Onu Nasıl Tavlarım?

Ya anna, ihtiyaçta ihtiyaç. Cinsellik herkese ihtiyaç. Ama fıtratın bu senin, sen muhakkak yolun sonunda duygusala bağlarsın, adam çok özür diliyorum erkekler arasında “çak geç” muhabbeti yapar. “Ay ama biz ikimizde zevk alıyoruz, kullanılmıyorum”. Kullanılmadığına inanıyorsan tavlamaya çalışma. Sevişmek sadece fiziksel değil, ruhsal bi bütünlüktür. O bütünün içine adam kendi girecek, sen onu çekemezsin. Seni sevsin diye uğraşamazsın. Senden hoşlanmasını da sağlayamazsın.

Milyonlarca kadınız. Kaç tanemiz 30 yıllık bekar hayatına bu kadar fuckbody sığdırabilir ki? Seni eleştirmiyorum, yanlışta demiyorum. Fakat birçok kişinin söylediği bu “duygusal boşluk ve sevilme ihtiyacını” yabana atma. Reddettiğin adamlarada bel bağlama. Gerçekten sevebilecek adamlar vardır aralarında belkide ama sen hem sevip hem sevilmek istiyorsun. Denk gelene kadar da savuracaksın kendini.

Bir yılda değil 3 yılda 4 kişi..

Hayatımda ilk defa fuckbody tarzı ilişki yaşıyorum.

Çok saygıdeğer Mune adminim, naçizane önerim banlanan üyelerin konuları yoruma kapatılmalı diye düşünüyorum.. Cvp verme hakkı olmayıpta konunun uzatılmasını uygun bulmamakla birlikte alaya alınıldığını görüyorum iyi günler.

Bu konuda cok film var. " no strings attach, friends with benefits" gibi. Fckbuddy olarak baslayan iliskiler aşka donusuyor fln. Bunlari izleyip olaylarin gelisimine bakabilirsin. Ama sunu da unutmamak gerekir ki burasi amerika degil. Orada bu tur iliskiler normal goruluyor. Kadin erkek herkes icin. Burda ise kadin ve erkegin cinsellikteki konumu esit degerlendirilmiyor.

siz bu olaya kesin cizgilerle baslamissiniz. Aşk, ilişki vs yok sadece seks var diye. Bu asamadan sonra turk erkegi kafasinda birini duygusal bir iliskiye sokmak bence imkansiza yakin.

Bacım senn kafadan istiyorum ben de valla ne dediğin belli ne istediğin şey

İlk buluşmada sevişsem benim ruhuma ağır gelirdi,kaldıramazdım,kötü hissederdim kendimi,ben eşimle sevgiliyken birlikte oluyordum beş yıllık ilişkinin son üç buçuk yılında aktif cinsellik vardı bigün bile kendimi kötü hissetmediğim hatta fırsatını bulduğumda orda burda sıkıştırıp mıncıkladığım türden,ne libido varmış sende diye eşimin az geyiklerine maruz kalmadım

Sevişmek güzel de böylesi konusahibinin tarzı biraz yorucu sanki,hayatımda bir kadın tanıdım bu şekilde yaşayıp mutlu olan onun dışında biz kadınlar için ilk önce ruhun doyurulması esas sanırım.

Eğlenceli bir konuya benziyor 335 mesaj atılmış. Neyse mesajım dursun da burada bir ara bakarım.

Daha önce f.ckbuddylikten sevgililige dönen ya da sonrasında seninle ciddi düşünüp sevgili olmak isteyen biri olmuş muydu? Bu ihtimaller dahilinde yorum yapıcam, erkekler bu konuda pek modern düşünmüyor çünkü özellikle bizimkiler

Konu sahibi en son Başka birisiyle birlikteydı hatta aşık olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…