onun ilk adimi atmasini nasil saglarsiniz?

G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
bir konuda bi arkadas demisti ki bi erkekten hoslaniyosan asla ilk adimi atan olma, zaten erkek severse asla pesini birakmaz, bir ima bile yeter demisti...

bence de bu dogru ya sizce?

yani bi kiz pek tanimadigi birinden uzaktan hoslansa, sık sık karsilassalar ama kiz da gidip tabiki ben sizden hoslandim diyemez ama tan,ismak ta istiyor..sizce ne yapmali mesela boyle bi senaryoda? erkek ise diyelim ki gordugunde kıza bakiyor ama sadece bakiyor...

arkadaşınız bence de doğru söylemiş.
erkek isterse peşini bırakmaz,küçük bir imayı bile anlar..
o yüzden ben bayanda ilk adım atma taraftarı değilim.

bu karşılaşma senaryosunda
gülümseyebilirsiniz,
belki çarpabilirsiniz,
saat sorabilirsiniz,
adres sorabilirsiniz,
çakmağınız var mı diyebilirsiniz,
çok ufak bir diyalog yaratıp gülümseyip teşekkür edersiniz
gözlerine bakar hoşlandığınızı hissettirirsiniz.
sonra da adımı ondan beklersiniz:)
kolay gelsin...

Bilmiyorum yaşamadım ama en fazla bir iki göz süzerim o kadar galiba..jeyyar
Adam da beni beğendiyse gelip konuşur ki zaten bakıyormuş,farkındaymış varlığımın..:smiley-cool:
Eeeee adam harekete geçmiyorsa benden hoşlanmadığını düşünür bir daha da bakmam. Ne yapayım canım,ölmüyorum ya onun için:dilcikar:

haha süperdi sevgili PRİNCESS arkadaşım çok güzel tiyolar bunlar.. diyecek birşey bırakmamışsın aynen böle yap.. ve bastırarak söylemiş onu atlama

gülümse.. mutlaka gülümse

kolay gelsin muckkkk

gulumsemek cok zor bence
yani bana oyle geliyor
hic tanimadigim birine gulumseyince bu az sey mi?
kıza bak bana yazılmış demez mi adam kendini bisey zanneder valla

evet ona bak ve gülümse ama ilk adımı atma atmıyorsa da yapcak bişe yok

gidip hoşlandığımı sölemem bir bakışım eğer ki benden hoşlanıyorsa yeter
ama anlamazsa fazla uğraşmam zaten aşık olmadım ya sadece hoşlandım
o kadar

gidip hoşlandığımı sölemem bir bakışım eğer ki benden hoşlanıyorsa yeter
ama anlamazsa fazla uğraşmam zaten aşık olmadım ya sadece hoşlandım
o kadar

bence de bi bakis yeter
gulumsemek cok fazla bence yani gulumsemek buyuk bisey bana gore
mesela ben yapamam o kadarını

ben de gülümseyemem adam ne var falan derse ne yapacaksın hiiiiç
ben genelde gülerek gezerim böle üstüne alınma dicek halin yok ya

Gülümsemek Değilde Bir Bakiş Sadece Bir Bakiş (tabi çok Anlmli Olacak) Yeter Die Düşünüorum

Bunların hiç birini yapamam ben yavkafamçokkarıştı
Sevdiğim bana tanışmamızdan 2 ay sonra açılmıştı bende arkadaşız demiştim.İlk buluşmada ise yüzüne bile bakamamıştım utancımdan yemek bile yiyememiştim benim yüzümden masadan aç kalkmıştık.İş yerine gelincenek kendime sandviç sölemiştimjeyyarBen teklifine tam 10 ay sonra olumlu karşılık verdim.Her şey kader kısmet olucağı varsa zaten oluyor.Ben her zaman söylüyorum belki büyük konuşma diyenler olucak ama ben ilk adımı aşkından ölsem bile atmam atamam.Yapı meselesi.Hepimiz için hayırlısı inşallah...

Arkadasiniz kesinlikle dogru soylemes.
Bayanlar ilk adimi atmamali bencede.
Bizim milleti bilirsiniz bunu ilerde basimizada kalkabilirler. Sen geldin, sen istedin durumlari olabilir, ki etrafimda gordumde oluyor. Bir bayan icin bunlari duymak hos birsey degil.

Kadinlar biraz agirdan almali. Kadin dedigin agir olmali, beklemeli.
Ama beklerkende benim gibi cok fazla soguk tavirlar sergilemeyin bu da iyi degil:)
Hoslaniyorsan bir en fazla iki kere bakarsin, sonrasi erkege kalsin.

