- 28 Mayıs 2018
- 173
- 172
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Başta çocuğu reddetmiştim. Böyle bir ilişki istiyor olabilirsin ama şu an için ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum dedim.Onun gözünde değil hayatım sen kendi gözünde değerini artır önce, o kimmiş ya? Arkadaşın dediği gibi söylemlerinle başla, “bunu isteyen tercih eden benim, o yoklukta fln diye değil, ben kendim bunu istiyorum değil mi” diye sor kendine, onun değil kendinin iyi vakit geçirmesini önemse. Kendin ol, beyefendi etkileniyorsa olaylar gelişir zaten etkilenmezse de keyfi bilir yallah.. öyle çabaladıkça çaresizce zaten olmaz..
Ay hadi inşallah.Ahh Anna senin gibi ben de böyle bişeyin içine düştüm..
Ben onu tavlaya bilirsem sana da anlatıcam..
Haha bol şansAhh Anna senin gibi ben de böyle bişeyin içine düştüm..
Ben onu tavlaya bilirsem sana da anlatıcam..
Wuhuuuuu işte beklediğimiz özgüvenli hareketlerBaşta çocuğu reddetmiştim. Böyle bir ilişki istiyor olabilirsin ama şu an için ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum dedim.
Birkaç gün önce, bir çılgınlık yapasım geldi. Ona mesaj attım. Birkaç fotoğraftan, birkaç gün konuşmaktan etkileneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Seni görmeden karar veremem. Bir şey yapıyorsam yaptığıma değsin isterim dedim.
Ahahah teşekkürlerHaha bol şans
Vişneciğim, özelden yazacaktım ama buradan yazayım belki görüp de nasiplenen olur.Ahahah teşekkürler
Çok yazık ediyorsun kendine.Sorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.
Zevk aldığım biriyle sevişmek kendime yazık etmek mi?Çok yazık ediyorsun kendine.
Birgün anlayacaksın bunu. Ve feci şekilde pişman olacaksın. Ama geç olacak.
Başkada birşey söylemeye gerek yok.
Erkekler de yaşıyor bunu ne oluyor ki?Çok yazık ediyorsun kendine.
Birgün anlayacaksın bunu. Ve feci şekilde pişman olacaksın. Ama geç olacak.
Başkada birşey söylemeye gerek yok.
Zevk aldığım biriyle sevişmek kendime yazık etmek mi?
Ben mevzuyu biraz yanlış aktardım maalesef.Cinsellik ozel bir konu. Kim kimle ne sekil yasiyorsa yasasin. Sadece korunulsun ki istenmeyen bebekler olmasin.
Bu konudaki olayi da ilk kez duyuyorum. Fu... bilmem neymis :) Duygu olmadan nasil sevisir ki iki insan? Yani seversin falan tamam dersin sevisirsin. Ama duygu yokken bir yemek sonrasi hadi hop seviselim. Ya da sirf bu sebeple tanistirilmak falan. Ne bileyim yabanciladim :) Ancak sunu merak ediyorum. Su para aliyor musun yazan arkadasa kizdiniz ya hani. (Hos bir soru degildi bunu kabul ediyorum) Beni ne saniyorsun falan dediniz. O sizi oneren 2 arkadasin yaptigi da farkli bisey degil benim gozumde mesela. Buna da ayni sekilde kizdiniz mi? Yani yorumunuzda kendinizden bahsederken "yokluktansa boyle bir hatun var" demek arkadasin yazdigi kadar ayip bence.
Bir de lutfen dikkat edin yasiniz daha kucuk hastalik kapmayin. Genceciksiniz.
Ben mevzuyu biraz yanlış aktardım maalesef.
Teşekkür ederim yorum yazan ellerinize sağlık :)
Seks ozunde fiziksel bir seydir. Fiziksel cekim oldugu surece de sevisilir.Cinsellik ozel bir konu. Kim kimle ne sekil yasiyorsa yasasin. Sadece korunulsun ki istenmeyen bebekler olmasin.
Bu konudaki olayi da ilk kez duyuyorum. Fu... bilmem neymis :) Duygu olmadan nasil sevisir ki iki insan?
Konuda karşılıklı ihtiyaç giderme var sizse sanki ortada tecavüz var gibi yazmışsınız ne garip.Benim ile ilk buluşmasını seks için , ihtiyacı için gerçekleştiren adamı tavlamaya çalışmayı bırak ilk buluştuğum günü unutmak isterdim maalesf..
Evet farkındayım tabi ki karşılıklı ihtiyaç giderip buluşmayı sonlandırmışlar..Konuda karşılıklı ihtiyaç giderme var sizse sanki ortada tecavüz var gibi yazmışsınız ne garip.
Seks erkekler kadar kadınların da ihtiyacıdır
Seks ozunde fiziksel bir seydir. Fiziksel cekim oldugu surece de sevisilir.
Duygu olmadan ask olmadan sevisilemeyecegi tamamen bize ogretilen seyler. Hic bunlari duymamis bir toplulukta ask olmadan cinsel iliski gayet normal olurdu.
Zaten seks ozunde fiziksel oldugu icin birbirine deli gibi asik olsa bile seksten zevk almayan veya ten uyumu olmayan ciftler oluyor. Duygu bir zorunluluk degil, fiziksel cekim kafi.
Sadece evdigi kisiyle yapmak, fiziksel olarak hoşlandığı kisiyle yapmak hatta adini bile bilmedigi kisiyle yapmak gibi tamamen kisinin kendi dogrulari, kendi tercihleriyle ilgili. Kimi kendisine ogretileni, toplumca kabul edileni benimseyip o sekilde devam ediyor, kimi bunu kabul etmeyip seks icin fiziksel cekim yeterli deyip duygusal bir sey beklemiyor. Ikisi de normal.