Onu Nasıl Tavlarım?

Yok artık
Sizin hayat görüşünüze uymayan herkese sosyal ağdan ağzınıza her geleni sorabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Şikayet ediyorum yazdığınızı

Alalaa ben böyle bişe ima etmedim ya arkadaşa yardımcı olmak için çevremde gördüğüm bişeyi yazacaktım .

Bu nasıl bi ön yargı hey yarabbim. Resmen sizin kendi düşünceniz yani bu benim öyle bi düşüncem olmadı yazdım da zaten kendisine bu kadar anlayışsız olamaz bi insan

Sevgili istemediğini söylemişti.
Yaniiii yorumum şu ki,
İlişkiniz bu kadarıyla kalır gibi.
Ama bilemeyiz ki...
Bu şekilde kalmak ve ilerlemek sizi üzmeyecekse,
Daha başka boyutlara geçmek istemeyecekseniz devam edilebilir.

Ama yok ben kaptırıyorum ileri seviye beklentiniz varsa yine zaten yapmanız gerekeni bilirsiniz..

He bide yakışıklıymış az gezin işte ne olacak sankim :KK53:

Merakımı mazur görün ama inanın çok merak ettim:) bu tarz bi ilişkiyi hiç yaşamadım çevremdede yok yaşayan o yüzden merak ediyorum bu olayın başlangıcı nasıl oluyor:) yani ilk tanıştıgınızda belki o da sizden hoşlanmıştır nerden biliyosunuz? Sonucta hoşlantı yoksa birliktelik zor olmazmı?
Çeşitli uygulamalardan tanışılabiliyor.
Ya da mesela sosyal bir ortamda tanışıp aynı gece eve gidilebiliyor vs.
Aynı gece eve gidilmese bile tanıştıktan sonra flört aşamasında kartlar açık oynanabiliyor.

Yani başlaması için birçok farklı senaryo var.

Yaniiii yorumum şu ki,
İlişkiniz bu kadarıyla kalır gibi.
Ama bilemeyiz ki...
Bu şekilde kalmak ve ilerlemek sizi üzmeyecekse,
Daha başka boyutlara geçmek istemeyecekseniz devam edilebilir.

Ama yok ben kaptırıyorum ileri seviye beklentiniz varsa yine zaten yapmanız gerekeni bilirsiniz..

He bide yakışıklıymış az gezin işte ne olacak sankim :KK53:
Ama imkansız da değil olur mu olur kafasındayım ben :KK70:
Haklısın ya ben tadını çıkarayım sadece durumun.
Çocuk taş,taş. Böyle baktığı an içim eriyor. Yazmıştım birkaç sayfa önce. Beni eve bırakırken arkama yaslanıp bütün yol onun suratını seyrettim :KK70:

Fotoğrafımı görmüş sosyal medyadan. Beğenmiş dediğine göre.
Gerçi biraz özel şeyler konuştuğum 2 arkadaşımın çocukluk arkadaşları. Çocuk yokluktaysa böyle bir hatun var falan filan diye de ilerlemiş olabilir konu. Ki anladığım öyle ilerlemiş.
One night stand, fuckbuddy, friends with benefits vb müesseselerle hiçbir sorunum yok ama bu mesajınız sizin açınızdan pek hoş değil umarım farkındasınızdır. Yani yokluktan dolayı böyle bir kız var git yat diye sizi öne sürmüşler ve siz buna bozulmuyorsunuz? Bilemedim yani bence pek gurur verici bir durum değil. Hani ikimiz de bekarız yalnızız diye tanışmamızı istemişler demek var, çocuk yoklukta diye beni önermişler demek var...

One night stand, fuckbuddy, friends with benefits vb müesseselerle hiçbir sorunum yok ama bu mesajınız sizin açınızdan pek hoş değil umarım farkındasınızdır. Yani yokluktan dolayı böyle bir kız var git yat diye sizi öne sürmüşler ve siz buna bozulmuyorsunuz? Bilemedim yani bence pek gurur verici bir durum değil. Hani ikimiz de bekarız yalnızız diye tanışmamızı istemişler demek var, çocuk yoklukta diye beni önermişler demek var...
Ben biraz yanlış anlattım durumu galiba.
Şu an kafam o kadar dolu ki, doğru kelimelerle güzelce anlatabileceğimi sanmıyorum.

Alalaa ben böyle bişe ima etmedim ya arkadaşa yardımcı olmak için çevremde gördüğüm bişeyi yazacaktım .

Bu nasıl bi ön yargı hey yarabbim. Resmen sizin kendi düşünceniz yani bu benim öyle bi düşüncem olmadı yazdım da zaten kendisine bu kadar anlayışsız olamaz bi insan

Pardon Nesi önyargı? siz özel hayatıyla ilgili bir şeylere paylaşan herkse “para alıyor musun” diye soruyor musunuz burada mesela? Kimse aptal değil, yaptığınız çok ayıp. Mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir de inançlı birisiniz, Allah bile birini yargılamak için koca bir ömür veriyor da öyle yargılıyor, utanmalısınız bence. kimin nasıl yaşayacağının / ahlakının hesabını kitabını yapmak kimseye düşmez, herkes kendi iyi niyetinden sorumlu.

Ama imkansız da değil olur mu olur kafasındayım ben :KK70:
Haklısın ya ben tadını çıkarayım sadece durumun.
Çocuk taş,taş. Böyle baktığı an içim eriyor. Yazmıştım birkaç sayfa önce. Beni eve bırakırken arkama yaslanıp bütün yol onun suratını seyrettim :KK70:
Bişey derdim de taşlanırım :KK62:
İmkansız diye bişey yokta,
Klasik Türk erkeği kafası diye bişey var malesef.
Amannn gözünü doyurmuş,gönlünü de doyuruyor.
Eğlen gitsin gideceği yere kadar...
Etinden sütünden yararlanmanın zararı olmaz gibi. :ıslık:
En kötü ne olabilir ki..

Bişey derdim de taşlanırım :KK62:
İmkansız diye bişey yokta,
Klasik Türk erkeği kafası diye bişey var malesef.
Amannn gözünü doyurmuş,gönlünü de doyuruyor.
Eğlen gitsin gideceği yere kadar...
Etinden sütünden yararlanmanın zararı olmaz gibi. :ıslık:
En kötü ne olabilir ki..
Özelden yazabilir miyim size?

Öncelikle ilk başta nasıl beynine kazındıysanız genelde böyle devam eder baştaki yargıları yıkmak çok zordur kadınlar cinsellik yaşadıkça bağlanırken erkekler cinsellik yaşadıkça sıkılma evresine girerler karşısınızdaki erkek evlenilecek kız eğlenilecek kız modundaysa ne yazık ki çok zor çünkü siz onun beynine cinsellik olarak kazındınız öncelikle bu algıyı yıkmanız gerek aklında kalıcı olmaya çalışın herkeste olmayan farklı özelliklerinizi ön plana çıkarın mizahi yetenek de olabilir film kültürünüz de hiç fark etmez. Özel hayatınızdan bahsedin günlük yaşamınızda neler yaptığınızdan vb. Sohbetleriniz eğlenceli geçsin sizinle konuşmaktan zevk alsın. Onu sıkmadan boğmadan dertlerinizden bahsedebilirsiniz ama asla sıkıcı bi şekilde yapmayın sohbet havasında olsun burda amaç onun da size kendini açması ve sizinle özelini paylaşması. Kendi arkadaşlarına bile anlatamadığı şeyleri size anlatabilir hale gelmeli böylece yokluğunuzda eksikliğinizi hisseder. Ona ilgili ve şefkatli davranın sizin yanınızda rahat olabilsin saçmalayabilsin ama hoşlantınızı ya da aşkınızı belli etmeyin o zaman kaçabilir. Kıskançlık muhabbetlerine asla girmeyin çok saçma bir şey anlatsa bile yargılamayın. Zamanla fark etmeden kendisini sizin yanınızda bulur varlığınıza iyice alıştıktan sonra gerisi kolay

Size katılıyorum, canım kızma ama arkadaş daha iyi ifade etmiş, kendi değerini azaltma artır :KK66:

Öncelikle ilk başta nasıl beynine kazındıysanız genelde böyle devam eder baştaki yargıları yıkmak çok zordur kadınlar cinsellik yaşadıkça bağlanırken erkekler cinsellik yaşadıkça sıkılma evresine girerler karşısınızdaki erkek evlenilecek kız eğlenilecek kız modundaysa ne yazık ki çok zor çünkü siz onun beynine cinsellik olarak kazındınız öncelikle bu algıyı yıkmanız gerek aklında kalıcı olmaya çalışın herkeste olmayan farklı özelliklerinizi ön plana çıkarın mizahi yetenek de olabilir film kültürünüz de hiç fark etmez. Özel hayatınızdan bahsedin günlük yaşamınızda neler yaptığınızdan vb. Sohbetleriniz eğlenceli geçsin sizinle konuşmaktan zevk alsın. Onu sıkmadan boğmadan dertlerinizden bahsedebilirsiniz ama asla sıkıcı bi şekilde yapmayın sohbet havasında olsun burda amaç onun da size kendini açması ve sizinle özelini paylaşması. Kendi arkadaşlarına bile anlatamadığı şeyleri size anlatabilir hale gelmeli böylece yokluğunuzda eksikliğinizi hisseder. Ona ilgili ve şefkatli davranın sizin yanınızda rahat olabilsin saçmalayabilsin ama hoşlantınızı ya da aşkınızı belli etmeyin o zaman kaçabilir. Kıskançlık muhabbetlerine asla girmeyin çok saçma bir şey anlatsa bile yargılamayın. Zamanla fark etmeden kendisini sizin yanınızda bulur varlığınıza iyice alıştıktan sonra gerisi kolay
Arabada otururken geçen gün, yüzünü ve saçlarını okşadım. Bu biraz takılma amacımızın yanında şefkat dolu oluyor galiba :)

Bu yoruma ben de katılıyorum.senin bedenin senin kararın tabi ama sen öneri istediğin için yorum yapabiliyoruz.yoksa bize bir zararın yok.hayat senin.ilişkinin şeklinin de değişmesini istiyorsun madem önce söylemlerden başlayabilirsin.sevgiler

Haklısın ama şu saatten sonra ne yapabilirim ki değerimi arttıracak?
Onun gözünde değil hayatım sen kendi gözünde değerini artır önce, o kimmiş ya? Arkadaşın dediği gibi söylemlerinle başla, “bunu isteyen tercih eden benim, o yoklukta fln diye değil, ben kendim bunu istiyorum değil mi” diye sor kendine, onun değil kendinin iyi vakit geçirmesini önemse. Kendin ol, beyefendi etkileniyorsa olaylar gelişir zaten etkilenmezse de keyfi bilir yallah.. öyle çabaladıkça çaresizce zaten olmaz..

X