- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 29
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konuyu ve yorumları baştan sona okumam lazım :)B baldankiz1 daha masumdu kızcağız orda bır dakikalık cınsellıkte kendını karsı koyamıyordu ona rağmen linc eden olmustu amacın seks gibisinden konu sahibine gelirsek cinsellikle başlanan hele bu ilk gun dense duygusallığa donmesi zor dönse bile cinsellik en basta olacak ve bellı zaman sonra sadece cinsellık yönden ihtiyacını karsılayan birisi durumuna düşeceksin
Sen aşıksın arkadaşAh ah bu çocuk da daha doğrusu adam da benim içimi açtı.
Araba kullanırken o, koltuğuma yaslanıp tebessüm eden bir ifadeyle onun suratını, suratındaki izleri seyretmek
Hoşlanmadan sadece ihtiyaç için, bir kadının bir adama dokunuşunu tahayyül edemiyorum.Neden kendime saygım olmadığını düşünüyorsun ki?
Çocukla baştan konuştuk cinsellik odaklı olduğumuzu. Ama tabii ummadık bir durum çıktı, hoşlandım ondan.
Sonuçta imkansız bir durum değil.
Evet bu yazımla sanki, git bu kız yok demez zaten falan gibi bir intibah oldu çünkü.Ben biraz yanlış anlattım durumu galiba.
Şu an kafam o kadar dolu ki, doğru kelimelerle güzelce anlatabileceğimi sanmıyorum.
Ben miyim ki oİkinci üyelik alıp buna benzer bir konu açan üye vardı, onlarında arasında "farklı" bir ilişki vardı, konunuz onu anımsatti, sorunuzun cevabıyla ilgili bir fikrim yok.
Öyle mi diyorsun?Sen aşıksın arkadaş
Kibledim sizi , hicbir uyeye ucuz diyerek hakaret edemezsiniz bu forumdaKonu senin ucuzluğun, bir de burdan “güçlü kadınım, yakışıklı birine dokunuyorum owww yeaaah” tarzı mesajların,ayrıca sadece takılmalık ilişki yaşıyoruz diyip aşk dilenmen. He ayrıca seviş,grup yap kimseyi ilgilendirmez ama buraya konu açıyorsun sonra da, istediğim cevaplar gelmeyince kendince bizleri aşağılıyorsun. Biraz kendine saygı göster, değer ver. Karşındaki adamın ve arkadaşlarının sana ne kadar saygı duydukları ortada çünkü.
İkinci uyeliginle kendi açtığın konular hariç yorum yapman yasak baldankiz.Ben miyim ki o
2-3 kere yazdım en azından.. Yanlış aktardım diye.
Instagram'dan beni görüyor. Beğeniyor. Arkadaşlarımız da hayatında biri yok, kasmaz, rahattır minvalinde konuşuyorlar anladığım.
Imkansız diye bir şey olduğunu dusunmuyorum söz konusu insan ilişkileri olduğunda.rahattır kasmaz erkek jargonun da ne demek oluyor biliyorsundur eminim... yapma kendini kandırma... ben seni yargılamıyorum dediğin gibi istiyorsun sevişiyorsun, istemiyorsun ayrılıyorsun mesele değil bu ama hayat tarzının türkiye şartlarında türkiye zihniyetiyle kabul görmez ... yani demek istediğim senin şuanki ilişkin duygusal romantik ilişkiye evrilmez ... kapılıp aşık olmadan çek kendini yada "yok ya olursa olur olmazsa ben zevk almaya bakarım" dersen aynen devam
Neden terk etmem gerektigini düşünüyorsunuz?Terk etmeden tavlayamazsınız, ki bu da fifti fifti bir ihtimal.
NetÖyle mi diyorsun?
Bilmiyorum bütün derdimden sıkıntımdan arındım sanki. Bazı anları kafamda bin kere canlandirdim
Yok ya elinin altında değilim.Bu saatten sonra tavlayamazsın artık üzgünüm. Ancak artık birlikte olmayacaksınız, uzaklaşacaksınız, o şekilde bir şansınızı deneyin. Şuan çok afedersiniz ama elinin altındasınız , tavlayamazsınız.
Imkansız diye bir şey olduğunu dusunmuyorum söz konusu insan ilişkileri olduğunda.
Bakalım, yaşayıp göreceğiz..
Teşekkür ederim harika yorumun için.Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.
Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?
Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.
Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş
M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.