Onu tehdit ettim.

Teşekkürler Anne Boleyn'i bilen birilerine rastlamak biraz güç olabiliyor. Sanırım 14 yaşından beri idolüm..
Sonunu da biliyorsundur inşallah diyorum o zaman. Keskin sirke küpüne zarar. Ailesi oğluna belki kızmaz bile bu yüzden. İstediği kadar muhfazakar olsunlar, oğullarına arka çıkarlar. Ben bir intikam planı göremedim ortada. İş yerime böyle birileri mail atsa dava bile açabilir size hukuki yoldan. Yani bu işin sonunda, bu şekilde siz zarar görürsünüz.Çocuk "bu kız dengesiz, bir iki konuştuk ve sonra ben şu anki sevgilimle çıkıyorum diye hazmedemedi." der çıkar işin içinden. Kimse de ayıplamaz emin ol.

Tamam çocuk son derece haklı. İnsanlara yalan yere sevdiğinizi söyleyip, hayatlarına girmek çok normal bir şey değil mi? Buna karma falan işlemiyor size göre.

Sevgisinin yalan olduğundan emin misiniz yoksa öfkeyle mi diyorsunuz yoksa O mu söyledi sizi hiç sevmediğini?

Çok acelecisiniz. Hemen cezasını bulsun çeksin istiyorsunuz. Belki bulduğu kız baş belasının biri. Sadece ona değil ailesine de illallah dedirtecek belki. Ömürlük ceza işte. Mantıklı davranmıyorsunuz, destek alın, öneriyorum. Yıkılmışsınız, gücünüz yok, sinirden kendiniz dahil herşeye zarar vermek istiyorsunuz. Kolay gelsin. İnşallah öfkeyle yanlış birşey yapmazsınız.

Güneş burcun kova olabilir ama kpva bu kadar entrikacı ve intikamcı olmaz.
Haritanın genelinden bahsediyorum ben. Kesinlikle akrep var ve sert bir açı alıyor
Sen bu çocukla nası tanışmıştın?
Ders çalışmaya bir kafeye gidiyordum. Orada çalışıyordu. Aşık oldum. Sosyal medyadan buldum falan filan.

Sorun şu beni sevdiğini söylemişti, bu kadar kısa sürede birini bulup sevgili olduysa yalan söylemiş.

Yani?
Ayrılmışsınız zaten. Yalancı olması mı sizi hayal kırıklığına uğratıp ortalığa ilişkinizi dökmenizi haklı çıkaracak?
Ayrıldığınız sevgiliniz ile neden görüşüyorsunuz? Size yeni sevgilisinden bahsedecek kadar samimiyet nereden geliyor?

Şey pardon ama SANA NE

İçinizdeki intikam ateşini anlıyorum.Lakin size yakışan boşverin ruhunuzu bu tarz şeylerle hiç kirletmeyin.Bu kızdna ayrılsa başkasını bulacak ölene kadar tehdit edecek haliniz yok yaa .....Herşey gönlünce olsun

Teşekkürler Anne Boleyn'i bilen birilerine rastlamak biraz güç olabiliyor. Sanırım 14 yaşından beri idolüm..

Ama işte kendini entrikaya pek kaptırmamak gerekiyor. Teşekkürler ironimi de anladığınız için. Şahsi tavsiyem bu işin peşini bırakın hem kendinizi harap etmezsiniz hem gurursuz yerine düşmez hem de eğer bahsettiğiniz gibi bir karakterdeyse zaten ayağına dolanır kendisi tökezler.

Canım acıyor. Onu çok sevdim.
İnanın çabalıyorum da unutmak için. Deli gibi çalışıyorum. Çalışma saatimden önce giriyorum. Bütün el tırnaklarım kırıldı çalışmaktan.
En azından o da üzülsün, acı çeksin ve bunu göreyim istiyorum.

Çok canım acıyor. Ona deli gibi aşıktım. Beni sevdiğini söyleyip hayaller kurdurmasına gerek yoktu. Bir şeyler yaşamak istiyorum deseydi yine yaşardım.
O da acı çeksin istiyorum. Ve buna tanık olmak..
Şu an bile bunu göz yaşlarım eşliğinde yazıyorum.

Unutmak için çok çalışıyorum. Dün gece saat 3.30da eve geldim. Bir haftada deli gibi çalışmaktan tüm el tırnaklarım kırıldı..
Hiç boş vakit bırakma kendine, var mı bir hobin, sevdiğin işler, yaşadığın şehrin etkinliklerini takip et. Film gösterimlerine falan git. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama

Aynı şeyi bir erkek kadına yapsa ne düşünürdünüz ? Bu şekilde karar verin bence

Tecavüze uğramış, ya da aldatılmış gibi davranmasınız keşke.
Sevmişsiniz, sevişmişsiniz, ayrılmışsınız.
Her şey gayet normal değil mi?
Seviyorum dedi bana. Sevseydi hemen sevgili edinmez, başkasını sevmezdi. Yalan söyledi bana.

Size ne!? Ayrılmışsınız bitmiş. Ne yaşandıysa yaşanmış.
Adam sizinle zorla mı sevişti sanki.
Yapmayı düşündükleriniz son derece yanlış ve ayıp.
Kendinizi niye bu kadar kötü bir duruma düşürüyorsunuz ki?

Sende sevgisinden emin olana dek sevişmeseydin o zaman. Ayrılmışsın olmuş bitmiş ne yani ömür boyu seni unutamayacak mı bunu mu istiyordun..

Çekecek emin ol. Allah yanına bırakmaz. Elbet gün gelir sen de duyarsın, görürsün.

Gün gelecek, birini sevecek ve değer göreceksin. Tam mutlu oluyorum ulan derken bu herife yaptıkların/yapacakların karşına çıkacak ve o an pişman olup hay kafama s.çayım diyeceksin. Bu yüzden yapma, sen kendi değerinden eksiltme.

Acın geçecek, öyle veya böyle ge çe cek, geçiyor... Allah ölüm vermesin gerisinin bip. Sen yeni bir yol çiz kendine.

Çünkü bana yalan söylemiş oluyor bu durumda beni sevdiğine dair. Seven insan ayrılır ayrılmaz başkasını sevip, çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…