How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Onu merak ettiğim için yediğim hakaretler

Çok doğru söylüyorsun canım. Gerçekten çok bunaltıyorum bazen. Sessiz kalıcam uzunca süre. Yapacağım tek şey bu.

Bence sessiz kalma canım.Bu durumda öncelikle sen hatalısın. Ben olsam,senin sevgilin sana hiç hakaret etmemiş. Ettiği ilk hakareti durup dururkende etmemiş. Bence öncelikle Bizi bu hale getirdiğim için özür dilerim gibisinden bi mesaj at. Konuşmaya çalış. Konuşamıyorsanızda kısa ve öz bir mesaj at. Sen daha önemlisin,ben bizi bu hale getirmek istemedim falan. Aranız düzeldiğinde de kendi haline bırak. Baktın ki seni umursamıyor, Facebook daha önemli olmaya başlamış o zaman özür dilediğinden pişman olduğunu aslında yerinde davrandığını söylersin. Bırak o hatalı kalsın sen değil :34:

Sabah mesaj attığım için pişman değilim. sonuçta midesi hastaydı. Böyle bir durumda nasıl olduğunu sormamam hata olurdu. Zaten nasıl olduğunu da merak ettim yalan değil ama cevap yazmadı.

Ben gerçekten daha aramam nasılsın diye yazdığımda bile cevap vermedi. Şimdi niye aramadın ben hastaydım bahanesi olamaz bana. Ben aradım sen cevap vermedin derim. Bende hatalıyım illaki bunalttım ama demek olmuyor ki ağzına geleni sayabilir bana. O yüzden arayıp asla özür dilemem. O hakaretler için onun benden özür dilemesi gerek. Kavga etsin benle tartışsn ama hakaret etmek başka birşey ve kolay kolay affetmiycemde...

benım fikrim çok bunaltmışsın sıkılmış senden.
4 saat haber alamayınca ortalıgı ayaga kaldırman mesai saati içinde bana da abartı geldı, ama yıne de senı aşağılamasını gerektirmezdi orası ayrı.
yapman gereken tek şey aramamak mesaj atmamak kendını çektiğini anlayınca o üstüne düşecektir emın ol tecrubeyle sabit...

Bence sessiz kalma canım.Bu durumda öncelikle sen hatalısın. Ben olsam,senin sevgilin sana hiç hakaret etmemiş. Ettiği ilk hakareti durup dururkende etmemiş. Bence öncelikle Bizi bu hale getirdiğim için özür dilerim gibisinden bi mesaj at. Konuşmaya çalış. Konuşamıyorsanızda kısa ve öz bir mesaj at. Sen daha önemlisin,ben bizi bu hale getirmek istemedim falan. Aranız düzeldiğinde de kendi haline bırak. Baktın ki seni umursamıyor, Facebook daha önemli olmaya başlamış o zaman özür dilediğinden pişman olduğunu aslında yerinde davrandığını söylersin. Bırak o hatalı kalsın sen değil :34:

Ne yani hakaretlerini affetsin, haklı mı görsün yani?

Nasıl bu kadar basite alınabilir hakaret edilmesi, saygının yitirilmesi.

Durup dururken etmemiş diyorsunuz da ne farkı var.

Hakaret olmasa alttan almaya çalışın derdim; ama hakaret dolu mesaj, üstüne bir de geri adım atmaması, kendini haklı görmesi...

Bence de bunu kolay kolay sindirmeyin, hatasını anlamadan peşine düşmeyin.

