- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
öyle olcan hayaaata bir tekmede sen koycan yuvarlanıp gitsin..
laa kocam işte estetik pramı denkleştiriyo kanımcacezasını anca karşılar
ben gidiom hertarafım ağrıyo bugün baby yarın görüşürük...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olcan hayaaata bir tekmede sen koycan yuvarlanıp gitsin..
laa kocam işte estetik pramı denkleştiriyo kanımcacezasını anca karşılar
onu napıcam yahuu
bakayım canım ihtiyacım var sizin gibi insanlara
bir günahhh gibi izledim seniii diyodur eşin saa lafff yok adamı günaha sokarsın laaaaaaaaaaa sen....
ahahahahhaahah ne güldüm yaaaa deliiine maaalum erkekler için olduuusen bakımlı ol cilveli ol laf ebesi dişi ol..o yinede takımları tutamadı gittimi,ozaman dersin ben üzerime düşeni yaptım yinede gitti..giden gitsin kalan sağlar biizimdir oda ne kaybettiğini bilir..benmki senin gibin azgun garuyu ben nasın bırakırım başka ellere diyio bile yeter kıs
iyi geceler canımm
deme kıss bak şimdi eh boşuna kokoş foruma takılmıoz..sen hamişken bilem sexisin kı calıştaaaa_0 bak örnek olsun kendine yeni bir sen lazım ona göre her daim sexi olacek
deme kıss bak şimdi eh boşuna kokoş foruma takılmıoz..sen hamişken bilem sexisin kı calıştaaaa_0 bak örnek olsun kendine yeni bir sen lazım ona göre her daim sexi olacek
ahahahahhaahah ne güldüm yaaaa deliii
iyi geceler canımm
öyle olmak lazım bilyon benim koca hipodromda gezii sanki allah bana güç kuvvet versin bu adamı her daim dizginlerimmm animallah ...
Laa kokoş formu diyonda kokoşluktan çok paris formu oldu benim formmm ....
Yakında kazenle kanka olmayalım
biz masunmuzzz dimi selishhhh
kız kazeni hiç sorma aman anmıyalım da kulaaçınlamasın biz masumuz kız miroşş hayat şartları bizi ateşliyi
son sayfalara baktımda konuyla alakalı bır yorum bulamadım bendemı bır tuhaflık var acaba????ilk mesajla son yazılanlar arasında bır baglantı kuramadım dogrusu..........
unutup acımı alıcam öcümüdoğrudur..arkadaşa derdini unutturuyoruz unuttunmu kız
yok aşk olsuunn.. ben sizlerle paylaştım ama kızlar çok iyi moral verdi :26:ben cenemi bosuna yormusum,
konu sahibinin derdi geyik yapmakmis,
deseydin ya bastan yapardik geyigi
kırılan tırnak olsun ona çok öfkeliyim kızgınımtırnaklarına yazık böylesi için kırılır gider sonraa
yok aşk olsuunn.. ben sizlerle paylaştım ama kızlar çok iyi moral verdi :26:
konuyla alakali tek yorum benimdi sanirim