Onun Gözlerini Tırnaklarımla Oymak İstiyorum !

bence o sana dönse kabul edıceksın gıbı geldı ama etme sakın...
bellı kı onu sevıyor onu secmıs artık sende bitir derım... bunu nasıl gururun kaldırıcak kı? baskasını sevdıgını bıle bıle sureklı acabalarla yasanmaz... erkekler gec olgunlasır 25 yas bı erkek ıcın cok genc bence ama bu onun sana kaba dawranıslarını haklı cıkarmaz tabııkı..
hersey gecer gıder 19 yasındasın daha ohoooo unutursun kendını yıpratma neler cıkar karsına...

yok canım etmem büyük konuşmayayım ama etmem ... o kızı sevse 4 senede unutamasa bana evlilik konularını niye açıyo çok saçma geliyo yaptıkları hadi unutamadı diyelim 4 seneye kadar nerdeydi nasıl dayandı aramadı sormadı istese ulaşırdı ona.

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Alt takımlara koşturan erkek çok aşpte bunun yollarını bulmuş ...adam çiçek döker yollarına oda geçicidir bu yolda evlenemz bence...

çevrede uyanık karular var evlilerede göz dikyolar çok var iki kıvırıp mini etkek yırtık çorap saç sarı çıkyolar ortama ürüyolar valla....seviyesizce ilişkiler çıkyor ortaya....

Ama kadın kendini değerli görür ulaşılmaz kılarsa adamda yolunda sürünür harap olur dövünür...:KK14:

harap olsun dövünsünler böyleleri kuzummm..kız sarıya boyatıcaktım saçları senin yüzünden boyatasım gitti:KK14:

ayrıca o dıger bayan erkek arkadasınızla bırlıkte olmus sonra dıger erkek arkadasıylada bırlıkte oldu dıye bu onun kotu bır ınsan oldugunu gostermez...insanların neler yasadıgını bılemezsınız. kınamayın.. kimin basına ne gelecegı bellı olmuyor...

eski erkek arkadaşını rahat bırakmayan süreklii geri döndürmeye çalışan saplantılı kızlar olur ya filmlerde onlara benzettim.Çnküü siz asla kabul etmemisiniz sizi istemediğini.Sürekli kıza atıyorsunuz suçu yok bilmem kimle birlikte olmuştur o onu nasıl istersinde bilmem ne :KK49: yanii adam sizi hiç sevmemiş zaten üzgünüm ama böyle bu durum.Siz sürekli tehditlerle ısrarla geri döndürmüşsünüz en snunda da son noktayı koymuş adam.Siz halen dönmesini istiyorsunuz neymiş ona ders vermek için şeyy af edersin ama :26: külahıma anlat sözü çok uygun bu duruma :KK23: çnküü hepimiz farklı olaylarda yeni ayrıldığımız sevgilimizin bize dönmesini ve ondan intikam almayı istemişizdir bunun tek nedeni vardır.onu geri istememiz 2 sözüyle kanarız br gelse o an:nazar:. Ama gerçkten bitiren insann intikammdı falan filan hiç düşünmyor.Allaha yakın bana uzak olsun diyor.:KK51:

Benim sizin için tavsiyemde bu adamla bir daha işiniz olmasın düşüneyin.Bambaşka bir sayfa açın.:KK51:

bekarken sevgilime kocaccııığıma yani yapıyordum bu salla gitsini cilveyi nazı..evlendim yinede eşime yapıyorum.erkek dediğin kaybetme korkusu güdücek içinde:KK14:neyn kaybediceenide iyi bilcek anacım cevher gibin:KK12:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
aynennnnnn...!
az kafasına yüzük atmadım çatladı öldü barışmak için....az demedim benden bukdar ben gider....çırpındı barışmak için....sarılırsan boynua amannn gitme yada her aradığında ben burdayım olursan olmaz ama dimi şekerimmmmmmmmmmm....:KK14:

bekarken sevgilime kocaccııığıma yani yapıyordum bu salla gitsini cilveyi nazı..evlendim yinede eşime yapıyorum.erkek dediğin kaybetme korkusu güdücek içinde:KK14:neyn kaybediceenide iyi bilcek anacım cevher gibin:KK12:
çok haklısın vallahiii:KK6: hep gidebilirim her an sinyalini vericeksin ki korksun cepte görmesi çok kötüüü:KK4:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Alt takımlara koşturan erkek çok aşpte bunun yollarını bulmuş ...adam çiçek döker yollarına oda geçicidir bu yolda evlenemz bence...

