Onu tehdit ettim.

Zorla mi sevistiniz? Yaptiysaniz o anki duygu yogunlugunuzla yaptiniz. Adam niye suclu oldu simdi? Ayrildiktan sonra ne zaman sevgili yapacagini size mi soracakti? Bi insanin ekmegiyle oynayacak kadar nasil kotu olabiliyorsunuz anlamiyorum.
Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi.
Seven birisi kısacık bir süre sonra başkasını bulup, sevebilir mi? Hayır. Demek ki bana yalan söyledi. Yanına mı kaslın, cezasını çekmesin mi?

Yani çocuğun yaptığı her şey gayet doğru ben yanlışım. Öyleyse sizinde karşınıza size yalandan sevdiğini söyleyen biri çıkar.

Kime göre doğru kime göre yanlış? Altta kalınca da hemen bedduayı yapıştır. Allah kalbimize göre versin:) Siz de tanrıcılık oynamayı bırakın. Böyle yaparak adamı ellerinizle o kıza sunacaksınız. Siz başına bela oldukça onlar birbirine daha çok sarılacak. Hesaplarınız tutmayacak.

Olmayacağı zaten belliymiş, olsa mucize olurmuş. Ailesi istemiyormuş. Siz zaten şüphelerdeydiniz. Şimdi ne oldu? Beş sene sonra konu açmayın buraya ben kimin ahını aldım diye. Allah versin cezasını, siz değil...

Tamam çocuk son derece haklı. İnsanlara yalan yere sevdiğinizi söyleyip, hayatlarına girmek çok normal bir şey değil mi? Buna karma falan işlemiyor size göre.

Bebeğim, kötülük kötülük doğurur. Seninle sevgili kalıp aldatmamış ki, ayrılmışsınız. Artık herkes kendi yoluna demen lazım

Adam sizi zorlamamış, tecavüz etmemiş. Iki tarafta istemiş, birşeyler yaşanmış ve bitmiş. Sizden sonra ne yaptığı sizi hiç ilgilendirmez. Diyorsunuz ya "kısa sürede başkasını sevemez , o zaman bana seni seviyorum diyerek yalan söyledi." diye sizde o zaman herşeye inanmayacaktınız.
Belki de adam sevgilim var diye yalan söyliyor. Sırf sizden kurtulmak için.

Dikkat edin de adam sizden şikayetçi falan olmasın.

hepsi böyle maalesef . biryerleri için yaşıyorlar. ister kabul edin ister etmeyin
Valla ben etmiyorum ve bunu çürütüyorum, eşimle 18 yaşında birlikte olduk. Şu an 28 yaşındayım ve evliliğimizin 4. yılına girdik. Sizin etrafınızdakiler karaktersiz olabilir ama herkes öyle değil.

Ama beni sevdiğini söylemişti, seven insan ayrılır ayrılmaz başkasını sevip çıkamaz. Yalan söylemiş yani.
Varsın yalancı olsun. Bak yalancı bir insandan kurtuldun öyle düşün. Sen içindeki bu enerjiyi spora ver, yeni insanlara ver ve sonra gerçekten 21 gün sonra bitecek kötü hisler.

Ayrılmışsınız zaten. Sizi ilgilendiren kısmı tam olarak neresi yeni ilişkisinin?
Sevgili olmayı biliyorsunuz, ayrılmayı da öğrenin.
Eğer arkadaş kalalım zırvalığından yaptıysanız yapmayın, gördüğünüz kimi kalamıyorsunuz

Varsın yalancı olsun. Bak yalancı bir insandan kurtuldun öyle düşün. Sen içindeki bu enerjiyi spora ver, yeni insanlara ver ve sonra gerçekten 21 gün sonra bitecek kötü hisler.
Unutmak için çok çalışıyorum. Dün gece saat 3.30da eve geldim. Bir haftada deli gibi çalışmaktan tüm el tırnaklarım kırıldı..

yasiniz genc ben de benzer bunalimlardan gectigim icin soyluyorum. karsinizdakine yuzde yuz guvenmeniz icin fazladan bi olay yasamaniz gerekir. ondan sonra birakin kendinizi. bugun seviyorum der, yarin vazgecer. hic birakmaz dersiniz. evlenirsiniz. aldatilirsiniz. bu forum bu hikayelerle kayniyor.

kendiniz icin yasayin. guveninizi, kalbinizi herhangi birine vermeyin. zamanla ogreniyorsunuz flort ede ede kim nasildir diye. 20sinde amaci cinsellik olan 40inda da yuksek ihtimalle aynidir. ilk bulusmada anliyorsunuz.

onunuze bakin derim

Sorun şu beni sevdiğini söylemişti, bu kadar kısa sürede birini bulup sevgili olduysa yalan söylemiş.

Ortada bir suç durumu yok tamamen kisisel mesele. Adamin ailesi muhafazakar bile olsa, sen gidip "sevistik" diyince oturup taslamayacaklar veya evlatliktan redetmeyecekler.

Is yerine ne maili atacaksin? "Beni sevdigini soyledi ben de onunla sevistim ama cok kisa surede baskasini bulmus, beni kandirmis :'((((" diyince işten mi atacaklar? Aksine adam dava acar ustune seni süründürür. :)

Bunun neresi buyuk intikam anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…