- Konu Sahibi Meredith Grey
Önceki konulrınıza göz gezdirdim tedavi olmalısınız seks düşkünlğü bir hastalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikoloğa gittim.Önceki konulrınıza göz gezdirdim tedavi olmalısınız seks düşkünlğü bir hastalık
Teşekkür ederim harika yorumunuz için :)benim ilki o dönemki erkek arkadaşım olmak üzere bir kaç farklı erkekle cinsel ilişkim oldu. Sonra birisi ile flörtleştim, 1-2 kere dışarıda gezip tozduktan sonra seks yaptık. Ama sevgili gibi değildik, canımız çekti seviştik. Ben ona eski sevgilimi de anlatmıştım. Şimdi 5 yıllık evliyiz, bir çocuğumuz var. Çok mutluyuz. Hiç de sorun olmadı, birbirimizden önceki zamanlarımızın lafı bile açılmaz.
Neden duygusal bir ilişkiye dönmesin ki diyorum başka da bir şey demiyorum
Öyle bir şey olmadı.
Siz kendi kendinize uyduruyorsunuz :)
Zihniyetiniz bu işte.
Her konununuz cinsellik vs arzulama seks bilmem ne psikoloğunu değiştirmen öneririm seninki psikiyatriklik ilaçlı yani konuşmalık değilPsikoloğa gittim.
Aşırı bir durum olmadığını söyledi. Normalmiş yani.
Ahahha siz vermedim fiilini bambaşka şekilde anlamışsınız. Ah kusura bakmayın ama bu benden değil sizden kaynaklı ne yazık ki.Niye uydurayim? Elime ne geçecek? Bir şeyler atıyorsunuz ortaya, sonrada o değil bu değil diyip duruyorsunuz. Tam vermedim dediniz, açıkça soruyorum, siz ne verdiniz? Tövbe tövbe, ben kacar.
Yanlış aktardım. Doğrusu birkaç sayfa önce yazıyor...Her konununuz cinsellik vs arzulama seks bilmem ne psikoloğunu değiştirmen öneririm seninki psikiyatriklik ilaçlı yani konuşmalık değil
Çok rahatsız edici kendine saygını kaybetmeni sağlar bu durum düşünsene arkadaşların seni öneriyor
Yanlış dediydim dedin doğrusu ne ozaman çok kötü arkadaşlarına kadar herkes biliyor
Bana göre çok kötü b ir durum
Bütün içeriği arattımYanlış aktardım. Doğrusu birkaç sayfa önce yazıyor...
Neden?Erkeklerde bu durum olabilir ama kadında çok tuhaf kadınla erkek farklıdır
Pardon?Bütün içeriği arattım
Doğrusunu göremedim
Senin anne bence seni hemen acilen psikiyatriste götürmeli seni bırakmamalı
Gittiğin yol yol değil
Benim arkadaşlarım birine öyle derse benim hakkımda ne münasebet onları öyle bir kastırırımki... Psikologluk değilsin psikiyatriklik sin sevişmeyi modern görmen ayrı bir konuPardon?
Ahahaha tamam öyle yaparız.
Gittigim psikolog en azından modern biri de sevişmenin de bir ihtiyaç olduğunun farkında..
Çocuk beni Instagramda görüp beğeniyor. Arkadaşlarım da onun da hayatında biri yok, kastirmaz, rahattır diyorlar anladığım kadarıyla.
Bana göre mide bulandırıcıNeden?
Bütün o tek gecelik ilişkilerde, fuckbuddy ilişkilerinde vs bir taraf kadın oluyor malum. O zaman bunu yapan bir sürü kadın var demektir.
Bu yanlışsa size göre yanlıştır. Sayfalarca insanlara kendi görüşünüzü fikrinizi dayatmayın. Bu tarz bir ilişkiyi doğru bulmayan bir sürü yorum var, insanlar fikirlerini söylemiş geçmiş. Bir siz varsınız diretip duran.
Bu konular subjektif konulardır. İki kişinin hangi koşullarda seks yapabileceğini, hangi kriterleri karşıladıktan sonra cinsel ilişkiye girebileceğini belirleyen bir üst komite falan olmadığına göre herkes kendi doğrusuyla yaşar.
Aşk olmadan duygu olmadan seks olmayacağı da tamamen toplum öğretisi. Hep bunu duyarak büyüdüğümüz yaşadığımız için buna şartlanıyoruz. Halbuki seks özünde fiziksel bir olay. Tabii ki aşık olduğunuz insanla yapılan seks ile ten uyumu dışında bir şeyiniz olmayan bir adamla yapılan arasında çok fark var. O ayrı. Ama aşk olmadan da pekala sevişilir, bu da ne yanlış ne iğrenç, ne mide bulandırıcı.