çevrede uyanık karular var evlilerede göz dikyolar çok var iki kıvırıp mini etkek yırtık çorap saç sarı çıkyolar ortama ürüyolar valla....seviyesizce ilişkiler çıkyor ortaya....

Ama kadın kendini değerli görür ulaşılmaz kılarsa adamda yolunda sürünür harap olur dövünür...:KK14:
banada evlenirler gibi gelmiyo ama bazen geliyo yani arada geliyorlar ağlıyorum ağlıyorum sonra daha bi öfkeleniyorum ona :KK4:

Aşk değil tutku...sevgi değil onu koşturtan şuanda aşpte değerli değil ama tecrübeli olmuştur artık erkek konusunda...Ama onada kalmaz merak etme ...

inşallah canım... ulaşılmaz güzel görünüyor hepp

tek derdim o suratı görüpte tükürmek sonrada işim olmaz onunla zatennnn:KK55:

yani çok sevdiyse kız onu ondan sonra başkalarıyla beraber olamazdı .. Neden onunla bilmiyorum bissürü düşünce var kafamda her şey olabilir erkek bu :KK4: olabilir:44:

4 yil senin sevgilin yasini tutup karalar baglicak degildi ya,
neticede hayat devam ediyor,
sen simdi bu ergenden ayrildin die kimseyle sevgili olmicakmisin:KK12:

Son düzenleme:
ayrıca o dıger bayan erkek arkadasınızla bırlıkte olmus sonra dıger erkek arkadasıylada bırlıkte oldu dıye bu onun kotu bır ınsan oldugunu gostermez...insanların neler yasadıgını bılemezsınız. kınamayın.. kimin basına ne gelecegı bellı olmuyor...

ama yani öyle bir insan içinde bu kız terkedilirmi..istemiyorsa enn başından bir dönüp bir gitmicek ki bukızda umut gütmesin içinde dimi ama:KK14:bak şimdi haala gelirse diyor yazık kızımıza:KK14:üzülme kız sana erkişmi yok:KK19:

harap olsun dövünsünler böyleleri kuzummm..kız sarıya boyatıcaktım saçları senin yüzünden boyatasım gitti:KK14:

resim görem yakışırmı bakam öyle sarı değildir bacum onlarındaki platin sarııı okdarmı yapcan çok dikkat çeker fenaaaaaaaaaaa...:KK30:

eski erkek arkadaşını rahat bırakmayan süreklii geri döndürmeye çalışan saplantılı kızlar olur ya filmlerde onlara benzettim.Çnküü siz asla kabul etmemisiniz sizi istemediğini.Sürekli kıza atıyorsunuz suçu yok bilmem kimle birlikte olmuştur o onu nasıl istersinde bilmem ne :KK49: yanii adam sizi hiç sevmemiş zaten üzgünüm ama böyle bu durum.Siz sürekli tehditlerle ısrarla geri döndürmüşsünüz en snunda da son noktayı koymuş adam.Siz halen dönmesini istiyorsunuz neymiş ona ders vermek için şeyy af edersin ama :26: külahıma anlat sözü çok uygun bu duruma :KK23: çnküü hepimiz farklı olaylarda yeni ayrıldığımız sevgilimizin bize dönmesini ve ondan intikam almayı istemişizdir bunun tek nedeni vardır.onu geri istememiz 2 sözüyle kanarız br gelse o an:nazar:. Ama gerçkten bitiren insann intikammdı falan filan hiç düşünmyor.Allaha yakın bana uzak olsun diyor.:KK51:

