi yağdırmıyorlar.
Buyuk lokma yiyip buyuk konusmayi ergenligi gectikten sonra ogrenmistim misal ben.
Evladi olanlarin 3 defa dusunup 1 defa konusmasi gerekirken gerek diger escinsel evlilik topigini gerek bu topigi ti'ye almasi cok ilginc...Tekrardan diyorum ,sanirim tecrubeyle sabitlemeleri lazimki bu insanlari,haklarini,tercihlerini ve hak arayislarini desteklesinler.
Lady gagaya mi rezil olduk hadi ordan canim birakin bu isleri offfff herkes once kendi ulkesinin pisligini temizlesinYine rezil olduk.