Erkek severse, hoslanirsa, isterse gelir.
Bu bir gercektir.

erkekler bence kesinlikle bi kizin ilgisini hemen farkediyorlar
yani farketmemistir, gormemistir, dikkat etmemistir kesinlikle bunlari dusunmeyin
sizin bikackere hatta 2. kez bakmaniz yetiyor
eger ciktigi biri yoksa sizi goz hapsine almaya basliyorlar
artik siz bakmasaniz da surekli bakmaya basliyorlar
ama sevgilisi olanlar siz baktiginizda sadece bakip gecmekle yetiniyor :)

muammanın dediğine katılıyorum..:roflol::roflol::roflol:
adam mal değilse güzel derinden bir bakış atarım içine işler adamın..
oldu a.s

bence ilk adım falan atmaya alısma eger sana karsı birsey hissediyorsa zaten sen adım atmadan kendisi gelecektir kacan kovalanır unutmayerimseniben

o zaman xD herkese bakıp kaçalım xD xD Süper olr xD

Bende genellikle aynı taktikleri kullanıyorum xD Zaten bundan önceki beraberliğim ona uzun uzun bakışlarımdan başlamıştı. xD Sonra gülmüştüm. Birde el sallamıştm xD

aman kızlar sakın sakın acılmayın sız..
zaten gelecek adam ısteyen adam er yada gec cıkar karsınıza..
dıkkat cekmek ıcın kendınıze ozen gosterın gıyımınız makyajınız saclarınız bakımlı olsun..guzel kokular surun..
yanından gectıgımızde bız gıtsek bıle kokumuz orda kalcak ve bu kokuyu her duydugunda aklına bız gelıcez..

prensesim ıma etmen, tanısman, konusman, bellı etmen, ıstemen yeterlı
31,05de yazmıssın bunu bır ılıskı yasadın bu o mu acaba? öptm cnm

Bakışlar çok şeyi ifade eder bence..
Eğer karşınızdaki insan mal bi adam değilse anlar sizin de onu istediğinizi;
Anlamıyorsa zaten değmez vakit harcamayasırnaşık şey

valla bak bak nereye kadar... ben böyle bir durumla karşı karşıyaka kaldım... her sabah ben işe giderken bi çocukla karşılaşıyordum ... birbirimizi farkettik bir süre sonra... iş çıkışlarımızda da karşılaşıyorduk... hatta ben bazen ondan önce eve geldiğimde bakkala ekmek almak bahanesiyle çıkıp yine karşısına çıkıyordum... bir süre sonra başka başka yerlerde de karşılaşmaya başladık... sadece bakıyorduk... ama ben sıkılmıştım... nasıl tanışsam diye düşünmeye başladım... işe metroyla gidiyordu bir iki kere de metroda bekledim sanki başkasını bekler gibi... ama nafile ; anlamamak da ısrar ediyordu... bir süre benim iş saatlerim değişince karşılaşamaz olduk ve o sürede de ben umudumu kestim ; belki de bu kadar mal bir erkek olamaz diye beklemekten sıkıldım :dilcikar: karşıma başka biri çıktı; daha önceden sima olarak tanıdığım ve arkadaşım sayesinde tanıştığımız ; iyi biri olduğunu bildiğim ve hayatımda özel birinin varlığına ihtiyaç duyduğum bir dönemdi... ve başladı ilişkimiz... çok da iyi oldu 2. senemiz bitecek 3 ay sora...:asigim: ama o sarışın çocukla hala ara ara karşılaşıyoruz ama artık bakan o ben değilim ... kaçırdı beni yapacak bir şey yok laelaelaelaelae

katılıyorum sana
nabza gore serbet vermek lazım
kımısı cekıngen oluyo bıyık altından bakıyo ama bu bakmaları uzun suruyo acılmaktan korkuyo ıste o zaman bız eger bızden hoslandıgından emınsek harekete gecmek gerek mesela onun bakıslarına cevap vermek bı yerde karsılasınca bısı sormak gıbı..
ama bazıları da var hıc cekıngen dııl okuz tren mısalı melum melum bakıyo ona fazla bakmamak lazım o ıkı bakıyosa bı kere bakmak lazım ama boyle melum melum bakıp gırısken ınsanların bakıslarına ben pek guvenmıyorum cekıngen olcak yaa boyle sana bakmaya bıle utanacak oyle daha zevklı olur
dusunsenıze boyle bısı yasıyorsunuz sonra cıkmaya baslıyorsunuz adam elınızı tutmaya utanıyo oyle pattak cekınmeden tutmuyo da utana sıkıla tutuyo ay ben boyle bı ılıskı ıstıyorum masum tertemız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…