Onu Nasıl Tavlarım?

Siz sevgiye çok açsınız ve birine verebileceğiniz en iyi şeyin cinsellik olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun karşılığında size sevgi verileceğini düşünüyorsunuz.

3 ay önce ayrıldım diyorsunuz da, ondan sonra kaç kez konu açtınız? Daha 1 hafta önce sizden "zevk almayan" birinden bahsetmişsiniz.

Biraz zaman tanıyın kendinizi tanımak için. Yalnızlıkta kötü olmaya biliyor bazen.

Baldan kız geldi aklıma:)
B baldankiz1 daha masumdu kızcağız orda bır dakikalık cınsellıkte kendını karsı koyamıyordu ona rağmen linc eden olmustu amacın seks gibisinden konu sahibine gelirsek cinsellikle başlanan hele bu ilk gun dense duygusallığa donmesi zor dönse bile cinsellik en basta olacak ve bellı zaman sonra sadece cinsellık yönden ihtiyacını karsılayan birisi durumuna düşeceksin

O farklı türden ilişkilerde, karşı tarafa ne kadar ciddiyetsiz baktıklarını, malum bir sitede okumuştum. Hatta kadının kazara hamile kalmasını ölümle eş değer tutanlar vardı baya. Erkek bakış açısını kestiremiyorum bu konuda, karaktere bağlı tabi birde.

Şu kk ya üye olduktan sonra resmen hayatın gerçekleri ile yuzlestim. Birde kendimi akıllı sanırdım
Bilmediğim duymadığım her terimi burada öğrendim diyebilirim. Bazı arkadaşların açtıkları konuda ki insanların gerçek hayatta hem varolduğu biliyordum hem de yoktur ya filan diyordum. Yani sabah sabah beynim yandı. Nasıl anlatacagimi bilemedim.
Bunlar hep erken yaşta evlenmenin zararı mi yararı mi bilemedim. Ama yine de

adam 30+ yada olgun biri ise boşa hayal kurmayın. ne istediğini bilen biridir. adam fuckbody istemiş, alan razı veren razı ama sizde durum değiştiyse size geçmiş olsun.

çoluk çocuksa zaten merak etmeyin, o size teklif eder ama tavsiyem böyle biri ile bildiğimiz anlamda birliktelik/sevgililik yaşamayın. adamı büyütmekle uğraşırsınız.

kimsenin hayat tarzı beni bağlamaz. isterseniz her akşam başka biri ile olun. ama yaşınız bu kadar özgür bir cinsel yaşam için çok genç. hem sizin insan tanıma tecrübeniz, hem yaşıtınız erkeklerin henüz ergen olması(erkekte ergenlik 26-27 de bitiyor bence.)

türkiye de yaşıyor iseniz bu işler bu ülkede şöyle yürür, %95 için konuşuyorum, adam kadınlarla yatar kalkar, hatta bunu reddeden kadınlara kezban diye diye dolaşır. iş evlenmeye gelince bakire arar. o kezban dediklerinin peşinde koşar. bunu bayaga doktor, mühendis, dişçi okumuş etmiş, büyükşehirde modern hayatlara sahip adamlarda bile gördüm...

neyse işin özü, bence oluru yok.

ilk tensel temasın olmadığı sadece duygusal ilişkilerin bile tabu olduğu bir ülkede
cinselliği ihtiyaç olarak görüp duygusallığı sonraya bırakan
ilk tenini beğenmeliyim uyumu yakalayalım duygular sonra tarzı davranış gösteren insan modeli
aynı ülkede mi yaşıyoruz acep
bence sizin bizden değil bizim sizden öğreneceklerimiz var chery

Beni aldatan sevgilimle biteli neredeyse 3 ay olacak.
3 ay yahu. Uzun bir süre.
Gencim, güzelim. Zaman akıp geçiyor.
Birisine karşı hislerim varsa kendimi durdurmamın ne anlamı var? Amaç ne yani?
İlla hayatında biri olmak zorunda değil erkeksizde yaşanır hayatın tek amacı biriyle beraber olmak değil ayrıca yapmış olduğun şey bana göre mide bulandırıcı

zor bi mesele. ask iliskilerinde genelde fiziksellesmek sonradan olur, sizde konu tam tersi. filmlerde friends with benefits olaylari herzaman aska donusuyor. umalim sizde de oyle olsun!

Yani burası Amerika değil, çocuğunda halis muhlis bir türk erkeği olduğunu varsayarsak fuckbodylikten romantizme dönmez. Duygusal bir şey hissettiğin insana önce duygularını açıp karşılık bulduğunda gidersen şu ihtiyacını? Bomboş ilişkiler peşindesin. Cinsellik o yüzden sadece bi ihtiyaç senin için. Doldur biraz içini artık.

Neden bu kadar hızlı yaşamak istiyorsunuz hayatı? O sizinle takılırken siz ona aşık olacaksınız, sonra gelsin yeni bir depresyon. Ben sizin ilgi ve sevgiye aç olduğunuzu düşünüyorum. Kim kimle ne isterse yaşar, hayat sizin ama bence siz sevilmek istiyorsunuz. Bunun yolu cinsellikten geçmiyor. Hele arkadaşlarınızın sizi tavsiye etmesi berbat bir şey. Üzgünüm ama ben sizin konularınızı okuduğumda güçlü, ayakları üzerinde duran, istediği gibi yaşayan bir kadın görmüyorum. Şu yaşadıklarınız da yine en çok sizi üzecek.

benim de aklıma "çocuk yaptığına pişman mısın" diye bi başlık var ordaki iğrenç bi entry geldi sizin yorumunuzu okuyunca. erkekler bu konuda çok korkunçlar bence.

Birçok cevap gelmiş.
Burdan topluca yanıt vereyim.

Bu çocukla ilk konuştuğumuzda, şimdilik böyle bir ilişki yaşamak istemediğimi söyledim. Ve konuşmayı kestik.

Sonra geçenlerde ihtiyaç duydum. Yani erkekler nasıl ihtiyaç duyuyorsa ben de ihtiyaç duydum. Yani beni sevsin falan diye değil.
Reddettigim erkekleri de anlatayım o zaman hem cinsel hem duygusal manada.
O zaman anlarsınız acaba sevilme ihtiyacı mi duyuyorum.

Hızlı yaşamak mi?
Ayrildigim insandan sonra yıllarca beklemek, evlenmeden olmaz kafasına girmek mi beni güçlü kadın yapacak?
Istediğim şeyi alırım, yaparım. O ne der toplum ne der kafasına girmem.
Bence bu beni gayet de güçlü bir kadın yapıyor.

Konuyu 1 hafta önce açmam o sıralar yaşandığı anlamına mı geliyor?
Keşke kadınların da sevişmekten zevk alabildiğini anlayabilseniz.
Yani sadece erkeklere ödül olarak verdiğimiz bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…