- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Genelevlerin mantığına ters dediğiniz. Yeri gelmişken genelevlere karşıyımİnsan sevmediği biriyle nasıl cinsellik yaşayabilir çok tuhaf çok saçma bir durum
Ahahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.Nasıl mı tavlarsiniz?
Yatarak bile tavlayamadiysaniz, bundan sonra hiç tavlayamazsiniz. Bence bırakın siz şu duygu muygu işlerini de, karşılıklı ihtiyaç gidermeye devam edin.
O bundan farklı bir durumGenelevlerin mantığına ters dediğiniz. Yeri gelmişken genelevlere karşıyım
Senin cinsellik konuların sorun değil ama duygusal boşlukta gibisin. Uzman değilim ama bana da öyle geliyor. Adamın saçını okşaman falan iyi düşün bunları canım.Birçok cevap gelmiş.
Burdan topluca yanıt vereyim.
Bu çocukla ilk konuştuğumuzda, şimdilik böyle bir ilişki yaşamak istemediğimi söyledim. Ve konuşmayı kestik.
Sonra geçenlerde ihtiyaç duydum. Yani erkekler nasıl ihtiyaç duyuyorsa ben de ihtiyaç duydum. Yani beni sevsin falan diye değil.
Reddettigim erkekleri de anlatayım o zaman hem cinsel hem duygusal manada.
O zaman anlarsınız acaba sevilme ihtiyacı mi duyuyorum.
Tabi ki hem de çok farklı. Cinsellik yaşanıyor ve aşk yok onu söylemek istedim.O bundan farklı bir durum
Oraya giden kişiler belli
Adamı görene kadar kafamda böyle bir şey yoktu. Hatta bir kere buluşur sonra da görüşmem dedim.Senin cinsellik konuların sorun değil ama duygusal boşlukta gibisin. Uzman değilim ama bana da öyle geliyor. Adamı okşaman falan iyi düşün bunları canım.
E ben de seks odaklı görüştüm. Hatta bir kere görüşeyim sonra bir daha olmaz, iletişimi keserim dedim.Sanmıyorum ilişkinin boyutunun değişebileceğini. Eğer sevgi aşk isteseydi adam zaten direk seks odaklı görüşmezdi. Belli ki o taraklarda bezi yok.
Yaşadığınız şeyin neyine özenelimAhahah henüz yatma olayına tam geçemedik tatlım ya.
Ve bu ne şiddet? Galiba kedinin uzanamadığı ciğere pis der demesi durumu.
Ben mi dönüp bakarım :)) sen iyice düşün canım . Sonuçta yanılıyor olabiliriz tabi. Neyse yakışıklı diye etkilenmiş olabilirsin. Kaptırma kendini.Adamı görene kadar kafamda böyle bir şey yoktu. Hatta bir kere buluşur sonra da görüşmem dedim.
Adam ciddi anlamda yakışıklı. Sokakta yanınızdan geçse dönüp bakarsınız eminim ki.
Tavırları, ses tonu etkileyici.
Kendinizi bu kadar önemli mi buluyorsunuz cidden? Buradaki insanları tanımam etmem beni güçlü bulun, bulmayın banane. Bana bir faydası zararı mi var?Bayiliyorum bu guclu kadin pozlarina.
Adam bana duygusal acidan ilgi duysun . Sebep ?
Eki Görüntüle 2239451
Biz kadınlar daha farkliyiz. Yani cinsellik sonrası duygusal şeyler hissetmeye daha meyilli yapıdayız ama erkekler bizim gibi değil, yani ilişki yaşayıp hiçbirşey olmamış gibi yollarına rahat rahat devam edebiliyorlar. Tecrübeden kaynaklı sanırım alışıklar.E ben de seks odaklı görüştüm. Hatta bir kere görüşeyim sonra bir daha olmaz, iletişimi keserim dedim.
Of bu zihniyetler bu zihniyetler..Yaşadığınız şeyin neyine özenelim
Bir de gurur duyuyor
Erkeklerde bu durum olabilir ama kadında çok tuhaf kadınla erkek farklıdırTabi ki hem de çok farklı. Cinsellik yaşanıyor ve aşk yok onu söylemek istedim.
Sürekli bana kendisi mesaj atıyor.Biz kadınlar daha farkliyiz. Yani cinsellik sonrası duygusal şeyler hissetmeye daha meyilli yapıdayız ama erkekler bizim gibi değil, yani ilişki yalayıp hiçbirşey olmamış gibi yollarına rahat rahat devam edebiliyorlar. Tecrübeden kaynaklı sanırım alışıklar.
Herkes aynı zihniyette olmak değil.Of bu zihniyetler bu zihniyetler..
Adam mi öldürdüm, bir şey mi çaldım?
Seviştim yahu altı üstü. Begendigim bir bedenle yakinlastim.