- 3 Ekim 2007
- 14.291
- 34.812
- 39
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hayır ne ilgisi var?Seviyorum dedi bana. Sevseydi hemen sevgili edinmez, başkasını sevmezdi. Yalan söyledi bana.
Teşekkür ederim.Çekecek emin ol. Allah yanına bırakmaz. Elbet gün gelir sen de duyarsın, görürsün.
Gün gelecek, birini sevecek ve değer göreceksin. Tam mutlu oluyorum ulan derken bu herife yaptıkların/yapacakların karşına çıkacak ve o an pişman olup hay kafama s.çayım diyeceksin. Bu yüzden yapma, sen kendi değerinden eksiltme.
Acın geçecek, öyle veya böyle ge çe cek, geçiyor... Allah ölüm vermesin gerisinin bip. Sen yeni bir yol çiz kendine.
Hanımlar, ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklı bir ilişki düşünüyorum diyebilirdi seninle. Bana beni sevdiğini söyledi.
Şimdi ise ayrılalı kısacık bir süre olmuş ve başka birini sevdiğini, sevgilisi olduğunu söylüyor. Demek ki bana yalan söylemiş, beni sevmiyormuş. Yanına mı kalsın?
Gördüm. Daha önce bu tarz bir ilişkim olmuştu.Siz hiç sevişme odaklı ilişki teklif eden birini gördünüz mü , ben görmedim şahsen
İlişki yaşanırken insanlar sevdiğini de sanabilir, ilaveten seviyorum demek çok da kolaydır, iki kelime gayet basit çıkabiliyor ağızdan, şimdi de başka birini sevdiğini hissediyor demek ki, bunu yapmak için uygun bir zaman yok. Yanına kalmasın derken kendin rezil olabilirsin dikkat et
Neden seviyordu diye sevgisi hic bitmeyecek mi? Saçma düşünüyorsunuz kendiniz de rezil olacaksınız ne gerek var . Zaten ayrılmışsınız. O kızı seviyor ya da sevmiyor karışamazsınız ki.Beni sevdiğini söyledi önceden şimdi de böyle bu kızı sevdiğini söyledi.
Böyle bir şey olamaz. Bu kadar kısa sürede başkasını sevemez. Beni sevdiğini külliyen yalan olmalı. Bana hata yaptı ve bunu ödeyecek.
Gördüm. Daha önce bu tarz bir ilişkim olmuştu.
Bakın bin kere demekten dilimde tüy bitti. Ben sevişme odaklı bir ilişki istiyorum deseydi durum farklıydı. Beni sevdiğini söyledi. Seviyorsa nasıl kısacık sürede birisini bulsun, sevsin?
O laf elinden bir şey yapmak gelmeyen insanların tesellisiymiş gibi geliyor.21 yaşındaymışsın. Anlaşıldı bu ergen tavırların sebebi. Şunu bilki hiçbir erkek sevişmek için birliktelik yaşayalım demez. Kimsenin içinide bilemezsin. Sana yalan söylemiş olsa dahi geçmiş gitmiş bitmiş artık bunu bir tecrübe diye düşün. Kendini rezil etmek için uğraşma. Bundan sonraki ilişkilerindede daha dikkatli davran. Sana bir abla tavsiyesi en büyük intikam unutmaktır.
Kızı bulamam.Kendini yasadikalrini karıştırma direk kızla muhattab ol zaten az bir gururu varsa ayrılır
O laf elinden bir şey yapmak gelmeyen insanların tesellisiymiş gibi geliyor.
Buraya aman ne güçlü bir kadın vay be desinler diyemi konu actin sen?O laf elinden bir şey yapmak gelmeyen insanların tesellisiymiş gibi geliyor.
Çünkü bana yalan söylemiş oluyor bu durumda beni sevdiğine dair. Seven insan ayrılır ayrılmaz başkasını sevip, çıkmaz.
Böyle biri ile neden seviştiniz peki ?Korkağın teki. Ufacık beyniyle bana zarar vermeye hem aklı hem de gücü yetmez.
Yok mu sosyal medyasi falanKızı bulamam.
Bana biraz histerikçe geldi. Bana biri böyle mesajlar atsa beni unutamadığını düşünüp havalanırdım. O yokmuş gibi davranın, küçük düşürmeyin kendinizi.Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?
Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten
Buraya aman ne güçlü bir kadın vay be desinler diyemi konu actin sen?
Madem ki sana yazılanları ciddiye almayıp devam edeceksin niye konu actin?
Şu anda burdan bakınca güçlü bir kadın gibi değil hazimsiz bir kadın hatta bir ergen gibi gorunuyorsun
Hanımlar bugün bana mesaj atacak o, yanıt olarak şunu yazsam mı?
Sen nesin ki senin bulduğun kız bir şey olsun. Senin gibi salak bir p*çle uğraşacak zamanım yok şimdilik, b*k gibi bir hayatın var o sana en büyük ceza zaten