Onu tehdit ettim.

Vallahi o mesajdan bunları çıkardığınız için ayakta alkışlıyorum sizi.
Adamın verilmiş sadakası varmış. Anası da çok haklıymış.
Dedim ya meydan sizin. Burada bize laf anlatacağıniza icraate geçin de en azından yapacağınız şeylerin suç olduğunu ve insanların hayatlarıyla oynamanın basit bir kapris gibi degerlendirilmedigini yaşayarak öğrenin.
Selamlar, sevgiler, iyi günler, ferahlatıcı intikamlar.

Korktum valla sizden bence başınıza iş almayın değmez..

Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.
Diyelim ki savunmasi alindi ama patron ve eski sevgiliniz de inceleme baslatirsa ne olacak ip adresinden cikar sizin attiginiz,bu sefer sevgiliniz degil de siz isiniZden olursaniz ne olur.

Diyelim ki savunmasi alindi ama patron ve eski sevgiliniz de inceleme baslatirsa ne olacak ip adresinden cikar sizin attiginiz,bu sefer sevgiliniz degil de siz isiniZden olursaniz ne olur.
Benim işe de paraya da ihtiyacım yok. Ben onunla aynı yerde çalışabilmek için girmiştim.

Kusura bakmayın ama aynı şey değil. Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı, göz ardı edilebilir mi?
Sadece sevişme odaklıyım da diyebilirdi bana ama bana beni sevdiğini söyledi. Yalan.
Belkide gerçekten sevişme odaklı değilde ciddi düşünüyordu fakat sonra sizin ciddi düşünülemeyecek biri olduğunuzu anladıysa?

Sevişmeseydin sende zorlamı seviştin adamla? Bile isteye yaptığınız şeylerin arkasında duramayacaksanız yapmayacaksınız o zaman. Rızanla olmuş bişey için beni kullandı diyemezsin. Ayrıca seni aldatmamış senden ayrıldıktan sonra başka sevgili yapmış ister 3 gün sonra ister 3 sene sonra bu seni ilgilendirmez. Buna bakarak beni sevmemiş diyemezsin. Kendini gaza getirip haklı çıkarmaya çalışma çünkü değilsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tavrın çok ergence. Kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz bu yaptığın. Ayrılınca yaşadıklarımızı ailene herkese anlatırım diye tehditler savuran şeref yoksunu erkeklerden ne farkın var senin? Sen adama saçma sapan şantaj yap sanki onun eli armut toplayacak seni savcılığa bi şikayet ederse görürsün kim kimden korkuyomuş.
Neyse ne desek boş çünkü sağlıklı düşünecek bir kafan yok. Ama sana şunu söyleyeyim eline hiçbir şey geçmez. Kendini boş yere rezil ettiğinle kalacaksın.

Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.

Zorla mi sevistiniz? Yaptiysaniz o anki duygu yogunlugunuzla yaptiniz. Adam niye suclu oldu simdi? Ayrildiktan sonra ne zaman sevgili yapacagini size mi soracakti? Bi insanin ekmegiyle oynayacak kadar nasil kotu olabiliyorsunuz anlamiyorum.

Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?

Hadi diyelim kalktin ailesine soyledin. O da senin Ailene soylerse ne yapacaksin?

Kusura bakmayın ama aynı şey değil. Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı, göz ardı edilebilir mi?
Sadece sevişme odaklıyım da diyebilirdi bana ama bana beni sevdiğini söyledi. Yalan.

1) Kalbine mi girdiniz? Belki sevdi, ama sevgisinden cayacak hale geldi-getirildi. Belki bu sevgiliyi yarabandı gibi kullanıyor. Duygu bir tek sizde mi var? Ya da herkesin ayrılık ile baş etme yöntemi aynı mı?

2)Belki dediğiniz gibi salt cinsellik için seviyorum dedi. "Yalan söyledi gösteririm ona" demeden önce, kendinize dönüp baktınız mı? İki sevgi sözcüğüne kanacak kadar ne yaşadım diye?

Cinselliği karşı tarafı ipotek altında görerek yaşarsanız böyle olur işte. Zevkse ikiniz de zevk aldınız. Sevgiyse, demek size sevildiğinizi hissetirmiş (yalan-gerçek fark etmez, sizin için gerçek hissi oluşmuş) bu kısmı da karşılıklı yaşamışsınız. Ee? Sonra da ayrılmış. Şimdi "Beni kullandı, sevse bu kadar kolay mı göz ardı ederdi" ye bağlıyorsunuz.
Her duygusu ile oynanan niye bunu takıntı haline getirip ayrıldığı adamı ailesiyle tehdit etmiyor peki?

Sanmıyorum. Konunuz bundan ibaret değil. Kendinizi sorgulayarak başlayın.

Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.

Sanmiyorum. Iki yetişkin iş saatleri dışında ilişki yaşadı diye niye savunmasi alinsin?? Bana bir çalışanim hakkinda böyle bir Mail gelse takmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…