- 10 Eylül 2018
- 106
- 194
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bana hata yaptı, hem de çok çok çok büyük bir hata. Bile isteye. Cezasını çekecek. Beni hafife aldı ama sandığı gibi çıkmadım..Hayatınızdan cıkmış. Ötesi sizi ilgilendirmez.
Aradığı aşk da olmayabilir, bağlanmıyor olabilir, şimdiki ilişkisine müdahil olacak haddi ve dahi işine ailesine şikayet hakkını kendinizde bulmanız çok ilginç.
Bakın sevişip ayrılabilirdik, çok normal. Ama sevdiğini söyleyip, bu kadar kısa sürede başka birini sevip çıkıyorsa ortada büyük bir yanlış var demektir. Yani bana yalan söylemiş.iliskinizin gidisati cok onemli. sevismek istes bi eylemdir. siz istemediniz, o sizi zorladiysa ikna ettiyse cok gecmis olsun. kotu niyetli birine denk gelmissinizdir. ancak durum oyle degilse yanlis dusunuyorsunuz. birlikteliginiz karsiliginda onun size sonsuz baglilik verecegi bi anlasma degildir.
kotu biri bile olsa en iyisi onunuze bakmanizdir. onum hayati mahvolsa ne degisecek?
bu tutmaz canım. onun ayrılıp ayrılmadığını hiçbir zaman anlayamazsınWp konuşmalarını isteyeceğim.
Buyrun meydan sizin öyleyse.Bana hata yaptı, hem de çok çok çok büyük bir hata. Bile isteye. Cezasını çekecek. Beni hafife aldı ama sandığı gibi çıkmadım..
Bu kadar kısa sürede başka birini bulduysa, sevdiğini söylüyorsa beni sevmemiştir. Biz seviştik onunla. Baştan ben sadece olaya sevişme odaklı bakıyorum deseydi sorun olmazdı. Ama sevdiğini söyleyerek yaşadık her şeyi.
Yanına mı bırakayım?
Bakın sevişip ayrılabilirdik, çok normal. Ama sevdiğini söyleyip, bu kadar kısa sürede başka birini sevip çıkıyorsa ortada büyük bir yanlış var demektir. Yani bana yalan söylemiş.
Genellemeler genellemeler. Ülkemizdeki erkekler de sizin oyuncu çevrenizden oluşuyor zaten.bu tutmaz canım. onun ayrılıp ayrılmadığını hiçbir zaman anlayamazsın
ama senin en büyük hatan bu erkek milletine cinsel olarak yaklaşman
evlenmeden cinsellik yaşayınca en mal erkekte olsa kendini çekiyor.
bu birazda ülkemizde erkekleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor maalesef
Yanlış yapmışsınız, neden muhatap oluyorsunuz ki, ben onun yerinde olsam aklı bende kalmış derim ayrıca tehdit ya da şantaj eğer ispatlayabileceği bir mesaj ya da ses kaydı varsa başınız derde girebilirAyrıldık onunla kısa bir süre önce.
Bugün konuşuyorduk ve sevgilisi olduğunu söyledi.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Bir insanın duygularıyla oynamak sırf sevişmek için.. Bu hiç kötülük değil zaten.
hepsi böyle maalesef . biryerleri için yaşıyorlar. ister kabul edin ister etmeyinGenellemeler genellemeler. Ülkemizdeki erkekler de sizin oyuncu çevrenizden oluşuyor zaten.
Evet benden korkulur. Ben bile korkuyorum yapabileceklerimden.Sizden korkulur valla ...Allah yardımcısı olsun eski sevgilinizin...
kendini iyice düşürr.....Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Benim de şalterler attı tabii. Bu kadar kısa sürede sevgili yaptıysa beni sevmediğini ve o küçücük beynine göre beni kullandığını zannettiğini söyledim.
Ve onu tehdit ettim. Yaşadıklarımızı ailesinin öğrenmesini sağlayacağımı (muhafazakar bir aileler) ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan iş yerindeki amirlerine falan usturuplu bir mail yazıp işten atılmasını sağlayacağımı söyledim.
Bunları yapmamam için de tek şartım o kızdan ayrılması. Sonrası umurumda değil. Onu hayatıma geri almayacağım.
Hanımlar sizce yanlış bir şey mi yapıyorum? Ama hiç bir şeyi onun yanına bırakamam..
Bu yaptığınızı burada kaç tane konu sahibine yapıldığını gördük erkek kadın fark etmiyor fikrim hala aynı.. bir ilişki başlar ve bitebilir arkasından tehtit etmek,hayatını karartmak için elinden geleni yapmak serefsizliktir bu kadar net.Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.
Ayrıldık onunla kısa bir süre önce.