- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Vallahi o mesajdan bunları çıkardığınız için ayakta alkışlıyorum sizi.Bunları yaşarken zaten müşteriydim. O orada çalışıyor diye girdim. İşe de paraya da ihtiyacım yok.
Zihniyetiniz de garip geldi. Erkek ne yaparsa yapsın keyfine baksın, ben cezasını vermeye kalkınca benden kötüsü yok?
Ben başıma iş almam, her türlü durumdan sıyrılabilme yeteneğim var.Korktum valla sizden bence başınıza iş almayın değmez..
kendisi de bir erkek düşünerek hayatına bakabilir. Biten bitmiş. İntikam alınca butun uzuntusu ucacak mı? Bunlar ne kadar düşüncesiz yorumlar.Yap bence bedelini ödesin tek sen mi uzulcen eline sağlık
Diyelim ki savunmasi alindi ama patron ve eski sevgiliniz de inceleme baslatirsa ne olacak ip adresinden cikar sizin attiginiz,bu sefer sevgiliniz degil de siz isiniZden olursaniz ne olur.Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.
Merak ediyorum. Çocuğun yaptıklarında hiç bir yanlış göremiyor musunuz?kendisi de bir erkek düşünerek hayatına bakabilir. Biten bitmiş. İntikam alınca butun uzuntusu ucacak mı? Bunlar ne kadar düşüncesiz yorumlar.
Benim işe de paraya da ihtiyacım yok. Ben onunla aynı yerde çalışabilmek için girmiştim.Diyelim ki savunmasi alindi ama patron ve eski sevgiliniz de inceleme baslatirsa ne olacak ip adresinden cikar sizin attiginiz,bu sefer sevgiliniz degil de siz isiniZden olursaniz ne olur.
Belkide gerçekten sevişme odaklı değilde ciddi düşünüyordu fakat sonra sizin ciddi düşünülemeyecek biri olduğunuzu anladıysa?Kusura bakmayın ama aynı şey değil. Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı, göz ardı edilebilir mi?
Sadece sevişme odaklıyım da diyebilirdi bana ama bana beni sevdiğini söyledi. Yalan.
Peki hep kadınlar mı uzulucek incilsin ki bida kimseyi inciltemesin dedim üzüntüsü ucmasada içi rahatliycakkendisi de bir erkek düşünerek hayatına bakabilir. Biten bitmiş. İntikam alınca butun uzuntusu ucacak mı? Bunlar ne kadar düşüncesiz yorumlar.
Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?Sevişmeseydin sende zorlamı seviştin adamla? Bile isteye yaptığınız şeylerin arkasında duramayacaksanız yapmayacaksınız o zaman. Rızanla olmuş bişey için beni kullandı diyemezsin. Ayrıca seni aldatmamış senden ayrıldıktan sonra başka sevgili yapmış ister 3 gün sonra ister 3 sene sonra bu seni ilgilendirmez. Buna bakarak beni sevmemiş diyemezsin. Kendini gaza getirip haklı çıkarmaya çalışma çünkü değilsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tavrın çok ergence. Kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz bu yaptığın. Ayrılınca yaşadıklarımızı ailene herkese anlatırım diye tehditler savuran şeref yoksunu erkeklerden ne farkın var senin? Sen adama saçma sapan şantaj yap sanki onun eli armut toplayacak seni savcılığa bi şikayet ederse görürsün kim kimden korkuyomuş.
Neyse ne desek boş çünkü sağlıklı düşünecek bir kafan yok. Ama sana şunu söyleyeyim eline hiçbir şey geçmez. Kendini boş yere rezil ettiğinle kalacaksın.
Ben konunun devamını bilmiyodu kusura bakmayın yakendisi de bir erkek düşünerek hayatına bakabilir. Biten bitmiş. İntikam alınca butun uzuntusu ucacak mı? Bunlar ne kadar düşüncesiz yorumlar.
Hadi diyelim kalktin ailesine soyledin. O da senin Ailene soylerse ne yapacaksin?Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Kusura bakmayın ama aynı şey değil. Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı, göz ardı edilebilir mi?
Sadece sevişme odaklıyım da diyebilirdi bana ama bana beni sevdiğini söyledi. Yalan.
Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.