Onu tehdit ettim.

iliskinizin gidisati cok onemli. sevismek istes bi eylemdir. siz istemediniz, o sizi zorladiysa ikna ettiyse cok gecmis olsun. kotu niyetli birine denk gelmissinizdir. ancak durum oyle degilse yanlis dusunuyorsunuz. birlikteliginiz karsiliginda onun size sonsuz baglilik verecegi bi anlasma degildir.

kotu biri bile olsa en iyisi onunuze bakmanizdir. onum hayati mahvolsa ne degisecek?

Bana hata yaptı, hem de çok çok çok büyük bir hata. Bile isteye. Cezasını çekecek. Beni hafife aldı ama sandığı gibi çıkmadım..

Bakın sevişip ayrılabilirdik, çok normal. Ama sevdiğini söyleyip, bu kadar kısa sürede başka birini sevip çıkıyorsa ortada büyük bir yanlış var demektir. Yani bana yalan söylemiş.

Wp konuşmalarını isteyeceğim.
bu tutmaz canım. onun ayrılıp ayrılmadığını hiçbir zaman anlayamazsın
ama senin en büyük hatan bu erkek milletine cinsel olarak yaklaşman
evlenmeden cinsellik yaşayınca en mal erkekte olsa kendini çekiyor.
bu birazda ülkemizde erkekleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor maalesef

Bana hata yaptı, hem de çok çok çok büyük bir hata. Bile isteye. Cezasını çekecek. Beni hafife aldı ama sandığı gibi çıkmadım..
Buyrun meydan sizin öyleyse.
Fikrinizin doğruluğuna bu denli güveniyorsanız bu konu niye?
Bence içten içe yanlış yaptığınızın farkındasınız. Burada da "helâl olsun" yureklendirmesi arıyorsunuz.

Ablacigim kendi rizanla sevismissin, adam sana tecavuz etmemis, zorlamamis, kandirmamis. Adam sana kotuluk yapmis gibi yazmissin ki intikam almak istiyorsun, yanina birakmam diyorsun. Bu kadar hirs yapacaksan keske yapmasaydin.

Genellemeler genellemeler. Ülkemizdeki erkekler de sizin oyuncu çevrenizden oluşuyor zaten.

Yanlış yapmışsınız, neden muhatap oluyorsunuz ki, ben onun yerinde olsam aklı bende kalmış derim ayrıca tehdit ya da şantaj eğer ispatlayabileceği bir mesaj ya da ses kaydı varsa başınız derde girebilir

kendini iyice düşürr.....

Bu yaptığınızı burada kaç tane konu sahibine yapıldığını gördük erkek kadın fark etmiyor fikrim hala aynı.. bir ilişki başlar ve bitebilir arkasından tehtit etmek,hayatını karartmak için elinden geleni yapmak serefsizliktir bu kadar net.
Size tecavüz mu etti,alnıniza silah mı dayadı birlikte olmak için?Hayır kendiniz istediniz ve her türlü sonucuna katlanmak zorundasınız.
Bunu göze almıyorsanız yapmayacaktınız.

Büyük yanlış hemde
Rızanla birlikte olmuşsun, ayrılmışsınız
Kendinizi ne kadar kaf dağında görüyorsunuz intikam falan yapmayın yahu. Çıkıp zibidinin biri seviyorum demiş kanmışsınız, iyice tartsaydınız birlikte olmadan. Filmlerdeki takıntılı kadınlardan bir farkı yok bu davranışınızın, kendinizi küçültmek o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…