Onu Nasıl Tavlarım?

Konuyu ve yorumları baştan sona okumam lazım :)
Henüz konunun nerelere geldiğini anlayamadım

Hoşlanmadan sadece ihtiyaç için, bir kadının bir adama dokunuşunu tahayyül edemiyorum.
Basamak basamak değil kafa göz dalmışsınız zaten olaya
O yüzden zamana bırak falan demeyeceğim, o da etkilenmişse senden yakında olursunuz siz..

Açtığınız konular çoğunlukla cinsellik ve günde 15 defa yaptığınız masturbasyonla ilgili. Sevgilimin boynunu morarttım annesi görürse ne olacak diye bile sormuşsunuz. Seksten başka bir şey yok mu hayatınızda? Çok arzulu olmanız sizi bağlar tabiki ama gerçekten hayattaki tek amacınız cinsellikmiş gibi bir imaj çiziyorsunuz.

Kibledim sizi , hicbir uyeye ucuz diyerek hakaret edemezsiniz bu forumda

2-3 kere yazdım en azından.. Yanlış aktardım diye.
Instagram'dan beni görüyor. Beğeniyor. Arkadaşlarımız da hayatında biri yok, kasmaz, rahattır minvalinde konuşuyorlar anladığım.

rahattır kasmaz erkek jargonun da ne demek oluyor biliyorsundur eminim... yapma kendini kandırma... ben seni yargılamıyorum dediğin gibi istiyorsun sevişiyorsun, istemiyorsun ayrılıyorsun mesele değil bu ama hayat tarzının türkiye şartlarında türkiye zihniyetiyle kabul görmez ... yani demek istediğim senin şuanki ilişkin duygusal romantik ilişkiye evrilmez ... kapılıp aşık olmadan çek kendini yada "yok ya olursa olur olmazsa ben zevk almaya bakarım" dersen aynen devam

Imkansız diye bir şey olduğunu dusunmuyorum söz konusu insan ilişkileri olduğunda.
Bakalım, yaşayıp göreceğiz..

Bu saatten sonra tavlayamazsın artık üzgünüm. Ancak artık birlikte olmayacaksınız, uzaklaşacaksınız, o şekilde bir şansınızı deneyin. Şuan çok afedersiniz ama elinin altındasınız , tavlayamazsınız.

Yok ya elinin altında değilim.

Çabalıyor benimle konuşmak için. Her an iletişim kurmuyorum. Mesajlarına yanıt vermediğim oluyor.

Toplanmış yine hayatında tanıdığı bütün erkekler babası, dayısı, emmioğulları olan kadın güruhu.
"Kadın şöyledir, erkek böyledir"
Milyarlarca insan yaşıyor dünyada, daha fazlası toprak altında. Ama herkes herkesi çözmüş.

Benim 2 arkadaşım bu ve benzer tarzda ilişki kurdukları insanlarla evlendiler mesela. Toplanıp yüzlerine tükürelim mi?

Seks salt aşkla yapılan bir şey olsaydı çeşit çeşit pozisyon, dünya kadar fantezi olmazdı. Kimse gözüne bakmaya kıyamadığı yarini yataklara bağlamazdı.
Neye şaşırılıyor gerçekten anlamıyorum.

Konu sahibinin yaşı küçük, bence de yaşadığı hayat kendisine fazla. Ama bunu göstermenin yolu bu mu? "Para için mi" diyen bile olmuş

M Meredith Grey , arkadaşlarının tavrı gerçekten çirkin. Kimseye çok fazla özelini anlatma, bak görüyorsun toplumun halini. Kendin gibi görüp anlatıyorsun, ama kimin oğlu bilemiyorsun işte.
Erkekler mış gibi yapmayı iyi becerir. İleride canını sıkabilecek durumlara sokma kendini.
Tavlamayla ilgili taktiğim yok. Üzerine çok düşme, akışına bırak.

Imkansız diye bir şey olduğunu dusunmuyorum söz konusu insan ilişkileri olduğunda.
Bakalım, yaşayıp göreceğiz..

"zorsa başarırım imkansızsa zaman alır" diyorsun yani ... umarım o zamanda fazla hırpalanmaz canınnyanmaz ... ha ama canın yanarsa da neden canımı yakıyorlar deme ben neden canımı yakmalarına izin veriyorum de

Teşekkür ederim harika yorumun için.

Haklısın akışa bırakıp, tadını çıkarmak en mantıklısı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…