Benim sizin için tavsiyemde bu adamla bir daha işiniz olmasın düşüneyin.Bambaşka bir sayfa açın.:KK51:
benimkide sütten çıkmış ak kaşık değil elbette suçlu ama ikiside. Beni sevdi 2 senem geçti insan hisseder dimi ben hissettim belki sevgisi bitti ama sevdi yani bunu biliyorum ve eminim bundan sonra ki hayatımda da istemiyorum zaten. Belki intikam alma isteğim ayrılığın daha taze olmasındandır bilemicem..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
aynennnnnn...!
az kafasına yüzük atmadım çatladı öldü barışmak için....az demedim benden bukdar ben gider....çırpındı barışmak için....sarılırsan boynua amannn gitme yada her aradığında ben burdayım olursan olmaz ama dimi şekerimmmmmmmmmmm....:KK14:

dimi yaaa helal kuzuma:KK19:laf aramızda dul karının talibi bitmezmiş,,kaybedicek birşeyi yokya:KK9::KK9: hahayyy bunuda niye dedim bilmiyom kocişim duymasın aboww:KK52:

çok haklısın vallahiii:KK6: hep gidebilirim her an sinyalini vericeksin ki korksun cepte görmesi çok kötüüü:KK4:

banada evlenirler gibi gelmiyo ama bazen geliyo yani arada geliyorlar ağlıyorum ağlıyorum sonra daha bi öfkeleniyorum ona :KK4:

inşallah canım... ulaşılmaz güzel görünüyor hepp

gözünde büyütme o kızı bukadar güzel görünüyordur..emin ol bunu yapmak zorunda böyle prim yapar...Ama şuan onunla hoş günler saatler geçiriyor olmasına karşın ciddi konusu yaklaşınca taban yapacak merak etmeeee.....ama bu tür erkekler başkası ile evlense gider yine ona takılır...:KK20:

4 yil senin sevgilin yasini tutup karalar baglicak degildi ya,
neticede hayat devam ediyor,
sen simdi bu ergenden ayrildin die kimseyle sevgili olmicakmisin:KK12:

elbette olucak yaa valla bilmiyorum kafamda milyon tane soru var cevabını bulamadığım:44:

ama yani öyle bir insan içinde bu kız terkedilirmi..istemiyorsa enn başından bir dönüp bir gitmicek ki bukızda umut gütmesin içinde dimi ama:KK14:bak şimdi haala gelirse diyor yazık kızımıza:KK14:üzülme kız sana erkişmi yok:KK19:

yani dimiii:KK19:

tabı canım yaa zaten oğlan da iş yok bakın oğlan dıyorum :KK1:

gözünde büyütme o kızı bukadar güzel görünüyordur..emin ol bunu yapmak zorunda böyle prim yapar...Ama şuan onunla hoş günler saatler geçiriyor olmasına karşın ciddi konusu yaklaşınca taban yapacak merak etmeeee.....ama bu tür erkekler başkası ile evlense gider yine ona takılır...:KK20:

aynen ondan koca olmazz kimseye:KK4:

laaa selishh 19 um diyor düşün :KK34: ama şimdi kızda suç yokmu yani adam durup dururkenmi getti diğer kızaaaaa??? böle ağlak olunurmu gurur baştanda yapmamış...Bir telefon kadar yakın çocuğa...

Kıza ne yazık dışarda enriqueeee gibi erkikler vaaaaaaaaaaaaaaaaarrr salla gızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa daş gibi hatun ol onlar koşsun arkandan diğer yaratığa bakmazsın bileee.....:nazar:

elbette olucak yaa valla bilmiyorum kafamda milyon tane soru var cevabını bulamadığım:44:

yani dimiii:KK19:

demekki karsidaki kizinda sucu yok suc
senin 25 yasindaki ergen eski sevgilinde...:KK3:

yok kııı öylesine dedim daha bele getireciim saçları:KK1:

arada kaçıyor kuzum bunlar tecrübe olsun diyerekten arkadaşa katkı olur belkim:KK14:

evet cok buyuk katkisi olur:KK6::KK6:

X