Onu Nasıl Tavlarım?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hatunlar,

Arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım biri var. Aramızda farklı türden bir arkadaşlık var. Açık açık buraya yazmak istemiyorum, hem linç edilmemek hem de konum cinsellik bölümüne taşınmasın diyerek..

Birbirimizle olan iletişimimiz gayet iyi, saygılı, iletişim kurmaktan keyif alıyoruz.
İlk buluşmamızın sonunda, ben ya da kendisi teklif etmeden, evime kadar bıraktı. İlk buluşmadan birkaç saat sonra ilk mesajı o attı.

Hayatımda yakından gördüğüm en yakışıklı insanlardan biri. Yüzüne bakmaya doyamıyorum. Hoşlandım sözün özü. Hatta belki daha da fazlası.
Tanıştığımdan itibaren kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Ben bu adamla duygusal açıdan da yakınlaşmak istiyorum.
Belki KK hatunlarının verebileceği birkaç taktiğimsi, öneri, şöyle böyle yap diyebileceği şeyler vardır diye düşünüyorum :) Şimdiden teşekkürler, okuyan gözlerinize, yorum yapan ellerinize sağlık.

Tavlamak kelimesi hoş olmadı kabul ama başlığında ilgi çekmesi gerekiyor. Dimi ama? :)

Valla tavlamak icin kendinizden taviz vermeyin. Kendiniz olun, guclu olun, iliskiden beklentilerinizde net olun. Ilk flort zamanlari iliskideki rollerin oturdugu zamandir. Karsi tarafi etkilemek icin numara yaparsaniz sonra iliskinin sonuna kadar iki taraf da ceker. Icinizden geldigi gibi davranin. Olacaksa o sartlarda olsun.

Sorun şu ki bizim ilişkimiz biraz daha farklı türden bir ilişki. Umarım anlatabilmişimdir.

Olayı farklı ilişkiden çıkarıp duygusal yöne kaydır o zaman.Mesela konusurken günlük olaylardan daha çok bahset onun gün içinde yaşadıklarını öğren.Duygusal bir konuda ihtiyacın olmasa bile ondan fikir isteyip hayatına dahil ettiğini göster.
Bunlardan sonra hafta sonu yakın bir yerlerde plan yapabilirsin.Birlikte olduğunuz saat uzun olacağı için illaki paylaşımlar olur

Aa üzüldüm bak. Anne Boleyn'liğe devam da artı taktikler duymanın da zararı olmaz dimi?
Ben eski konularınızı hatırlıyorum o yüzden diyorum bu çakma hareketleri bırakın diye. Sakil duruyo inandırıcı değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…