Onu Nasıl Tavlarım?

Başta çocuğu reddetmiştim. Böyle bir ilişki istiyor olabilirsin ama şu an için ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum dedim.

Birkaç gün önce, bir çılgınlık yapasım geldi. Ona mesaj attım. Birkaç fotoğraftan, birkaç gün konuşmaktan etkileneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Seni görmeden karar veremem. Bir şey yapıyorsam yaptığıma değsin isterim dedim.

Wuhuuuuu işte beklediğimiz özgüvenli hareketler

visne kokulu haberlerinizi bekliyoruz çılgın kızlar <3

Sorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.
Çok yazık ediyorsun kendine.
Birgün anlayacaksın bunu. Ve feci şekilde pişman olacaksın. Ama geç olacak.
Başkada birşey söylemeye gerek yok.

Çok yazık ediyorsun kendine.
Birgün anlayacaksın bunu. Ve feci şekilde pişman olacaksın. Ama geç olacak.
Başkada birşey söylemeye gerek yok.
Erkekler de yaşıyor bunu ne oluyor ki?
Hiç yazık olanı görmedim.
En fazla tecrübe diyorlar,gezdim eğlendim diyorlar.

Zevk aldığım biriyle sevişmek kendime yazık etmek mi?

Cinsellik ozel bir konu. Kim kimle ne sekil yasiyorsa yasasin. Sadece korunulsun ki istenmeyen bebekler olmasin.
Bu konudaki olayi da ilk kez duyuyorum. Fu... bilmem neymis :) Duygu olmadan nasil sevisir ki iki insan? Yani seversin falan tamam dersin sevisirsin. Ama duygu yokken bir yemek sonrasi hadi hop seviselim. Ya da sirf bu sebeple tanistirilmak falan. Ne bileyim yabanciladim :) Ancak sunu merak ediyorum. Su para aliyor musun yazan arkadasa kizdiniz ya hani. (Hos bir soru degildi bunu kabul ediyorum) Beni ne saniyorsun falan dediniz. O sizi oneren 2 arkadasin yaptigi da farkli bisey degil benim gozumde mesela. Buna da ayni sekilde kizdiniz mi? Yani yorumunuzda kendinizden bahsederken "yokluktansa boyle bir hatun var" demek arkadasin yazdigi kadar ayip bence.
Bir de lutfen dikkat edin yasiniz daha kucuk hastalik kapmayin. Genceciksiniz.

Ben mevzuyu biraz yanlış aktardım maalesef.
Teşekkür ederim yorum yazan ellerinize sağlık :)

Ben mevzuyu biraz yanlış aktardım maalesef.
Teşekkür ederim yorum yazan ellerinize sağlık :)

Valla mevzudaki olayi bilmedigimden ben de yanlis bile aktarmis olabilirim. Hic duymadim. :) sev sevil sonra sevisirsin be annacım. Bana en makulu bu geliyor su an

Kadınlarımız kendi cinselliklerine yabancı zaten.Sonra evlenip bdv’ye bir sürü başlık açılacak.bir çok kişi de akıl verecek e sen de çok boş bırakmışsın adamı,şöyle seksi bir şeyler yap falan diye.yıllarca tukaka edilmiş cinselliği bu kez onu suçlamak için kulanacaksınız.önce cinsiyetimizle,seksle barışmalıyız.süper ikiyüzlüyüz hepimiz.
Konunuz vesileyle tüm genç kadınlara rahim ağzı aşısı(HPV) olmalarını hatırlatmak istiyorum.kızları olan anneler de 13 yaşından sonra bu aşıyı yaptırabiliyorlar sanırım.

Cinsellik ozel bir konu. Kim kimle ne sekil yasiyorsa yasasin. Sadece korunulsun ki istenmeyen bebekler olmasin.
Bu konudaki olayi da ilk kez duyuyorum. Fu... bilmem neymis :) Duygu olmadan nasil sevisir ki iki insan?
Seks ozunde fiziksel bir seydir. Fiziksel cekim oldugu surece de sevisilir.

Duygu olmadan ask olmadan sevisilemeyecegi tamamen bize ogretilen seyler. Hic bunlari duymamis bir toplulukta ask olmadan cinsel iliski gayet normal olurdu.

Zaten seks ozunde fiziksel oldugu icin birbirine deli gibi asik olsa bile seksten zevk almayan veya ten uyumu olmayan ciftler oluyor. Duygu bir zorunluluk degil, fiziksel cekim kafi.

Sadece evdigi kisiyle yapmak, fiziksel olarak hoşlandığı kisiyle yapmak hatta adini bile bilmedigi kisiyle yapmak gibi tamamen kisinin kendi dogrulari, kendi tercihleriyle ilgili. Kimi kendisine ogretileni, toplumca kabul edileni benimseyip o sekilde devam ediyor, kimi bunu kabul etmeyip seks icin fiziksel cekim yeterli deyip duygusal bir sey beklemiyor. Ikisi de normal.

Benim ile ilk buluşmasını seks için , ihtiyacı için gerçekleştiren adamı tavlamaya çalışmayı bırak ilk buluştuğum günü unutmak isterdim maalesf..
Konuda karşılıklı ihtiyaç giderme var sizse sanki ortada tecavüz var gibi yazmışsınız ne garip.
Seks erkekler kadar kadınların da ihtiyacıdır

Konuda karşılıklı ihtiyaç giderme var sizse sanki ortada tecavüz var gibi yazmışsınız ne garip.
Seks erkekler kadar kadınların da ihtiyacıdır
Evet farkındayım tabi ki karşılıklı ihtiyaç giderip buluşmayı sonlandırmışlar..
Zaten ikisi de birbirini tavlamış neyin tavı ki bu ..
Adama birbirimizin ihtiyaçlarını gidermek için buluşmuştuk ama Bn senden çok Hoşlandım ve ciddiyim bu ilişkide desin bakalım adam ne cvp verecek ??

Hakli olabilirsin tabiki. Ben sadece kendim icin dogru olani yazmistim zaten. Yani biriyle sevismem icin once duygu lazim bana. Ne bileyim bir kalbim atacak, sevecegim once sonra seviselim yani. Sıkıntı yok :) Bunu da toplum ogrettigi icin degil gercekten kendim boyle hissettigim icin soyluyorum. Dedigin gibisi de vardir illaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…