- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok aslında doğru aktardınız da kendinizi bu şekilde yanlışlıkla da olsa ifade etmeniz.Her şeyi okuduysanız olayı yanlış aktardığımı da okumuş olmanız lazım. Ama tabii onu görmezden geliyorsunuz :)
Maç sırasında biraz alkol alınca, uyku da bastırınca konuyu bile yazarken zorlandım. Olur öyle şeyler :)Yok aslında doğru aktardınız da kendinizi bu şekilde yanlışlıkla da olsa ifade etmeniz.
Teşekkür ederim harika yorumun için.Dogal davran yeter bence civil civil eglenceli birine benziyosun.Ozellikle yakisikli diye tabir ettiklerimiz artik dogallik pesinde cunku herkes sahte davraniyor.
Aslında bence bir şeyler var.Eğer size karşı birseyler gösterseydim belki ederdi. Nasıl başlarsa öyle gider.
Bir gün aşık olup hayatınızdan çıkma ihtimali çok yüksek.
Neden bağlandığı kişi ben olmayayım?Bu adam günün birinde daha az arar daha az mesaj yollar.. Görüşmeler azalır işlerim çok yoğun der. Ve biter. Çünkü birisine duygusal olarak baglanmistir.
Üzülmemek için fazla bağlanmayin.
Hanım efendinin tabiriyle yanıt verdim farkındaysan.
Biliyor musun düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Insanlar neden kendileriyle alakasız konulara böyle aşırı tepkiler verirler? Ama bulamıyorum...
Anlamadığınız konu hayat sadece sizin dünyanızdan ibaret değil.Yahu, madem F*** buddysiniz bari onu becerebilin diyorum size. Yani, tek gecelik bir kadının, ihtiyacını da gidermişken, sevgi, duygusallık arayışına girmesine tahammül edemiyorum.
Yahu sevgi emektir, emek. Sevgi ilmek ilmek işlenir yurege. İlk buluşmada analla oralla olmaz o sevgi. Dediğim gibi, tek gecelik, bir kadın olduğunuzu söylüyorsaniz, derinlere girmeye çalışmayın. Giremezsiniz.
Anlamadığınız konu hayat sadece sizin dünyanızdan ibaret değil.
Yukarıda F*** buddy'si ile evlenen birileri yorum yapmış birkaç kişi. Yani demek ki olabiliyormuş.
Ah şimdi siz çocukla evlenmek istediğimi falan çıkaracaksınız muhtemelenNiye boş yere laf anlatıyorsam..
One night stand ile f*ckbody mevzusu arasında dağlar kadar fark var..Boş konuşmayın. Tek gecelik kadınla evlenen adam zaten bana göre ofsayt bir adamdir. Alnından iki yana yükselen tepecikleriyle mutludur. Bundan banane!
Beni boşverin de, diğer buluşmada ne vereceğinizi planlayın siz. Tam vermediğinizi okumaktan sıkıldık. Tamamlayın şunu.
Boş konuşmayın. Tek gecelik kadınla evlenen adam zaten bana göre ofsayt bir adamdir. Alnından iki yana yükselen tepecikleriyle mutludur. Bundan banane!
Beni boşverin de, diğer buluşmada ne vereceğinizi planlayın siz. Tam vermediğinizi okumaktan sıkıldık. Tamamlayın şunu.
Üyenin biri istediğini vermişsiniz artık tavlamaniz zor gibi bir şey dedi.Tam vermek ? Tamamlamak ? Neyi kacirdim ben? Anlamadim bunlari.
One night stand ile f*ckbody mevzusu arasında dağlar kadar fark var..
Tam vermek ? Tamamlamak ? Neyi kacirdim ben? Anlamadim bunlari.
Tam vermek ? Tamamlamak ? Neyi kacirdim ben? Anlamadim bunlari.
Öyle bir şey olmadı.Tek gecelik olmayan, her gecelik olduğunu söyleyen üye, kendisi söyledi. Beraberlik olmuş ama klasik olandan olmamış. na klasik olandan olmuş. Değişik tünellere girilmiş.
Of tamam tamam öyleyim. Seni rahatlatacaksa bu cevap, sakin olBliyoruz biliyoruz, F*** buddysiniz tek gecelik değil, onlarca gecelik oluyorsunuz. Ya da günlük. Bu açıdan büyük bir fark var, dogru. Ki bence, anlık bir zevkten başka bir sey değilsiniz.