Onu Nasıl Tavlarım?

Tamam yok da, duygusal ilişkiye dönmesi için benim yapabileceğim şeyler nedir sizce diye soruyorum zaten :)
Eski f...b.. ile evliyim.. Ama açıkçası bunun için bi çaba harcamadığm gibi arada başkasıyla bi evlilik bile yaptım 8 ay süren.. Boşandığımı öğrenip tekrar karşıma çıktı ve evlendik :halay:

Neden terk etmem gerektigini düşünüyorsunuz?

"Umurumda değilsin, sen gibi çok var, canım isterse gelirim ama şu ara pek istemiyor" mesajını vermek için. Zaten aranızda bir ilişki var sayılmaz fbliği ilişkiden sayma, ihtiyaç dahilindeki spontane buluşmalar toplamı. Terk etmek dediğim de "Mesafe" koymak. Her gel dediğinde gitme, git işini gör gt gibi bırak çık, suratına bakma-asla yanında duyguya girme cool kal, hep bir yerlere yetişir gibi bas git. Duygularını kazanmak için çaba harcaması gerektiğini düşündür ki bu maceraya atılma isteği oluşabilsin. Kolay ulaşılmaz-sırlı bir yön bırak yani kendinde.

Burada muhtemelen "Adam alacağını almış daha niye umursasın" tarzı yorumlar almış olabilirsin ama bu her zaman böyle olmaz, dengeler değişebilir, sen umursama dibine kadar ki umursanmak için can atacağı bir ruh haline girme olasılığı olsun.

Absolut ama son ilişkimin üzerinden neredeyse 3 ay geçti. Bana çok kısa bir süre gibi gelmiyor.
Arada benden hoşlandıklarını söyleyenler, çıkma tekli edenler oldu. Ama ben kabul etmedim.
Bu adamdan hoşlandım gerçekten.
Annaboleyna kaç yaşındasın bilmiyorum ama onsekiz yaşını doldurmuş olduğunu varsayıyorum..hayatını istediğin gibi yaşamak senin seçimin..ama umarım dikkatli davranıyorsundur..çok eşlilik bir takım hastalıkları da beraberinde getiriyor bilirsin..hamilelik dersen apayrı bir sorun..lütfen en azından bu konularda dikkatli ol..

Duygusal açıdan yakınlaşmak istiyorsanız önce şu taktikleri yapın derim

Hayatınızda sizi üzen ama erkek olmasın (sevgili anlamında )
Bir olayı paylaşarak sizin uzuntunuzu ne kadar önemsiyor önce onu bir görün .
Içinde eksik kalan bir şeyler olduğunu söyleyin . Sana güzel teselli cümleleri kurarsa
Bana iyi geliyorsun sana anlattığım için kendimi daha iyi hissettim iyi ki varsın gibi cümleler de sen kur

Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.

Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?

Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.

Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş :ruh:

M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.

:sampiyon:

yorumun önünde saygı ile eğilen emoji yoktu, şampiyon emojisi ile idare et lütfen :)

M Meredith Grey tavlamayı düşünmek yerine hayatı akışına bırak, ilişkinizi çok laçkalaştırmayın, saygınızı koruyun yeter. Eğer ikiniz de birbirinize aynı duyguları hissediyorsanız olaylar gelişir.
Ha bir de birlikte geçirdiğiniz zamanın ne kadarını yatakta geçiriyorsunuz bilemiyorum ama :KK45: normal etkinliklerde daha fazla birlikte zaman geçirmeye bakın; konser, sinema, tiyatro, arkadaş buluşmaları vb. Bir çift gibi yani :KK66:

Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.

Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?

Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.

Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş :ruh:

M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.

Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı. Ben buna koparım ama :KK70::KK70:

benim de aklıma "çocuk yaptığına pişman mısın" diye bi başlık var ordaki iğrenç bi entry geldi sizin yorumunuzu okuyunca. erkekler bu konuda çok korkunçlar bence.
Kesinlikle katılıyorum. Eşime ve kardeşime bakıyorum, onların içlerinde de böyle canavarlar var mı diye düşünüyorum bazen.

Erkeklerin dünyasından bakarsak eğer istediği herşeyi vermişsiniz bu saaten sonra "tavlamak" baya zor.

Bide bu bey evli olabilir mi ? Teyit ettiniz mi ? Daha önce ki ikinci üyelik konunuzu okumuştum sizdiniz yanılmıyorsam.

Erkeklerin dünyasından bakarsak eğer istediği herşeyi vermişsiniz bu saaten sonra "tavlamak" baya zor.

Bide bu bey evli olabilir mi ? Teyit ettiniz mi ? Daha önce ki ikinci üyelik konunuzu okumuştum sizdiniz yanılmıyorsam.
Ben değilim. Bekar tabii ki.

Daha tam anlamıyla istediği her şeyi vermedim sizin tabirinizle.

Ben değilim. Bekar tabii ki.

Daha tam anlamıyla istediği her şeyi vermedim sizin tabirinizle.

Daha istediği herşeyi vermemişmiş, taksite bağladın yani. Bi bir yerinden, bi bir yerinden veriyorsun. Anal lafı geçti bir yerde, aman aman neyse. İggkkk midem altüst oldu. Bir de bunu destekleyenler yok mu?

Son düzenleme:
İstediği herşeyi vermemişmiş. Taksite bağladın yani, bir, bir yerinden bir, bir yerinden ilişki. İggkkk midem altüst oldu. Bir de bunu destekleyenler yok mu?
Hanım efendinin tabiriyle yanıt verdim farkındaysan.

Biliyor musun düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Insanlar neden kendileriyle alakasız konulara böyle aşırı tepkiler verirler? Ama bulamıyorum...

Peki öyle olsun :)

Bu benim düşüncem değil" yoklukta" size gelen erkeğin düşüncesi olabilir dedim.

Hani burdan romantizim çıkmaz.
Her şeyi okuduysanız olayı yanlış aktardığımı da okumuş olmanız lazım. Ama tabii onu görmezden geliyorsunuz :)

X