- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Tamam yok da, duygusal ilişkiye dönmesi için benim yapabileceğim şeyler nedir sizce diye soruyorum zaten :)Anladık anladık ta f* b* likten sonra duygusal ilişkiye dönülmez diye bir kural yok.
Filmi bile çekilmişti hattası.tabi abd de geçiyordu.
Ben öyle bir talepte bulunmayı düşünmüyorum zaten.Fuckbuddylikten ilişkiye dönme aşaması biraz zor olabilir hatta hiç olmayabilir. Eğer reddedilmeye, F*** buddy olarak da kaybetmeye razıysanız bu tip bir aksiyona girin derim. Aksi takdirde sizin duygusal hisleriniz başladığını hissederse kaçabilir.
Mesela hayatıma dahil etmek için ne yapabilirim sizce?Kurbağa deneyi misali yavaş yavaş hayatına dahil ederek.
Hızlı yaparsan kurbağa kaçar, yavaş yavaş dahil edersen kurbağa Ne olduğunu anlamadan alışır.
Sohbet edin. Filmlerden konserlerden tiyatrolardan bahsedin. Bir süre sonra birine beraber gitme konusunu açın ama talepkar olmadan.Mesela hayatıma dahil etmek için ne yapabilirim sizce?
Hayır, başka partneri yok.Sohbet edin. Filmlerden konserlerden tiyatrolardan bahsedin. Bir süre sonra birine beraber gitme konusunu açın ama talepkar olmadan.
Ya da bir buluşmanızda mesela önce yemeğe gidin oradan eve geçin. Yani yatak dışında vakit geçirmeye yönelik bir şeyler yapın/yaptırın.
Sizden başka partneri var mı?
Neden, sizde de mi benzer durum var yoksa? :)Takipteyim hadi inş :)
O filmi beraberce izleyin belki bilinçaltına mesaj yollamış olursunuz:)Tamam yok da, duygusal ilişkiye dönmesi için benim yapabileceğim şeyler nedir sizce diye soruyorum zaten :)
Yeni başladıysa evet başka yöne evrilmeye daha müsait olabilir. Başarılar :)Hayır, başka partneri yok.
Henüz 1 kere görüştük. Bakalım birkaç buluşma sonra dediğinizi yapabilirim.
Friends with benefits adı.O filmi beraberce izleyin belki bilinçaltına mesaj yollamış olursunuz:)
İlk defa bu tarz bir ilişkim oldu. Ondan bilemiyorum.Anna boleyn pek iyi bilirdi bu işleri.
Kadın bundan 500 sene önce ingiltere kralını tavlamış. Sen bunu mu tavlayamayacaksin
Beni aldatan sevgilimle biteli neredeyse 3 ay olacak.Bence bi nefes al
Günlük rutinleri birlikte yapmak. Benzer ilgi alanlarına ait link göndermek bile iletişimde kalmanızı sağlar. Kahve içmek, yapabileceğin basit şeyleri (kavanoz açmak gibi) yapamıyormuşcasına yardım istemek, güzel müzik liseleri göndermek- istemek, dizi tavsiyeleri alıp vermek, sevdiği şeyleri oltaya takmak (yemek- İçmekle ilgili küçük şeylerden bahsedip bi gün birlikte tüketme yolları yapmak), zamanla bunlar randevuya ilişkiye dönüşür karşı tarafın hayatında bi boşluğu doldurmak lazım evvela ki eksilince hissetsin. Ortak yaşantılar oluşacak mini mini. zamanla netleşir. Yer edineyim derken siz fazlaca kaptırmayın ama, işler karmaşıklaşmasın.Mesela hayatıma dahil etmek için ne yapabilirim sizce?
Amaç kendini dinleyebilmen için kendine mühlet vermen. Hayatında biri olmadan geçen zaman da boşa geçmiyor zaten. Tekrar hayal kırıklığına uğramaman için temkinli olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum sadece. Malesef tek başına genç veya güzel olmak insanı keşmekeşten kurtarmıyor. Tabi yine de sen bilirsinBeni aldatan sevgilimle biteli neredeyse 3 ay olacak.
3 ay yahu. Uzun bir süre.
Gencim, güzelim. Zaman akıp geçiyor.
Birisine karşı hislerim varsa kendimi durdurmamın ne anlamı var? Amaç ne yani?