- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Haklısın tabii.Amaç kendini dinleyebilmen için kendine mühlet vermen. Hayatında biri olmadan geçen zaman da boşa geçmiyor zaten. Tekrar hayal kırıklığına uğramaman için temkinli olman gerektiğini anlatmaya çalışıyorum sadece. Malesef tek başına genç veya güzel olmak insanı keşmekeşten kurtarmıyor. Tabi yine de sen bilirsin
Şu anda yok da günümüzün bekar kızlarının vebası anacım bu durum, dizi gibi diğer konulardansa içimi açtı :)Neden, sizde de mi benzer durum var yoksa? :)
Ah ah bu çocuk da daha doğrusu adam da benim içimi açtı.Şu anda yok da günümüzün bekar kızlarının vebası anacım bu durum, dizi gibi diğer konulardansa içimi açtı :)
Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?Haklısın tabii.
Ama inan çocuktan öyle çok hoşlandım ki.
Fotoğrafımı görmüş sosyal medyadan. Beğenmiş dediğine göre.Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?
Oooo allah tamamına erdirsin karşim agjkıljffgg :)Ah ah bu çocuk da daha doğrusu adam da benim içimi açtı.
Araba kullanırken o, koltuğuma yaslanıp tebessüm eden bir ifadeyle onun suratını, suratındaki izleri seyretmek
Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?
Yok bizimki böyle olmadı :)Biriyle buluşuyorsunuz mesela, yemekten içmekten sonra bana gel muhabbeti falan oluyor, oradan yürüyor işler zaten.. ben de işin profu gibi oldum ama çevremden gördüğüm bu şekil :))
Gençler marjinal ne diyebilirim hahahahahs :)Yok bizimki böyle olmadı :)
Direkt biz bunun üzerinden konuştuk. Sonra da buluştuk.
2 arkadaşın,çocuğa yoklukta olduğu için seni tavsiye etmiş oyle mi?. Ciddi düşünmez bu adam,üzgünüm.Fotoğrafımı görmüş sosyal medyadan. Beğenmiş dediğine göre.
Gerçi biraz özel şeyler konuştuğum 2 arkadaşımın çocukluk arkadaşları. Çocuk yokluktaysa böyle bir hatun var falan filan diye de ilerlemiş olabilir konu. Ki anladığım öyle ilerlemiş.
Neden kendime saygım olmadığını düşünüyorsun ki?2 arkadaşın,çocuğa yoklukta olduğu için seni tavsiye etmiş oyle mi?. Ciddi düşünmez bu adam,üzgünüm.
Tavsiyem,kendine biraz saygın olsun. Cinselliği bu şekilde yaşamak seni şimdi olmasa bile ilerde yaralayabilir.
Pardon?Peki maddi bir destek alıyor musun kendisinden ?
Pardon?
Yok artık, ne ima ediyorsunuz bana?
Yani şimdi bu ilişki bu amaç ile başladıysa çok kapılıp gitmemek lazım.Karşılıklı ihtiyaçların giderildiği diyeyim.
Olabilir ona birşey diyemem de sen başkalarının seni onermesinden rahatsız olmadın mi? Arkandan neler diyorlardirNeden kendime saygım olmadığını düşünüyorsun ki?
Çocukla baştan konuştuk cinsellik odaklı olduğumuzu. Ama tabii ummadık bir durum çıktı, hoşlandım ondan.
Sonuçta imkansız bir durum değil.
Sevgili istemediğini söylemişti.Yani şimdi bu ilişki bu amaç ile başladıysa çok kapılıp gitmemek lazım.
Karşıdaki nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz.
Mesela sadece seks hayatım olsun dahasını istemem düşüncesinde biriyse bunu mutlaka anlarsınız.
Not:Linç edilecek bişey bulamadım.
Yok artıkPeki maddi bir destek alıyor musun kendisinden ?