- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.530
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bir yılda değil 3 yılda 4 kişi..1 yılda 4 kişi ile örneğin 6 yılda 4 kişi arasında fark var. Bunu sizi sorgulamak için söylemiyorum, bana veya herhangi birine bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz.
Ben sadece sizi uyarmaya çalışıyorum yaşça sizden büyük biri olarak. 22 yaşında 4 partner fazla da olabilir, normal de. Nereden baktığınıza bağlı.
Ayrıca bence eğer bu kadar aktif bir seks hayatı istiyorsanız düzenli bir partneriniz olsun. Sevgili demiyorum ama en azından düzenli ve tek bir partner ile devam edin. Hem sağlık hem tatmin açısından sizin için daha iyi olacaktır.
Hayatımda ilk defa fuckbody tarzı ilişki yaşıyorum.Ya anna, ihtiyaçta ihtiyaç. Cinsellik herkese ihtiyaç. Ama fıtratın bu senin, sen muhakkak yolun sonunda duygusala bağlarsın, adam çok özür diliyorum erkekler arasında “çak geç” muhabbeti yapar. “Ay ama biz ikimizde zevk alıyoruz, kullanılmıyorum”. Kullanılmadığına inanıyorsan tavlamaya çalışma. Sevişmek sadece fiziksel değil, ruhsal bi bütünlüktür. O bütünün içine adam kendi girecek, sen onu çekemezsin. Seni sevsin diye uğraşamazsın. Senden hoşlanmasını da sağlayamazsın.
Milyonlarca kadınız. Kaç tanemiz 30 yıllık bekar hayatına bu kadar fuckbody sığdırabilir ki? Seni eleştirmiyorum, yanlışta demiyorum. Fakat birçok kişinin söylediği bu “duygusal boşluk ve sevilme ihtiyacını” yabana atma. Reddettiğin adamlarada bel bağlama. Gerçekten sevebilecek adamlar vardır aralarında belkide ama sen hem sevip hem sevilmek istiyorsun. Denk gelene kadar da savuracaksın kendini.
Boyle erkeklerin istediği şeyi ilk bulusma da verirsen belli zaman sonra ciddiye almayacaklar seni bu defa neden arkadaşlarıma sevgilileri el ustunde tutuyorda benimkileri cinsellik peşindeler yada aldatıyorlar buda senı uzerBir yılda değil 3 yılda 4 kişi..
Tesekkur ederim
Simdi de anna gitmis :)))Rica ederim:))
Yarini yataklara bağlamak mıben şok onlar kesin insan değildir ya emin misiniz, bizim orda yok hiç böyleleri
Simdi de anna gitmis :)))
Bacım senn kafadan istiyorum ben de valla ne dediğin belli ne istediğin şeyAnlamadığınız konu hayat sadece sizin dünyanızdan ibaret değil.
Yukarıda F*** buddy'si ile evlenen birileri yorum yapmış birkaç kişi. Yani demek ki olabiliyormuş.
Ah şimdi siz çocukla evlenmek istediğimi falan çıkaracaksınız muhtemelenNiye boş yere laf anlatıyorsam..
Konu sahibi en son Başka birisiyle birlikteydı hatta aşık olmuştuDaha önce f.ckbuddylikten sevgililige dönen ya da sonrasında seninle ciddi düşünüp sevgili olmak isteyen biri olmuş muydu? Bu ihtimaller dahilinde yorum yapıcam, erkekler bu konuda pek modern düşünmüyor çünkü özellikle bizimkiler