İliskinizin sonu gelmis gibi gorunuyor. Kendini yavas yavas hazirlasan iyi edersin. Eger iliskini kurtarmak istiyorsan da oncelikle bu kadar ustune dusmekten vazgec. Seni cantada keklik kendini de bulunmaz hint kumasi olarak gormeye baslamis bile. Kendini cek biraz

Iliskimizin bittigini dusunmuyorum.gunlerce konusmadigimiz kavgalar ettigimiz zamanlarda oldu. Sorun su ki sinirlenince dilinin kemiği yok. Gitmek istese en ufak firsatta giderdi. Bende cok ustune düştüm abarttım gercekten çok hatalıyim bu konuda. Kendimi cekip aramıycam kafasini dinlesin elbet gelicektir. Hatasini da anlayacak. Bende bu kadar bunaltmiycam bi daha. Bende hatalıyim. Su an beklemedeyim.

benım fikrim çok bunaltmışsın sıkılmış senden.
4 saat haber alamayınca ortalıgı ayaga kaldırman mesai saati içinde bana da abartı geldı, ama yıne de senı aşağılamasını gerektirmezdi orası ayrı.
yapman gereken tek şey aramamak mesaj atmamak kendını çektiğini anlayınca o üstüne düşecektir emın ol tecrubeyle sabit...

Canim daha öncedende böyle kavgalar ettik. Aramiyordum. Kendi arıyordu. Bir keresinde ulasamamis kuzenime kadar aramis meraktan. Sakin olup aramam gerek ki hatasının beni ne kadar kırdığını anlasın.

Bu durum bana hiç yabancı gelmiyor canım :9:
Kendini nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum, sende kötü insan muamelesi görüyorsun benim gibi.
Senin haklı olduğunu bal gibi biliyor ama işte kaldıramıyor beyefendi, kusurlu olduğunu kabullenemiyor ve seni ezerek yağ gibi üste çıkıyor.

Sen de bundan sonra umursama, ilgi gösterme, hatta iyice soğuk davran ki nasıl bişey olduğunu anlasın.
Gerçi bu saatten sonra iş işten geçmiş derim ben :50: Geçmiş olsun ikimize...

Bu durum bana hiç yabancı gelmiyor canım :9:
Kendini nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum, sende kötü insan muamelesi görüyorsun benim gibi.
Senin haklı olduğunu bal gibi biliyor ama işte kaldıramıyor beyefendi, kusurlu olduğunu kabullenemiyor ve seni ezerek yağ gibi üste çıkıyor.

Sen de bundan sonra umursama, ilgi gösterme, hatta iyice soğuk davran ki nasıl bişey olduğunu anlasın.
Gerçi bu saatten sonra iş işten geçmiş derim ben :50: Geçmiş olsun ikimize...

Canım gerçekten onunda hatası var benimde. Benim kızdığım hadi bunalttım seni haklısın iyi ama bu kadar hakareti hakettim mi ben. Ne yaptım sana. bunu düşündükçe içime bişey oturuyor. Nasıl kırgın olduğumu anlatamam. Bende mükemmel değilim tabiki. Ona sorsanız benim de bir sürü kusurumu sayar ama ne olursa olsun ne kadar kızarsam kızayım ben asla hakaret etmedim ona. Benim üzüldüğüm bu. Daha gerçekten aramam sormam madem bu kadar bunaldı hakaret edecek kadar kendini haklı görüyor o zaman bensiz bırakırım onu. Eğer böyle mutluysa böyle mutlu olsun. Kimse aramaz sormaz kafasını dinler. Gerçekten artık ne ararım ne sorarım şu dakikadan sonra...

Benim yediğim hakaretleri sayayım sana
"Ağzını s......, beynini s......, a.... koyayım, s....r git hayatımdan, senden nefret ediyorum iğrençsin" ve daha çok...bunlar kaldı aklımda ve birdaha asla çıkmayacak!

Şimdi söyle bana, bunları söyleyen bir insan normal mi sence???

"Ağzını s......, beynini s......, a.... koyayım, s....r git hayatımdan, senden nefret ediyorum iğrençsin" ve daha çok...bunlar kaldı aklımda ve birdaha asla çıkmayacak!

Canım normal olan bunları söyleyebilir mi? Küfürün de dibine vurmuş gerçekten. Sevgilimin de bana hakaret etmesi içime oturdu. Bak işte hazmedemiyorum ve affedemiyorum. Nasıl affedicem bilmiyorum. Gururum kırıldı. İçimden birşeyler koptu gitti.

Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. İnsan sevdiğinden bunları duyunca dünyası başına yıkılıyor. İnsan en çok sevdiğine kırılırmış. Başkası bunları söylese anında hayatımda siler atardım. Şimdi çok kırgınım ve affedebilmek için bir adım bekliyorum. Ama bende bunaltmayacağıma dair söz vericem tabi ki.. ve bunu uygulayacağım.

Çok üstüne düşüyorsun benim gibi sen de.
istiyorum ki hep benimle konuşsun, mesajlaşsın, bütün zamanlarını benimle geçirsin....
ama boğuyoruz bazen.

tabi bunların hiç biri hakaretlerini hoş görmeni sağlamaz!
bir de hem aramayacağım seni deyip hemen arkasından yine mesaj atıyorsun. bu da onun ne de olsa arayacak düşüncesini pekiştiriyor.

Allahtan hakaretleri affetmemissin bide affetsen nolacakmis acaba :) kendi kendine 2. sansi vermende komik olmus okudugum kadariyla pisman olan ya da senden 2. sans dileyen olmamis zaten verdigi cevaptA oh iyiki yaptim gibi birsey olmus buna ragmen gururunu ayaklar altina alip sanki kufur eden senmissin gibi mesajlar atmissin o da cevap vermemis cok iyi yapmis..bu kadar kendini ezdiren gururunu hice sayan suluk gibi bir erkege yapisan kadinlara mustehak hepsi...seven erkek ilgilenir zaten senin beklemene firsat vermez ici icine sigmaz her bos zamanini sana harcamak ister bir erkek ilgisizlesmeye baslamissa eski heycanini sevgisini askini yitirmis demektir bu kadar basit birseyi neden hala anlayamiyoruz acaba ? Ayrica seven erkegin asla geri donusu olmayan bu tarz hakaretler etmiycegini soylememe gerek yok heralde? mesajda yazdigi herseyi hakli cikarircasina davranip kendinizden iyice sogutun devam edin

Allahtan hakaretleri affetmemissin bide affetsen nolacakmis acaba :) kendi kendine 2. sansi vermende komik olmus okudugum kadariyla pisman olan ya da senden 2. sans dileyen olmamis zaten verdigi cevaptA oh iyiki yaptim gibi birsey olmus buna ragmen gururunu ayaklar altina alip sanki kufur eden senmissin gibi mesajlar atmissin o da cevap vermemis cok iyi yapmis..bu kadar kendini ezdiren gururunu hice sayan suluk gibi bir erkege yapisan kadinlara mustehak hepsi...seven erkek ilgilenir zaten senin beklemene firsat vermez ici icine sigmaz her bos zamanini sana harcamak ister bir erkek ilgisizlesmeye baslamissa eski heycanini sevgisini askini yitirmis demektir bu kadar basit birseyi neden hala anlayamiyoruz acaba ? Ayrica seven erkegin asla geri donusu olmayan bu tarz hakaretler etmiycegini soylememe gerek yok heralde? mesajda yazdigi herseyi hakli cikarircasina davranip kendinizden iyice sogutun devam edin

üzücü bir durum ama hakaret işi bozuyor saygının tükendiginin baslangıcı bence tepkini koy kacan kovalanır o laflarıdan bi özrünü dilesin erkeler bizim gibi ince düşünmezler kapasite yok malesef har hur davranışlar bagırma cagırma olan biz bayanlara oluyor üzülüyoruz ama bosver tamam uzun bi süre ama bırak özlesin eskisi gibi olcaksa beklemenin faydası var bence . zor olur sana beklemek ama sonucu görüceksin .. erkeklerin bu davranışlarına diger kızlar nasıl tepki veriyor.??

Cok nazlandiriosun gibi me geldi...erkek kendini agirdan alirya nasi sinir olurum.esimde bazen boyle...
Bence yazma bekle illa seni ozlediginde yazar(!!)

evet dogru demişin arkadasım erkekler bayan rolünde bi naz bi niyaz bi kendilerini agırdan satmalar bende de var bi tane burnundan kıl aldırmaz da bende ilk zamanlar ah ah derdim de şimdi hiççççç umrum degillll

Merhaba kızlar;

Aslında bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım ama içim içimi yiyor ve birileriyle konuşmam gerek. 4 yıldır süren bir ilişkim var. Çok mutlu olduğumuz günlerde oldu çok kavga ettiğimiz günlerde. Hiç ayrılık yaşamadık. Üniversiteden mezuniyet, askerlik gibi süreçleri beraber geçirdik.

Dün gerçekten çok sinirlendiğim bir olay yaşadım. Sevgilimle mesajlaşıyorduk ve bir anda mesaj atmayı bıraktı. İş yerindeydi. Neyse aradan zaman geçince merak ettiğimi belirten bir mesaj attım. Aradan baya zaman geçti yine ses yok. Aradım mesaj attım yine aradım ses yok ve gerçekten çok merak ettim. 4 saat gibi bir zaman geçti çünkü. Facebookuna girdim bi baktım ki beyefendi online. Tabi sinir tepeme çıktı. Ben tekrar mesaj attım. Facebookta online olmayı biliyorsun 2 dakika iyiyim diye mesaj atmıyorsun diye. Hemen cevap geldi. Yok işteymişte her dakika mesaj atamazmışta eve gelmiş midesi kötüymüş yemek yapmış yemiş vs. bin tane bahane. Bende hiçbirinin bahane olamayacağını söyledim. Sonra kardeşinin facebookunu açtığını yazdı ama ben buna inanmıyorum. Çünkü kardeşiyle öyle sıkı fıkı değil.

Ve gerçekten bugüne kadar ilk kez yaptığı birşey yaptı. Bana hakaret dolu bir mesaj attı. Ne aptallığım ne beyinsizliğim ne gerizekalılığım kaldı. Öyle ağır bir mesajdı ki inanın çok kırıldım. Cevap olarak bundan sonra onun için öldüğümü böyle hakaretleri asla affetmeyeceğimi ve bir daha onu rahatsız etmeyeceğimi yazdım. Kendine akıllı, parlak zekalı birini bulmasını söyledim. Bana cevaben benim psikolojik tedavi görmem gerektiğini söyledi. Her zaman aynı şeyi yapıyormuşum. Merak etme arkadaş beni merak etme yazdı.

Aradan bir kaç saat geçti ben yine mesaj yazdım. Bir kere bunu yaptın 2. sine asla izin vermem. Söylediklerini ne hazmettim ne de affettim dedim. Bir daha yaparsan yüzümü asla göremezsin dedim. Bu sondu dedim. Beni sinirlendirirsen bildiğimi okurum dedi. Bildiğin hakaret etmekse 2. sine asla izin vermem dedim. Neyse yine tartıştık ve beni bugüne kadar ilk kez bu kadar kırdın bana sakın cevap yazma dedim.

Midesi rahatsızdı doktora gitmişti. Sabah miden nasıl diye mesaj attım yine. Sonuçta düşman değilim ona ama cevap yazmadı beyefendi. Kendi bilir. Tek bildiğim bu hakaretlerini kolay kolay affetmeyeceğim. Çok kırgınım. İşin kötü yanı hala hatalı olarak sadece beni görmesi. Kendini sütten çıkmış ak kaşık sanması.

Kızlar uzun zamandır devam eden bir ilgisizlikte söz konusu. Doğru düzgün arayıp sormuyor ve sürekli bu yüzden kavga çıkarıyorum. Çünkü bu durumdan çok mutsuzum ve rahatsızım. Ne zaman söylesem hep bin türlü bahanesi var. Çok yoruldum artık. İlk zamanlardaki sevgilimi istiyorum. Çok umursamaz oldu çok kırıyor beni düzeltmek içinde hiçbişey yapmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bize ne olduğunu anlayamıyorum.

size olani kirmiziyla isaretledigim yerleri okuyarak anlayabilirsiniz..

sevgilinizi bunaltmissiniz. once resti cekiyorsunuz daha sonra umdugunuz gibi davranmadigi zaman yok bu sn hakkindi bilmemne restinizi devam ettirmiyorsunuz. sizi uzdugu icin pisman olmasina firsat vermemissiniz ki.. bu kiz nasilolsa cepte diye dusunuyor sevgiliniz. ne yapsam affediyor asla beni birakamaz havasina girmis..

Arkadasim evlilik dusunuyimusunuz peki????

canım benzer şeyleri ben de kendi erkek arkadaşımla yaşadım hala da yaşıyorum.. uzun uzun kendimden bahsedip sıkmak istemiyorum seni o yüzden doğrudan söyleyeceğim bak erkekler ilgiyi sevdiklerini söylüyolar ama aslında fazla ilgiden bunalıyolar ve bi yerden sonra şımarmaya başlıyolar.. sende de benim erkek arkadaşımla yaşadığım şey olmaya başlamış sevgilin senin sevgine fazla güvenmeye başlamış ne yaparsam yapayım bu kız benden vazgeçemez havasına girmiş.. bunu bi an önce değiştirmen gerekiyo ilk olarak sakın arayan sen olma bırak o merak etsin yaa bu kız beni bu kadar aramamzlık etmezdi ne oldu diye bi telaşlansın aradığında hemen cevap verme yarım saat bi saat sonra cevap ver ve ara ama aradığında sanki bişe yokmuş gibi yaa kusura bakma telefonuna cevap veremedim bi arkadaşım bizdeydi muhabbet ediyoduk falan de... vee barıştıktan sonra da bu tavırlarını lütfen sürdür yani msjlaşırken bi anda kesildi mi cvplar hiç üstüne düşme o bazen seni denemek seni özellikle kızdırmak için bile yapabilir biraz kıskandırayım bakalım ne yapacak diye egosunu tatmin etmek için yani saçma bi tavra girebilir sen sakın prim verme, hatta rutin yaptığın şeyler varsa bi süre yapma mesela her gece yatmadan önce mesaj mı atıyosun o gün atma sorarsa niye atmadın diye yaa aşkım uyuyakalmışım falan de... yani senin uzaklaştığını düşünsün ama sen konuşmanla belli etme dengesiz davran kaba tabiriyle bi ne oluyoruz yaa desin... biraz dağınık anlatmış olabilirm şu aralar kafam dağınık olduğu için kurduğum cümleler de sapıtabiliyo... :) soğuk olma ama ilgi gösterme diğer arkadaşlarına nasıl davranıyosn öyle davran kıskansan da gösterme... bak sana bi örnek vereyim sevgilim dışarda çok gezmeme bozulur istemez geçen gün beni sinirlendirdi ama o farkında değildi ne yaptığının ben de bunu doğrudan söylersem üste çıkacak biliyorum diye düşünüp gıcıklığına yaa ben yarın bi arkadaşımla buluşacağım dedim hatta kim diye sorarsa mert diye bi arkadaşım demeyi planlıyodum ve ne oldu kim diye bile sormadı tamam aşkım istiyosan git dedi var ya acayip bozuldum yaa eskiden bi ton soru sorardı neden sormadı acaba ilgisi mi azaldı umursamıyo mu beni vs diye düşünmeye başladım ve inan aynı şey erkeler için de geçerli her zamanki tavrından farklı bi tavır sergilediğin an telaşa düşüyolar acaba ters bişe mi var diye...

Slm
Bu kişi artık sizden uzaklaşmış ama sizin olay çıkarmanızı bahane ediyor bence. Seven kişi hakaret etmez kötü konuşmaz ilgisiz olmaz bahane üretmez siz de ilgilenyeyin onunla kolay değil biliyorum.

Back