- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hepsiyle tanışıp öyle mi vardınız bu kanıya?hepsi böyle maalesef . biryerleri için yaşıyorlar. ister kabul edin ister etmeyin
Bu yaptığınızı burada kaç tane konu sahibine yapıldığını gördük erkek kadın fark etmiyor fikrim hala aynı.. bir ilişki başlar ve bitebilir arkasından tehtit etmek,hayatını karartmak için elinden geleni yapmak serefsizliktir bu kadar net.
Size tecavüz mu etti,alnıniza silah mı dayadı birlikte olmak için?Hayır kendiniz istediniz ve her türlü sonucuna katlanmak zorundasınız.
Bunu göze almıyorsanız yapmayacaktınız.
Büyük yanlış hemde
Rızanla birlikte olmuşsun, ayrılmışsınız
Kendinizi ne kadar kaf dağında görüyorsunuz intikam falan yapmayın yahu. Çıkıp zibidinin biri seviyorum demiş kanmışsınız, iyice tartsaydınız birlikte olmadan. Filmlerdeki takıntılı kadınlardan bir farkı yok bu davranışınızın, kendinizi küçültmek o kadar
Kusura bakmayın ama aynı şey değil. Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı, göz ardı edilebilir mi?Burada okuduğumuz saplantılı eski erkek arkadaşlar var ya hani, kızlar dert olarak anlatıyor " Eski erkek arkadaşım tehdit ediyor,ne yapmalıyım? Ayrıldık ama hazmedemiyor. Hala kimleyim ne yapıyorum onu soruyor. Aramızda geçenleri aileme anlatacakmış, adımı çıkaracakmış" gibisinden. Fark göremedim.
Zorla mı birlikte oldunuz?
Kaç tane erkek "seninle sadece sevişmek için birlikteyim"der sence?Hanımlar, ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklı bir ilişki düşünüyorum diyebilirdi seninle. Bana beni sevdiğini söyledi.
Şimdi ise ayrılalı kısacık bir süre olmuş ve başka birini sevdiğini, sevgilisi olduğunu söylüyor. Demek ki bana yalan söylemiş, beni sevmiyormuş. Yanına mı kalsın?
Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.Ailesine ne diyeceksiniz? Patrona hele? Biz fanfinifinfon yapdik... bu adam tühh kaka olarak bir giriş yapmazsiniz umarim.
Lokmalarını bundan sonra küçük alirsin. Adamin seviyorum demesiyle değilde kendi isteğinle sevişirsen böyle yikilmazsin
Hanımefendi aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derece müşteri odaklıyız, müşteri gibi bir mail döşersem şutlamasalar bile savunması falan alınır.Kendi kendinizi çok güzel küçük düşürmüşsünüz, tebrikler.
Eğer ilişki esnasında değil sonrasında başkasıyla ilişkiye başladıysa sizi ilgilendirmiyor. İster ertesi gün başlar, ister 8 ay yasınızı tutar.
Açık açık yeni kişiyi kıskandığınızı ve hazmedemediğinizi bas bas bağırmış, bu kişiyi hala istediğinizi belirtmişsiniz. Karşısınızdaki karakter sahibiyse kuru gürültüye pabuç bırakmaz, ilişkisini korur zaten.
Emaille, aileyle vs kendinizi iyice rezil etmeyin bence. Koskoca adamı sizin lafınızla evlatlıktan red edecek ve işten atacak değiller. Bir de elaleme kendinizi güldürmeyin bari.
Iftira atacaksınız. Umarım ortaya çıkar, sirket sizin savunmanızı alır. Umarım iş savcılığa kadar gider. Belli ki hiç çakılmamışsınız, bi kendinize gelmiş olursunuz.Aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyoruz. Aşırı derecede müşteri memnuniyeti odaklıyız. Bütün üstlere müşteriymiş gibi mail döşersem eminim ki savunması falan alınır.
Şaka mı bu?Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Bunları yaşarken zaten müşteriydim. O orada çalışıyor diye girdim. İşe de paraya da ihtiyacım yok.Iftira atacaksınız. Umarım ortaya çıkar, sirket sizin savunmanızı alır. Umarım iş savcılığa kadar gider. Belli ki hiç çakılmamışsınız, bi kendinize gelmiş olursunuz.
+1Burada okuduğumuz saplantılı eski erkek arkadaşlar var ya hani, kızlar dert olarak anlatıyor " Eski erkek arkadaşım tehdit ediyor,ne yapmalıyım? Ayrıldık ama hazmedemiyor. Hala kimleyim ne yapıyorum onu soruyor. Aramızda geçenleri aileme anlatacakmış, adımı çıkaracakmış" gibisinden. Fark göremedim.
Zorla mı birlikte oldunuz?
Korkağın teki. Ufacık beyniyle bana zarar vermeye hem aklı hem de gücü yetmez.Ya ayrılmışsın bitmiş. Önüne bakacağına hala çocukla uğraşıyorsun. Bırak ne halt yiyorsa yesin. Asıl gerçek yüzünü anladığın için sevinmen lazım. Ne ailesine söyle, ne de işini karıştırma. Ya intikam almak isteyip size zarar vermek isterse?
Ayrıca sizden ayrıldıktan sonra özgür biri oluyor. 2 dakika sonra bile ilişkiye başlar. Bittiği için sizi ilgilendirmez.
Madem böyle düşünüyorsun seni seviyorum demesiyle neden hemen ona koşarak gittin?Korkağın teki. Ufacık beyniyle bana zarar vermeye hem aklı hem de gücü yetmez.
Yani çocuğun yaptığı her şey gayet doğru ben yanlışım. Öyleyse sizinde karşınıza size yalandan sevdiğini söyleyen biri çıkar.Offff yalan söylese bir dert doğru söylese bir dert. Adam zamanında sizi sevmiş, şimdi duygusu bitmiş, başkasıyla başlamış. Erken veya geç, kabullenin. Böyle yaparak intikam zaferinden çok hazımsızlık ağrısı gibi duruyorsunuz.
Bu iş savcılıkta biter, umarım. Benden korksun falan filan. Bu nedir ya?
Yok illa bela olacağım diyorsanız, istediğinizi alırsınız. Gün gelir, mutlu olacağınız gün herşey başınıza yıkılır. Karma var.