onun ilk adimi atmasini nasil saglarsiniz?

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
ben sahsen 1-2 gunde senden cok etkilendim deyip ovguler yagdirmaya baslayan, hemen el tutmak isteyen, 2 gunde sevgili moduna girenlere asla guvenmem

cunku bu tiplerin yapmacik oldugu cok belli olur, bakarsiniz bi hatanizda agzindan dokulen sozcukler birden kabalasiverir

ya varya bekarken böyle işleri ben hiç beceremezdim
hatta birinden hoşlanıyorsam yolda mı gördüm kaldırım değiştirirdim
okul kantininde mi bahçeye çıkardım
yani ben bişeycik yapamıyordum
yardımcı olamadım di mi arkadaşım

benim bakışlarım yetti.. biz aynı sınıftaydık ama tanışmamış ve de konuşmuyorduk.
bakışlarımla belli ettim, ama kaçamak bakışlar yani bakıyorum ama bakmıyomuş gibi :)
sonra ilk adımı o attı yanımıza geldi merhaba kızlar dedi ve 4 yıldır sevgiliyiz.
yakında nişanlanacaz inşallah...

bence de.bazı erkekler çok çekingen ve garantici oluyor.ve aşkından ölse bile siz adım atmazsanız harekete geçmiyor

erkege bak ılgı goster dık dık bak, sonra bak bıde kikirde fln ılla kı dıkkat cekıceksındır ,
ama yanına gıdıp bısey sorma manalı degıl, yıne de bukdr abartmana ragmen ses etmıyosa uzaklas :)))) anlamamıstır.

gülümserken yandan gülümsiceksiniz zati bayanlar öyle ayan beyan diil çaktırmadan tebessüm ediceksiniz

eger bakiyorsa bilki ilgisi var ama sadece bakip geciyorsa o zaman sen biseyler yap cunku aynen boyle bisey basimdan gecdi yakin tarihde ve ilk adimi ben atmisdim simdi dusunuyorumda ilk adim atan ben olmasaydim o sadece uzak bir hayal simdi

Neden ilk adım erkekten olsun ki.. Çok saçma. Kız da karşısındaki insandan bir işaret sezdi ise bence içinden gelenleri söylememli. Bırakın bu geri kafalılığı arkadaşlar. Bir insana ondan hoşlandığınızı söyleseniz ne kaybedersiniz. Kimse gün aşırı bir ondan bir bundan hoşlanmayacağına göre. Bence böyle bir ayrım yapılmamalı...kafamçokkarıştılülülülülülü:sm_cool::dance:

Bende ha söyleyecem ha söylemeyecem. Çok utangaç oldugu için de onun tarafindan birsey bekleyemiyorum. Söyleyimde kurtuluyum diyorum, çünki seneye ayri bir fakülte de olacagim için, bana hayir derse en azindan görüpte kizarmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…