- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Eski f...b.. ile evliyim.. Ama açıkçası bunun için bi çaba harcamadığm gibi arada başkasıyla bi evlilik bile yaptım 8 ay süren.. Boşandığımı öğrenip tekrar karşıma çıktı ve evlendikTamam yok da, duygusal ilişkiye dönmesi için benim yapabileceğim şeyler nedir sizce diye soruyorum zaten :)
Neden terk etmem gerektigini düşünüyorsunuz?
Annaboleyna kaç yaşındasın bilmiyorum ama onsekiz yaşını doldurmuş olduğunu varsayıyorum..hayatını istediğin gibi yaşamak senin seçimin..ama umarım dikkatli davranıyorsundur..çok eşlilik bir takım hastalıkları da beraberinde getiriyor bilirsin..hamilelik dersen apayrı bir sorun..lütfen en azından bu konularda dikkatli ol..Absolut ama son ilişkimin üzerinden neredeyse 3 ay geçti. Bana çok kısa bir süre gibi gelmiyor.
Arada benden hoşlandıklarını söyleyenler, çıkma tekli edenler oldu. Ama ben kabul etmedim.
Bu adamdan hoşlandım gerçekten.
Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.
Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?
Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.
Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş
M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.
Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.
Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?
Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.
Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş
M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.
Hahaha Allah seniGazozuna ilaç at diyecektim ama o yapılmış sanırım ahsjsjs.
O sizin güzelliğiniz demekKonudan bağımsız ama şu cümle o kadar güzel ki çarpıldım resmen ", Allah bile birini yargılamak için koca bir ömür veriyor da öyle yargılıyor"....
Kesinlikle katılıyorum. Eşime ve kardeşime bakıyorum, onların içlerinde de böyle canavarlar var mı diye düşünüyorum bazen.benim de aklıma "çocuk yaptığına pişman mısın" diye bi başlık var ordaki iğrenç bi entry geldi sizin yorumunuzu okuyunca. erkekler bu konuda çok korkunçlar bence.
Konuyu 1 hafta önce açmam o sıralar yaşandığı anlamına mı geliyor?
Keşke kadınların da sevişmekten zevk alabildiğini anlayabilseniz.
Yani sadece erkeklere ödül olarak verdiğimiz bir şey değil.
Hem de fazlasıyla :)Ben siz zevk almıyorsunuz demedim ki, eminim alıyorsunuzdur
Ben değilim. Bekar tabii ki.Erkeklerin dünyasından bakarsak eğer istediği herşeyi vermişsiniz bu saaten sonra "tavlamak" baya zor.
Bide bu bey evli olabilir mi ? Teyit ettiniz mi ? Daha önce ki ikinci üyelik konunuzu okumuştum sizdiniz yanılmıyorsam.
Peki öyle olsun :)Ben değilim. Bekar tabii ki.
Daha tam anlamıyla istediği her şeyi vermedim sizin tabirinizle.
Ben değilim. Bekar tabii ki.
Daha tam anlamıyla istediği her şeyi vermedim sizin tabirinizle.
Hepsini anladim da baldankiz neden ban yedi onu anlamadim??
Hanım efendinin tabiriyle yanıt verdim farkındaysan.İstediği herşeyi vermemişmiş. Taksite bağladın yani, bir, bir yerinden bir, bir yerinden ilişki. İggkkk midem altüst oldu. Bir de bunu destekleyenler yok mu?
Her şeyi okuduysanız olayı yanlış aktardığımı da okumuş olmanız lazım. Ama tabii onu görmezden geliyorsunuz :)Peki öyle olsun :)
Bu benim düşüncem değil" yoklukta" size gelen erkeğin düşüncesi olabilir dedim.
Hani burdan romantizim çıkmaz.