- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Ah yok, uzun bir süre bir erkeğe ilk ben birşeyler hissettiğimi söylemeyi düşünmüyorum :)Belki oda seninle aynı şeyi düşünüyordur.
Direk söyle bence :)
Sorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.Valla tavlamak icin kendinizden taviz vermeyin. Kendiniz olun, guclu olun, iliskiden beklentilerinizde net olun. Ilk flort zamanlari iliskideki rollerin oturdugu zamandir. Karsi tarafi etkilemek icin numara yaparsaniz sonra iliskinin sonuna kadar iki taraf da ceker. Icinizden geldigi gibi davranin. Olacaksa o sartlarda olsun.
Cevabim degismez. Icinizden geldigi gibi davranin ve beklentilerinizde net olun. :)Sorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.
Aa üzüldüm bak. Anne Boleyn'liğe devam da artı taktikler duymanın da zararı olmaz dimi?Ey gidi ey anna boleynlik kimlere kalmış
Valla bn anlamadım o yüzden ne yazacağımı bilemedim nasip kısmet olacağı varsa olur zatenSorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.
Karşılıklı ihtiyaçların giderildiği diyeyim.Valla bn anlamadım o yüzden ne yazacağımı bilemedim nasip kısmet olacağı varsa olur zaten
Ben eski konularınızı hatırlıyorum o yüzden diyorum bu çakma hareketleri bırakın diye. Sakil duruyo inandırıcı değil malesefAa üzüldüm bak. Anne Boleyn'liğe devam da artı taktikler duymanın da zararı olmaz dimi?
Pardon?Ben eski konularınızı hatırlıyorum o yüzden diyorum bu çakma hareketleri bırakın diye. Sakil duruyo inandırıcı değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?