Kızım olduğu zaman gerekli tedbirleri aldığı sürece sevişebilir. Salt seks temelli bir ilişkiye başlayıp yüreği kanarsa da bu konudaki dersini alıp bunu kaldıramayacak bir insan olduğunu anlar, bir daha yapmaz. İnsanların yatak odası hakkında ahkam kesmek pek adetim değildir.Bana göre mide bulandırıcı
Kadın ve erkek farklıdır
Kızınız olduğunda bol bol sevişir ozaman yüreği kanar ilgili kişi gibi konular açar
Neye nekadar yorum yapacağımda beni ilgilendirir
Sayfalarca yanlış diyen var zaten niye dayatıyım 3 kişi normal kabul etmiştir
Ah ah,Konu sahibi önceki konularınıza bir bakayım dedim, baktım :)
Öncelikle belirtmek isterim ki, kimin ne yaptığı ile zerre ilgilenmiyorum. Bir insan bir diğer insana zarar vermediği sürece ne yaptığı sadece kendini ilgilendirir. Bu notu ekleyip oluşabilecek muhtemel önyargıları yok ettikten sonra mevzuya döneyim.
Konularınızın hemen hemen hepsi seksle ilgili. Mesela burada bir üye vardı sürekli kaynanası ile ilgili konu açan. Bizler ona obsesif olduğunu söyledik. Bir diğer üye yine fanteziler ile alakalı konular açıyor, ona da aynı şeyi söylüyor birçok kişi. Siz sanıyorsunuz ki, seksli konu açtığınız için ve yaşam tarzınızdan dolayı tepki alıyorsunuz. Kendi adıma söylemeliyim ki, sevişmek benim için alelade bir eylem. Ne yüceltilecek ne de kınanacak bir yanı var. Asırlardır içgüdüsel olarak bize yüklenen bu isteği, yaşayan tüm canlılar olarak eyleme çeviriyoruz. Hayvanlardan farklı olarak zevk de alıyoruz. Ancak siz bence bu konuda obsesif haller sergiliyorsunuz. Kişisel kanaatimdir. Gittiğiniz psikoloğun deneyimini bilmem ancak olur da bir daha giderseniz sadece seks yapma oranınızı değil, bunu dile getirme ve düşünme oranınızı da belirtin.
Bunun dışında yazdığınız hemen hemen her cevapta "buradaki kişileri mi umursayacağım" "zaten konu açmak için giriyorum sadece. Sürekli burada vakit mi geçiriyorum" gibi cümleler sarf etmişsiniz. Açtığınız konu sayısına ve verdiğiniz cevaplara bakılırsa, benden çok zaman geçirdiğiniz aşikar mesela. Diğer birçok üyeden ya da. Genele göre daha özgür bir hayat Yaşamanız ve sekse olan düşkünlüğünüz, bunu duymak belki hoşunuza gitmez ama sizi daha yüksek bir mertebeye taşımıyor mesela. Gayet de farkındasınız buradaki birçok kadının hoşuna gitmeyecek bir hayatınızın ve üslubunuzun olduğunun. Lakin siz buna rağmen burada aynı içeriğe sahip olan onlarca konu açıp "valla hiç de umursamıyorum fikirleri" deyince de ne bileyim. Böyle biraz tutarsızlık mı desem, samimiyetsizlik mi desem.
Yine şahsi kanaatim olduğunu belirterek söze gireyim. Bence siz ya anlattığınız gibi bir hayat yaşamıyorsunuz ya da çok fazla baskıya maruz kaldınız. Cinsellik hususunda bir travma yaşamış olmanız, yahut sevgi ve ilgi konusunda bir açlığınız olması da muhtemel. Dediğiniz gibi yaşıyor iseniz hayatı, cinselliği kullanarak sevilmeyi umuyor olmanız da mümkün.
Son olarak açtığınız konular, patlamış sokak lambaları olsaydı yine benzer şeyler yazardım. İçerik çok umurumda değil ancak normal davranışlar sergilemiyorsunuz. Iyi sevişmeler efenim :)
Sevişmek modernlik demiyorum.Benim arkadaşlarım birine öyle derse benim hakkımda ne münasebet onları öyle bir kastırırımki... Psikologluk değilsin psikiyatriklik sin sevişmeyi modern görmen ayrı bir konu
Ben bu tür ilişkilere karşıyım cinselliğw değil kapalı biri değilim ama bu iyi birşey olduğunu düşünmüyorum burası açık platform tabi Benide ilgilendirmez ama bu uluorta yazılıyorsa gizli değil bizde yorum yapıyoruzKızım olduğu zaman gerekli tedbirleri aldığı sürece sevişebilir. Salt seks temelli bir ilişkiye başlayıp yüreği kanarsa da bu konudaki dersini alıp bunu kaldıramayacak bir insan olduğunu anlar, bir daha yapmaz. İnsanların yatak odası hakkında ahkam kesmek pek adetim değildir.
Size kendi doğrularınızla iyi günler dilerim. Ayrıca büyük konuşmayın ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz