How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Onu merak ettiğim için yediğim hakaretler

Senin merak etmeni anlıyorum ama o biraz fazla tepki göstermiş bence üzerine düşme ondan bekle adımları çok büyük bi sorun göremiyorum ben aslında.

Şimdiye kadar sürekli onu yoklamana bir şey dememiş olması bundan sonra da demeyeceği anlamına gelmez.
Ne olursa olsun küfretmemeliydi ama belli ki onu çok bunaltmışsın. Defalarca arayıp mesaj atmaya lüzum yok.
Bir kez sorarsın zaten isterse cevap verir. Bin kere sormak hiçbir şeyi değiştirmez aksine böyle kötü hale sokar her şeyi.

Ayrıca malesef onsuz yapamayacağın gibi bir imaj vermişsin sevgiline.
Önce asla affetmem, sonra 2. kez olursa affetmem, ardından nasıl oldun demen çok büyük hata.
Senin sinirin, öfken vız gelir tırıs gider artık ona. Tavrının arkasında durmayı bilmelisin.

Biraz rahat olmak lazım sanırım.

ilgisizliğe alış canım...ewlendiğin zaman dahada beter ilgisizliğe alış..istersen dünyanın en gzl en cilveli kadını ol ilgisizliğe mahkumsun...erkek denen yaratıkların yapısında var bu

aah canım bır bılsen ne kadar sıkayetcıyım ben de bu konuda..bir keresinde kolu kırılmıstı işe de gec gidecekti..lakin o gun erken cıkmıs evden.. bna haber vermedi..ben de uyandırıyım diye arıyorum telefon kapalı..gel de cıldırma...telefonu da hep sessizdedir ya da kapalıdır calsırken patronmları gıcıktır bıraz..ben butun aileyi ayaga kaldırdım tabii:)) nerde diye..e kolu kırık nabıyım merak ettim..annesine işe gidecem demiş..iş yerini arıyorum yok gelmedi diyolar..al işte içine bir de suphe bindi mi??
her neyse aksam telefon acıldı..ben de bagırdım tabıı..dedim aramadıgım kişi kalmadı bana niye haber vermiyosun dedimm..o da ortalıgı velveleye niye veriyosun dedi ben cocuk muyum beni merak etme dedi!!!all bi kaya nerene dayarsan daya derler ya ondan:))
tabii ikinci olay yani supheye gelince diger subeye gitmiş dolayısıyla aradıgım yerde bulunmaması normalmiş:D:D bana da kapak oldu boylece:))
telefon olayına gelince eve geldiğinde babası bir guzel kızmıs bu telefonu tasıma oglum o zaman demiş:)) ohh canıma degsin..
edit: bu olay olalı 5 ay olmustuır ama hatasını daha yeni anladı beyfendi:))

Back