Onu tehdit ettim.

Seviyorum dedi bana. Sevseydi hemen sevgili edinmez, başkasını sevmezdi. Yalan söyledi bana.
Hayır ne ilgisi var?
Seni sevdiği gibi onu da sevmiştir, üzgünüm ama belki daha çok sevmiştir, mümkün yani hepsi
O kızdan ayrıldım dese gerçekten inanacak mısın?
Wp konuşmalarını gayet de aralarında anlaşıp yapabilirler . Senin arkandan da bir güzel gülerler, bırak, küçültme kendini

Teşekkür ederim.
Dedikleriniz çok iyi geldi.
Umarım dediğiniz gibi yanına kalmaz.

Siz hiç sevişme odaklı ilişki teklif eden birini gördünüz mü , ben görmedim şahsen
İlişki yaşanırken insanlar sevdiğini de sanabilir, ilaveten seviyorum demek çok da kolaydır, iki kelime gayet basit çıkabiliyor ağızdan, şimdi de başka birini sevdiğini hissediyor demek ki, bunu yapmak için uygun bir zaman yok. Yanına kalmasın derken kendin rezil olabilirsin dikkat et

Gördüm. Daha önce bu tarz bir ilişkim olmuştu.

Neden seviyordu diye sevgisi hic bitmeyecek mi? Saçma düşünüyorsunuz kendiniz de rezil olacaksınız ne gerek var . Zaten ayrılmışsınız. O kızı seviyor ya da sevmiyor karışamazsınız ki.

Gördüm. Daha önce bu tarz bir ilişkim olmuştu.

Herkes o kadar net değil demek ki, bu da bir insan türü, demek ki her söylenene inanmamak lazımmış değil mi, bu yapmayı düşündüklerini hayata geçirirsen adam seni dava bile edebilir ve kazanır inan bana, kendini bu durumlara düşürme, değmeyecek insanlara şöyle yaptım böyle yaptım hırsından kuduruyor deme fırsatını verme

Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?

21 yaşındaymışsın. Anlaşıldı bu ergen tavırların sebebi. Şunu bilki hiçbir erkek sevişmek için birliktelik yaşayalım demez. Kimsenin içinide bilemezsin. Sana yalan söylemiş olsa dahi geçmiş gitmiş bitmiş artık bunu bir tecrübe diye düşün. Kendini rezil etmek için uğraşma. Bundan sonraki ilişkilerindede daha dikkatli davran. Sana bir abla tavsiyesi en büyük intikam unutmaktır.

O laf elinden bir şey yapmak gelmeyen insanların tesellisiymiş gibi geliyor.

Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?

Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten

O laf elinden bir şey yapmak gelmeyen insanların tesellisiymiş gibi geliyor.
Buraya aman ne güçlü bir kadın vay be desinler diyemi konu actin sen?
Madem ki sana yazılanları ciddiye almayıp devam edeceksin niye konu actin?
Şu anda burdan bakınca güçlü bir kadın gibi değil hazimsiz bir kadın hatta bir ergen gibi gorunuyorsun

Çünkü bana yalan söylemiş oluyor bu durumda beni sevdiğine dair. Seven insan ayrılır ayrılmaz başkasını sevip, çıkmaz.

Şöyle olabilir mi? Bir ayrılığımda çok canım yanmıştı. Çok. Yeniden evliliği bile düşünmüştüm. Benimle birlikteyken eski karısıyla görüşmeye başladığını sürpriz bir şekilde öğrendim. Yani seni anlamayan biri değilim. Ve kendimi eski sevgilimin kollarına attım. Sevmek mi şimdi bu? Sadece öfkeyle hareket ediyordum. Onun gibi birşeydir belki. İçindeki ateşi çok iyi anlıyorum.

Duydum ki bir ay içinde evlendiler. Benimle balayına gitmeyi planladığı yere gittiler falan. Ben de kendimi yerden yere attım 3-4 ay sonra kapımda. Yine boşanmış. Aradan üç sene geçti, hala da kapımda. Allah biliyor gururunu kıracak, aşağılayacak hiçbir laf etmedim. Senin gibi intikamın alasının eşiğinden döndüm. Şimdi ben mutluyum, o sürünüyor.

Bana biraz histerikçe geldi. Bana biri böyle mesajlar atsa beni unutamadığını düşünüp havalanırdım. O yokmuş gibi davranın, küçük düşürmeyin kendinizi.

Niye herkes birsey yapmamasi icin ikna etmeye calisiyor ki zaten?
Elinde intikam alacak hicbisey yok. Şu durumda ates olsa kendini yakar buyursun yapsin yapabiliyorsa... is yerine mail atacakmis yok ailesine soleyecekmis.
Ortada bir suc yok. Adam buyuzden isten atilmaz veya ailesi adami taşlamaz. Aksine bir onceki yorumumda dedigim gibi adam dava bile acabilir o durumda konu sahibine...
Burda millet yapma etme dedikce elinde bisey var saniyor. yapabiliyorsa yapsin.

Yaşadığın acı yüzünden mantıklı düşünemiyorsun. O çocuk yeni bir hayat kurmuş, seni geride bırakmış, eminim ki gayette mutludur, asıl b*k gibi bir hayata sahip olan sensin, her gün ağlıyorum demişsin, geride kalmışsın ve hala ona acı çektirme peşindesin..

Herkes bahsetmiş zaten birlikte olmanız zorla olan bir durum değildi ve senden ayrılır ayrılmaz başka birini bulması da sevmediği anlamına gelmez. Bu kadar arabesk yaşamayın hayatlarınızı. İnsanlar evlenip boşandıkları zaman nasıl ki tekrar aynı insanla evlenmez, farklı birileri girer hayatına diye düşünülüyorsa, insanlar ayrıldıkları zaman da tekrar annaboleyna ile sevgili olmayabilirim yoluma bakayım en iyisi diye düşünüp karşısına çıkan kişiye karşı bir şeyler hissedebilir. İlla acı çekip, aylarca yıllarca hayatına birini sokmaması mı lazım? Böyle yaşamanın kimseye bir faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…