Onu tehdit ettim.

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.

Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..

Yanlış yapıyorsun.... Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş ne yaşadıysanız da siz özgür iradeniz ile isteyerek yaşadınız....

Ne dedi... Bence yanlış yapıyorsun bitmişse bitmiştir... Bilme, görme, duyma, takma..
Bu kadar kısa sürede başka birini bulduysa, sevdiğini söylüyorsa beni sevmemiştir. Biz seviştik onunla. Baştan ben sadece olaya sevişme odaklı bakıyorum deseydi sorun olmazdı. Ama sevdiğini söyleyerek yaşadık her şeyi.
Yanına mı bırakayım?

Evet yanlış

Adamın iş yerine ne diyeceksiniz önce beni ayarttı şimdi de bu kızı mı

Ya da ailesine

Adam sevgilinizmiş karşılıklı yani size tecavüz etmiş gibi davranmayın

Kızmış hırslanmışsınız ama olmaz

Konuşmanız bile hata

Herkes kendi yoluna çekilip gitsin bu olayı siz de tecrübe hanenize yazın olsun bitsin

Evet yanlış. O seviyesizliği sayesinde bir gün ele verir siz neden onun seviyesine düşesiniz ki?

Belki o kız seni bilmeden teklifi kabul etti. Onun suçu ne ? Bırak uzak dursun senden yeter.

Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Ofkelisiniz. Ancak unutmayın ki öfkeyle alınan her karar daima pişmanlık getirir. Eğer sizi isteğiniz dışında bir ilişkiye suruklemis/zorlamis/ zorbalık etmiş olsaydı bakış açım farklı olurdu.

Ofkelisiniz. Ancak unutmayın ki öfkeyle alınan her karar daima pişmanlık getirir. Eğer sizi isteğiniz dışında bir ilişkiye suruklemis/zorlamis/ zorbalık etmiş olsaydı bakış açım farklı olurdu.
Bakın ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklıyım deseydi durum farklı. Beni sevdiğini söyledi.
Hala birlikteyken beni sevdiğini söylüyor ama buna inanmam. Sevseydi bu kadar kısa sürede başkasını sevip, çıkmazdı.

Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.

Ne kadar görüştünüz

Belki sizi sevdi ya da sevdiğini sandı

Belki sizi gerçekten sevdi şimdiki kızla laf olsun diye takılıyor

Ya da sizi de sevdi şimdi de onu seviyor

Sevişmek için sevdim değil diyorsunuz da siz sevdim dediği için mi seviştiniz siz sevdiyseniz onun sevip sevmediği bu aşamada önemli değil

Bence buradaki en buyuk yanlis zaten ikinci cumlenizde.konusuyorduk demissiniz.Ayrildiysaniz bnce tamamen bağı kopartmalisiniz ikinizde kendi hayatiniza bakmalısınız

Beni sevdiğini söyledi önceden şimdi de böyle bu kızı sevdiğini söyledi.
Böyle bir şey olamaz. Bu kadar kısa sürede başkasını sevemez. Beni sevdiğini külliyen yalan olmalı. Bana hata yaptı ve bunu ödeyecek.

Hayatınızdan cıkmış. Ötesi sizi ilgilendirmez.
Aradığı aşk da olmayabilir, bağlanmıyor olabilir, şimdiki ilişkisine müdahil olacak haddi ve dahi işine ailesine şikayet hakkını kendinizde bulmanız çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…