Onu Nasıl Tavlarım?

Nasıl mı tavlarsiniz?

Yatarak bile tavlayamadiysaniz, bundan sonra hiç tavlayamazsiniz. Bence bırakın siz şu duygu muygu işlerini de, karşılıklı ihtiyaç gidermeye devam edin.
Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.

Senin cinsellik konuların sorun değil ama duygusal boşlukta gibisin. Uzman değilim ama bana da öyle geliyor. Adamın saçını okşaman falan iyi düşün bunları canım.

Senin cinsellik konuların sorun değil ama duygusal boşlukta gibisin. Uzman değilim ama bana da öyle geliyor. Adamı okşaman falan iyi düşün bunları canım.
Adamı görene kadar kafamda böyle bir şey yoktu. Hatta bir kere buluşur sonra da görüşmem dedim.
Adam ciddi anlamda yakışıklı. Sokakta yanınızdan geçse dönüp bakarsınız eminim ki.
Tavırları, ses tonu etkileyici.

Sanmıyorum ilişkinin boyutunun değişebileceğini. Eğer sevgi aşk isteseydi adam zaten direk seks odaklı görüşmezdi. Belli ki o taraklarda bezi yok.

Şu an duygusal olarak yakınlaşmak istiyorum diyorsunuz. Normal vakit geçirmek için arayın onu. Sinema, konser, tiyatro gibi şeyler için. Birlikte yemeye, bir şeyler içmeye çıkın. Bunlardan sonra duygusal durumunuzu tekrar değerlendirin. Gerçekten duygusal olarak yakınlaşmak istiyor musunuz, yoksa istemiyor musunuz ancak böyle anlayabilirsiniz. Şu anki ilişkinizde çok iyi partner olabilirsiniz ancak bu çok iyi sevgili olacağınız anlamına gelmez. Farklı alanlarda da birbirinizle uyum sağlayabilirseniz duygusal yakınlaşma kendiliğinden gelecektir zaten. Birlikte geçirdiğiniz vakitleri çeşitlendirin

Ben mi dönüp bakarım :)) sen iyice düşün canım . Sonuçta yanılıyor olabiliriz tabi. Neyse yakışıklı diye etkilenmiş olabilirsin. Kaptırma kendini.

Bayiliyorum bu guclu kadin pozlarina.

Adam bana duygusal acidan ilgi duysun . Sebep ?

Eki Görüntüle 2239451
Kendinizi bu kadar önemli mi buluyorsunuz cidden? Buradaki insanları tanımam etmem beni güçlü bulun, bulmayın banane. Bana bir faydası zararı mi var?

Sebep vakit geçirdikçe ben adamdan hoşlandım acaba ondan olabilir mi?

E ben de seks odaklı görüştüm. Hatta bir kere görüşeyim sonra bir daha olmaz, iletişimi keserim dedim.
Biz kadınlar daha farkliyiz. Yani cinsellik sonrası duygusal şeyler hissetmeye daha meyilli yapıdayız ama erkekler bizim gibi değil, yani ilişki yaşayıp hiçbirşey olmamış gibi yollarına rahat rahat devam edebiliyorlar. Tecrübeden kaynaklı sanırım alışıklar.

Sürekli bana kendisi mesaj atıyor.
Buluşmadan 2 saat sonra falan da kendisi geyik yapmak için yazdı.

Of bu zihniyetler bu zihniyetler..

Adam mi öldürdüm, bir şey mi çaldım?
Seviştim yahu altı üstü. Begendigim bir bedenle yakinlastim.
Herkes aynı zihniyette olmak değil.
Saygı duyar geçerim en fazla.
Ama gerçekten başkaları tarafından önerilmen gerçekten gururunu kırmalı.
Bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…