- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yanlış yapıyorsun.... Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş ne yaşadıysanız da siz özgür iradeniz ile isteyerek yaşadınız....Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Bu kadar kısa sürede başka birini bulduysa, sevdiğini söylüyorsa beni sevmemiştir. Biz seviştik onunla. Baştan ben sadece olaya sevişme odaklı bakıyorum deseydi sorun olmazdı. Ama sevdiğini söyleyerek yaşadık her şeyi.Ne dedi... Bence yanlış yapıyorsun bitmişse bitmiştir... Bilme, görme, duyma, takma..
Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.Ekmekle oynayacak kadar...
Kötülük bu.
Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Ofkelisiniz. Ancak unutmayın ki öfkeyle alınan her karar daima pişmanlık getirir. Eğer sizi isteğiniz dışında bir ilişkiye suruklemis/zorlamis/ zorbalık etmiş olsaydı bakış açım farklı olurdu.Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Bakın ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklıyım deseydi durum farklı. Beni sevdiğini söyledi.Ofkelisiniz. Ancak unutmayın ki öfkeyle alınan her karar daima pişmanlık getirir. Eğer sizi isteğiniz dışında bir ilişkiye suruklemis/zorlamis/ zorbalık etmiş olsaydı bakış açım farklı olurdu.
Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
Wp konuşmalarını isteyeceğim.ayrıldım der devam eder ne bilicen?
Beni sevdiğini söyledi önceden şimdi de böyle bu kızı sevdiğini söyledi.Ne kadar görüştünüz
Belki sizi sevdi ya da sevdiğini sandı
Belki sizi gerçekten sevdi şimdiki kızla laf olsun diye takılıyor
Ya da sizi de sevdi şimdi de onu seviyor
Sevişmek için sevdim değil diyorsunuz da siz sevdim dediği için mi seviştiniz siz sevdiyseniz onun sevip sevmediği bu aşamada önemli değil
Hayatınızdan cıkmış. Ötesi sizi ilgilendirmez.Bakın ona da dedim. Baştan ben sadece sevişme odaklıyım deseydi durum farklı. Beni sevdiğini söyledi.
Hala birlikteyken beni sevdiğini söylüyor ama buna inanmam. Sevseydi bu kadar kısa sürede başkasını sevip, çıkmazdı.