- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 36
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Baldan kız geldi aklıma:)Karşılıklı ihtiyaçların giderildiği diyeyim.
B baldankiz1 daha masumdu kızcağız orda bır dakikalık cınsellıkte kendını karsı koyamıyordu ona rağmen linc eden olmustu amacın seks gibisinden konu sahibine gelirsek cinsellikle başlanan hele bu ilk gun dense duygusallığa donmesi zor dönse bile cinsellik en basta olacak ve bellı zaman sonra sadece cinsellık yönden ihtiyacını karsılayan birisi durumuna düşeceksinBaldan kız geldi aklıma:)
Benim anlamadığım sevişmek normal oluyor da, birşeyler hissettiğini söylemek neden garip oluyorAh yok, uzun bir süre bir erkeğe ilk ben birşeyler hissettiğimi söylemeyi düşünmüyorum :)
Şu kk ya üye olduktan sonra resmen hayatın gerçekleri ile yuzlestim. Birde kendimi akıllı sanırdımCinsellik ozel bir konu. Kim kimle ne sekil yasiyorsa yasasin. Sadece korunulsun ki istenmeyen bebekler olmasin.
Bu konudaki olayi da ilk kez duyuyorum. Fu... bilmem neymis :) Duygu olmadan nasil sevisir ki iki insan? Yani seversin falan tamam dersin sevisirsin. Ama duygu yokken bir yemek sonrasi hadi hop seviselim. Ya da sirf bu sebeple tanistirilmak falan. Ne bileyim yabanciladim :) Ancak sunu merak ediyorum. Su para aliyor musun yazan arkadasa kizdiniz ya hani. (Hos bir soru degildi bunu kabul ediyorum) Beni ne saniyorsun falan dediniz. O sizi oneren 2 arkadasin yaptigi da farkli bisey degil benim gozumde mesela. Buna da ayni sekilde kizdiniz mi? Yani yorumunuzda kendinizden bahsederken "yokluktansa boyle bir hatun var" demek arkadasin yazdigi kadar ayip bence.
Bir de lutfen dikkat edin yasiniz daha kucuk hastalik kapmayin. Genceciksiniz.
İlla hayatında biri olmak zorunda değil erkeksizde yaşanır hayatın tek amacı biriyle beraber olmak değil ayrıca yapmış olduğun şey bana göre mide bulandırıcıBeni aldatan sevgilimle biteli neredeyse 3 ay olacak.
3 ay yahu. Uzun bir süre.
Gencim, güzelim. Zaman akıp geçiyor.
Birisine karşı hislerim varsa kendimi durdurmamın ne anlamı var? Amaç ne yani?
benim de aklıma "çocuk yaptığına pişman mısın" diye bi başlık var ordaki iğrenç bi entry geldi sizin yorumunuzu okuyunca. erkekler bu konuda çok korkunçlar bence.O farklı türden ilişkilerde, karşı tarafa ne kadar ciddiyetsiz baktıklarını, malum bir sitede okumuştum. Hatta kadının kazara hamile kalmasını ölümle eş değer tutanlar vardı baya. Erkek bakış açısını kestiremiyorum bu konuda, karaktere bağlı tabi birde.
Hızlı yaşamak mi?Neden bu kadar hızlı yaşamak istiyorsunuz hayatı? O sizinle takılırken siz ona aşık olacaksınız, sonra gelsin yeni bir depresyon. Ben sizin ilgi ve sevgiye aç olduğunuzu düşünüyorum. Kim kimle ne isterse yaşar, hayat sizin ama bence siz sevilmek istiyorsunuz. Bunun yolu cinsellikten geçmiyor. Hele arkadaşlarınızın sizi tavsiye etmesi berbat bir şey. Üzgünüm ama ben sizin konularınızı okuduğumda güçlü, ayakları üzerinde duran, istediği gibi yaşayan bir kadın görmüyorum. Şu yaşadıklarınız da yine en çok sizi üzecek.
Konuyu 1 hafta önce açmam o sıralar yaşandığı anlamına mı geliyor?Siz sevgiye çok açsınız ve birine verebileceğiniz en iyi şeyin cinsellik olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun karşılığında size sevgi verileceğini düşünüyorsunuz.
3 ay önce ayrıldım diyorsunuz da, ondan sonra kaç kez konu açtınız? Daha 1 hafta önce sizden "zevk almayan" birinden bahsetmişsiniz.
Biraz zaman tanıyın kendinizi tanımak için. Yalnızlıkta kötü olmaya biliyor bazen.
O zaman hayatta mutluluklar.Hızlı yaşamak mi?
Ayrildigim insandan sonra yıllarca beklemek, evlenmeden olmaz kafasına girmek mi beni güçlü kadın yapacak?
Istediğim şeyi alırım, yaparım. O ne der toplum ne der kafasına girmem.
Bence bu beni gayet de güçlü bir kadın yapıyor.